KLICKA HÄR FÖR ATT ANMÄLA ER TILL HALLARNA CUPEN 2023
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida
Ledare

STATUS KONSTGRÄSPLANER - INFORMATION FRÅN KOMMUNEN
2023-02-03 13:56

Hej, meddalande från kommunen enligt nedan. Ni som spelar/tränar får göra en egen bedömning under helgen. 

 

Efter nattens snöväder kommer här en lägesrapport gällande Konstgräsplanerna.

Plan 6 & 7 på Halmstad Arena IP skottas och kommer bli klara inför kvällens verksamhet.

Övriga planer skottas ej.

Om ni ställer in era träningar/matcher så avbokar ni era tider som vanligt via bokning.idrottsanlaggningar@halmstad.se

LEDARBREV VECKA 3
2023-01-20 18:00

Hej allesammans, hoppas att allt är bra med er och att ert fotbollsår har startat som det ska!

Nedan följer lite information som vi tänkte dela med oss utav.

 

Datum att hålla reda på

Matcher på Söndrums IP under försäsongen som kan kollidera med era träningar. Ni får återkomma om vi ska försöka flytta er träningar vid dessa tillfällen. Vi slår även ett slag för att boka in onsdag 15 februari då vårt herrlag tar emot allsvenska Varbergs BoIS. Vi hoppas såklart på en god uppslutning!  

  • Lördag 21 januari HBK A 12:00 – 16:00
  • Onsdag 15 februari BKA Herr – Varbergs BoIS, 16:30 – 19:00.
  • Måndag 20 februari HBK U21 14:00 – 17:00
  • Lördag 25 februari HBK A 12:00 – 18:00
  • Lördag 18 mars HBK A 11:00 – 15:00
  • Lördag 25 mars HBK A 12:00 – 16:00

 

Ledarutbildning tillsammans med Halmstad Idrottsklinik  

Vi kan med glädje presentera Halmstad Idrottsklinik som en utav våra samarbetspartners även under 2023. Boka in lördag 11 mars då vi kommer att ha en heldag tillsammans med Halmstad Idrottsklinik på Söndrums IP. Utbildningen kommer att pågå mellan 08:00 – 15:30 (cirka) och varvas med både teori och praktik. Frukost och lunch ingår. Mer information och inbjudan kommer inom kort. Gäller för samtliga ledare i BK Astrio.

 

Närvarorapportering sportadmin

I vanlig ordning påminner vi om var fortsatt noga med närvarorapporteringen i sportadmin när ni genomför aktiviteter med era lag (träningar, matcher osv.). Hör av er om ni behöver hjälp kring detta. 

 

Läs mer genom att KLICKA HÄR

 

Hallarna cupen 2023

Under 2022 var det planerat att vi inför 2023 skulle utöka Hallarna cupen med spel 5v5. I och med den omfattande omorganisering som sker under kommande period har beslut tagits att avvakta med detta till 2024 där vi återigen kommer att se över möjligheterna att kunna erbjuda spel för 5v5. Hallarna cupen 2023 kommer således att spelas likt år 2022. 7v7 för pojkarna och tjejerna födda 2013 respektive 2012.  

 

Matchkläder 2023

Matchkläderna har börjat att trilla in och vi kommer att dela ut detta löpande. Vi behöver se över denna process eftersom vi vet att vissa utav era lag är i behov av större storlekar. Tanken är att man ’skickar’ sin väska vidare till laget som är ett år yngre. Ni som fått era matchkläder – vänligen inventera detta och återkom om ni behöver andra storlekar etc.

 

Ledarutbildning HFF

Ta del utav förbundets utbildningar som erbjuds löpande under året. Ni som för året byter spelform behöver gå en ”ny” ’Leda laget’ – utbildning.

 

Läs mer och anmäl er genom att KLICKA HÄR

 

För att läsa mer om tränarutbildningarna KLICKA HÄR

 

Vänligen informera oss om ni anmäler till någon utav utbildningarna. Ni gör det genom att mejla marcelo@astrio.nu

 

Klädkollektion 2023 

Tiro 23 heter vår nya kollektion med träningskläder som skiljer sig något från den tidigare kollektion Tiro 21.

 

För att ta del utav våra nyheter: KLICKA HÄR

 

Denna länk kan ni även skicka till spelare/föräldrar om ni skulle få några frågor.

 

Rutiner vid bokning av träningsmatcher

Undersök med planerat motstånd om möjlighet finns att spela hos dem. Vissa föreningar driver sina egna konstgräsplaner (Getinge, HGH etc.) vilket kan underlätta. För bokning av konstgräsplan Halmstad kommun (där vi undersöker Söndrums IP i första hand) behöver ni återkomma med förslag på datum ni kan tänka er att spela så undersöker vi. Mejla oss Marcelo (marcelo@astrio.nu) och Martin (martin@astrio.nu) datum, hel eller halvplan. Starttider för tillgång till konstgräsplaner på helger är 12:00, 14:00, 16:00, 18:00.  Detta gäller förstås endast när Ni är hemmalag.

 

Divisionsspelet 2023 

Vi har under inledningen av året träffat er ledare som har lag som spelar i årets divisoinsspel 2023 (7v7 uppåt). Utöver att ni har träffat vår barn- och ungdomsansvariga 7-14 år Martin Gibson har vi haft väldigt lärorika möten som syftar till att förbättra vår och barnens verksamhet. 

 

Önskar er en go helg! 

 

Hälsningar, 
Marcelo & Martin 

Organisation Kansli och interimslösning
2022-12-16 09:42

Hejsan,

 

I samband med att Oscar Carlson slutar sin anställning så har vi startat en genomlysning av kansliets arbetsuppgifter och organisering. 

 

Till vår hjälp så har vi valt att använda Björn Jingblad som är en mångårig engagerad Astriosjäl som samtidigt besitter stor kunskap om vår förenings historia samt nuvarande status. (Björn stöttade oss nyligen med att ta fram en rapport om vår barn och ungdomsverksamhet. Björn är ordförande i Astrios Valberedning och har mångårig erfarenhet som kultur, och fritidschef, Socialchef och som konsult inom organisation och ledarskap

 

Björn har fått i uppdrag att analysera och ge förslag på organisering av arbetsuppgifter mellan Marcelo, Martin och en ytterligare anställd som ersätter Oscar. Därefter kommer vi gå ut med annons och starta rekryteringsprocess.

 

Dessutom ger styrelsen Björn i uppdrag att vara tillförordnad Kanslichef för att operativt leda vår personal samt verksamheten fram tills vi har en permanent lösning på plats.

 

Björn nås på telefon och mail:

0731-45 79 88

 

info@astrio.nu

 

Frågor eller synpunkter kan ställas till Joakim Stierna, 0720-850863

 

Vi vill samtidigt passa på att önska er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt år!

Det var riktigt trevligt när vi träffades på ledarträffen hoppas ni alla får en skön och vilsam julhelg framöver.

 

Hälsningar

Styrelsen i BK Astrio 

Genom Joakim Stierna

 

UPPDATERING STATUS KONSTGRÄSPLANER
2022-12-12 14:26

Hej på er.

 

Här kommer en uppdatering från kommunen kring statusen på konstgräsplanerna idag måndag 12 december.

 

Halmstad Arena plan 6 & 7 samt Söndrums IP är skottade och klara för träning.

 

Kärlekens IP och Esperedsvallen, här pågår arbeten med snöröjning. Om driften blir klara idag på Kärlekens IP kör de vidare till Skedala IP.

 

Hälsningar

 

Kansliet

INFORMATION RÖRANDE KVÄLLENS TRÄNINGAR
2022-12-07 14:48

Hej på er, hoppas allt är fint.

 

Som ni förmodligen ser har det börjat snöa ganska kraftigt här efter lunch och det börjar komma in frågor rörande om konstgräsplanen kommer att skottas. Som det ser ut nu ligger det ganska mycket snö på alla konstgräsplaner i kommunen.

 

Kommunen skottar inte konstgräsplanerna under pågående snöfall vilket innebär att konstgräset inte kommer att skottas till träningarna ikväll. Vi kommer att gå ut med uppdaterad information under morgondagen rörande torsdagens träningar.

 

Det är fritt fram att testa på att träna även fast det ligger snö på planen, det är därför upp till varje lag som tränar ikväll att ta beslut om träningarna ska genomföras eller inte. Ni får prata ihop er i era respektive ledargrupper.

 

Vi kommer som sagt med ny information under morgondagen rörande skottning av planen.

 

INSAMLING AV MATCHKLÄDER
2022-10-17 16:00

Hej på er, hoppas allt är bra.

 

Nu när matchsäsongen är slut för våra barn- och ungdomslag så är det dags att påbörja insamlingen av matchkläder.

 

Som ni förmodligen minns så behöver vi samla in alla matchtröjor och shorts för att skicka iväg det på tryck till Stadium. Vi har i dagsläget en ny tröjsponsor klar och troligtvis ett antal till på gång in till 2023.

 

Vi kommer att packa matchkläderna i väskor för att sedan skicka iväg dem med posten till Stadiums tryckeri i Norrköping där dem nya sponsortrycken kommer att tryckas på kläderna.

 

Deadline för att lämna in matchkläderna på kansliet är måndag 14 november.

 

Vi räknar med att ha fått tillbaka kläderna från tryckeriet i mitten på januari 2023, men det kan även bli tidigare beroende på hur snabbt vi kan få klart med de nya sponsorerna.

 

Utöver detta så vill jag även att ni inventerar era matchkläder och material inför 2023. Är det så att ni är i behov av större storlekar, fler plagg eller annat så behöver jag vetta detta senast den 14 november för att kunna få med det i budgeten till 2023.

 

Har ni frågor kring detta är ni välkomna att höra av er på telefon eller mejl, se nedan:

 

Tel. 0723824352

Mejl: oscar.carlson@astrio.nu 

 

Hälsningar,

 

Oscar 

 
Hallarna cupen 2023
Följ oss på facebook
Officiella leverantörer
PARTNERS
LADDA NER SPORTADMINS MEDLEMSAPP
Stöd din förening