SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida

Globala målen - Common Goal
Common Goal är en löftesbaserad välgörenhetsrörelse som riktar sig mot fotbollsindustrin och grundades med stöd av den spanska fotbollsspelaren Juan Mata. Med över tre miljarder fans är fotbollen det största sociala fenomenet på vår planet, för många skapar fotboll en gemenskap som håller samman människor och skapar ett språk som alla kan prata och förstå. Idag är fotbollen ett viktigt verktyg för att arbeta mot olika sociala utmaningar i världens samhällen - Common goal skapades utifrån tanken att bli en länk mellan fotbollsspelare, tränare, fans, organisationer, varumärken och andra organisationer som ska samla alla på ett ställe för att tillsammans kunna ta sig an några av världens idag störta problem som exempelvis HIV/AIDS, jämställdhet och arbetslöshet.

Common Goals idé är enkel, alla Common Goals medlemmar "lovar" bort 1% av valfri årlig intäkt till organisationens centrala fond. Common Goal omfördelar sedan alla pengar till olika organisationer som jobbar för att avancera mot FN:s globala hållbarhetsmål.

BK Astrio kommer med start säsongen 2020 att donera 1% av sina totala matchintäkter till Common Goal för att bidra till arbetet mot de globala målen utifrån sina förutsättningar.
 
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening