SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida
Ledare

F/P05 SAMLINGAR OCH INFO DISTRIKTSLAGSTURNERINGEN
2021-10-21 14:00

Nästa samling med Hallandslaget för spelare födda 2005 är i Tvååker på lovet, torsdagen 4/11:

Pojkar 2005:  10:00-11:30

Flickor 2005: 12:30-14:00.

 

Anmälan gör spelaren själv på länken; Hallandslag - Halland (svenskfotboll.se) (Klicka på anmälan till Hallandslag, Klicka på den aktivitet som gäller dig i din ålder)

 

Distriktslagsturneringen

19–21/11 fredag-söndag kommer F/P2005 Halland spela distriktslagsturnering.

 

Flickorna kommer åka till Bengtsfors i Dalsland och möta Dalsland samt Gotland eller Bohuslän.

 

Pojkarna kommer att åka till Örebro och möta Örebro samt Värmland eller Bohuslän.

 

Matcherna spelas fredag och söndag och lördagen kommer innehålla träning, utbildning mm

 

Alla som deltar på våra samlingar har möjlighet att få delta på turneringen. Vi tar med 18 spelare (16+2).

 

Läs mer om distriktslagsturneringen här: DUT - Svensk fotboll

 

Har ni frågor kontakta

Spelarutbildare Caroline Bjersér carrobjerser@gmail.com, 0739 - 325 649. (Flickor)

Spelarutbildare Rasmus Petersson rasmus.petersson.rp@gmail.com, 0763 - 479 174 (Pojkar)

LÅSBYTE PÅ SÖNDRUMS IP
2021-10-04 16:00

Hej allesammans, hoppas ni har haft en bra helg.

 

Som ni vet så har vi under en ganska lång period haft problem med nycklar som har varit på vift, vilket också lett till att vi har flera ledare i föreningen som dessvärre inte har en egen nyckel. Vilket ställer till det rätt mycket.

 

Därför har vi under en tid arbetat med kommunen för att få fram en bättre lösning än nycklar i våra lokaler och nu kan vi äntligen kommunicera ut lite bra nyheter i denna fråga.

 

Inom kort så kommer vi att övergå till ett nytt låssystem med taggar istället för det befintliga systemet med gamla hederliga nycklar. Låsbytet avser ytterdörren till klubbhuset samt respektive förrådsdörr. 

 

Kommunen har påbörjat detta arbete idag men vi har i dagsläget inte fått något besked rörande när det kan väntas vara färdigt. När det väl är klart så ska alla ledare i föreningen lämna in sin nuvarande nyckel för att kvittera ut en tag istället, men mer info om detta kommer inom kort.

 

I dagsläget är det fortfarande nycklar som gäller och den förändring som har skett i samband med det påbörjade arbetet idag är att ytterdörrarna automatiskt låser sig när dem stängs igen, vilket innebär att ni som ledare alltid måste ha med er nyckeln för att komma in i byggnaden. Detta gäller oavsett om jag och Marcelo är på plats.

 

Önskar er en fortsatt fin dag!

 

Oscar

INFORMATION FRÅN HALLANDS FF
2021-09-27 12:00

Samlingarna i Hallandslaget är i gång för spelare födda 2005/2006. Alla datum som är klara är öppna för anmälan på Hallands FF:s hemsida.

 

Nu börjar HFF även med samlingar för spelare födda 2007 och första tillfället är den 5/11 i Tvååker.

 

För att läsa med om att vara med i Hallandslaget följ länken: Hallandslag - Halland (svenskfotboll.se)

 

Extra Målvaktsträningar erbjuds också i spelformerna 7mot7 och 9mot9. Läs mer här.https://halland.svenskfotboll.se/utbildning/spelare/extra-traningar/ (anmälan sker längre ned på sidan)

 

Anmälan går till på följande sätt.

  1. Gå in på HFF:s hemsida: https://halland.svenskfotboll.se/utbildning/spelare/hallandslag/
  2. Klicka på Hallandslag
  3. Klicka på anmälan till Hallandslag
  4. Klicka på den aktivitet som gäller dig i din ålder
  5. Fyll i formuläret för anmälan
  6. När du är anmäld kommer en kallelse till samlingen via e-post några dagar innan samlingen

 

Så fort HFF har fotbollsplaner att tillgå så öppnar de upp anmälan för fler samlingar på sin hemsida så håll utkik där.

 

Följ HFF på sociala medier:

 

Facebook: @Hallands FF

Instagram: @Hallandsfotbollsforbund

 

Passa även på att ladda ner appen Min fotboll. Där kommer även eventuellt information om deras spelarutbildning.

 

Frågor? info@hallandsff.se

LEDARINFORMATION RÖRANDE OMKLÄDNINGSRUMMEN
2021-09-21 12:00

Hej på er, hoppas allt är bra!

Nu när vardagen börjar röra sig lite mer mot det normala så kommer omklädningsrummen att börja användas i större utsträckning på Söndrums IP. Omklädningsrummen som berörs är dem på innergården, i Hallägrahallen samt i Sockerbiten.

 

I och med detta så kommer här ett litet förtydligande från mig rörande vad som gäller när man ska boka omklädningsrum i samband med match.

Boka omklädningsrum
För att logistiken ska bli så smidig som möjligt när det är matcher på anläggningen så har vi ett bokningssystem som heter boka.se där alla lag kan omklädningsrum.

 

I och med att vi är väldigt många lag och spelare på väldigt få omklädningsrum så blir det nu ännu viktigare att alla bokar omklädningsrum via vårt system och håller sig till det som är bokat. 


Ytterligare instruktioner för hur ni använder bokningssystemet finns på hemsidan, se nedan länk: https://www.astrio.nu/sida/?ID=285979 

Matchdag för dam & herrlaget
I samband med att dam & herrlaget spelar sina hemmamatcher på Söndrums IP är alla omklädningsrum på innergården uppbokade två timmar före avspark samt två timmar efter avspark. Detta beror på att våra omklädningsrum samt ordinarie domarrum är för små. Under dessa dagar så bokas våra barn- och ungdomslag in i Hallägrahallen samt sockerbiten i så stor utsträckning som det går.

Omklädningsrum 1 & 6
Omklädningsrum 1 och 6 är sen tidigare reserverade för dam & herrlaget, det är med andra ord deras egna omklädningsrum. Dessa är därför inte bokningsbara i boka.se.

 

För att säkerställa att allt fungerar som det ska så dubbelkollar jag alla plan- och omklädningsrumsbokningar för den kommande veckan på måndagar. Jag tar kontakt med berört lag vid eventuella frågetecken. Avslutningsvis vill jag även trycka lite extra på att alla respekterar inlagda bokningar för att detta ska fungera så bra som möjligt.

 

Med vänlig hälsning

 

Oscar

LEDARINFORMATION V.37
2021-09-17 16:00

Hej allesammans, hoppas att är bra med er! 

 

Träningstider eftersäsong

Vanligtvis går vi över på eftersäsongstiderna i oktober månad. På grund utav den uppskjuta seriestarten (främst för Herr, Dam, P17/F17 nationell) så kommer tiderna för eftersäsongen att tidigast dra igång i november. Vi har ännu inte fått dessa tiderna till oss men kommer att skicka ut dem snarast möjligt. Kommunen kommer prioritera lagen som har seriespel kvar och syftar främst på konstgrästiderna. Det gäller förstås även andra föreningar vars represenations lag och/eller äldre u-lag har seriespel kvar (i vårt fall spelar en del av våra lag en bra bit in i november). Det vi har fått oss från kommunen är att naturgräsplanerna stänger 3e oktober. 

 

Enkät från kommunen

Kommunen har under slutet av förra veckan skickat ut en enkät till alla aktiva ledare i Halmstad kommuns föreningar för att samla in underlag kring vad som behöver förbättras på idrottsplatserna där det bedrivs fotbollsverksamhet. Vi vill med det sagt uppmuntra alla våra ledare att svara på enkäten som innehåller totalt fyra frågor för att kommunen ska få in en så bra underlag som möjligt från vår förening för att vi förhoppningsvis ska få bättra förutsättningar i framtiden.

 

Har ni inte fått mejl innehållade länk till enkäten så kan ni ta kontakt med Oscar för att få den, skicka i så fall mejl till oscar.carlson@astrio.nu.

LEDARINFORMATION V.34
2021-08-23 16:01

Hej allesammans, hoppas ni har haft en fin helg och bra start på veckan!

 

Kiosk

Vi kommer att starta igång kiosken på Söndrums IP under V.34 och arbetet pågår med att få ut information till de lag som kommer att få uppgiften att bemanna en av de veckorna som kvarstår på säsongen. Kiosken är planerad att öppna på lördag V.34. 

 

Ledarträffar framöver

Vi planerar att genomföra lite ledarträffar där vi kommer att kalla er utifrån vilken spelform ni spelar i (likt mötet vi brukar ha på vintern). Vi kommer att hålla detta digitalt. Inbjudan kommer. 

 

Nya 3 mot 3 mål

Kommunen har gett oss sex stycken nya 3 mot 3 mål, det är dem vita målen som är placerade på konstgräset. Vi vill uppmana alla att vara extra rädda om dessa så att dem inte går sönder.

 

Extra målvaktsträning 

Hallands fotbollsförbund annorndar extra målvaktsträning för spelformerna 7v7 och 9v9 23e september på Halmstad arena mellan 1745 - 1930. Läs mer här under kommande utbildningar - Extra målvaktsträning 7mot7 och 9mot9. Självkostnadspris gäller. 

 

Inventering av material

Nu har förberedelserna inför 2022 påbörjats lite smått och vi ska bland annat byta matchkläder i hela föreningen nästa år vilket är ett stort projekt som arbetas med i skrivande stund. Vi önskar därför att få in nedan info av alla lag:

  1. Hur många lag planerar ni att ha i seriespel 2022?
  2. Är ni i behov av att komplettera ert träningsmaterial? (bollar, koner & västar)
  3. Ska ni byta bollstorlek nästa år? Hur många nya bollar behöver ni i så fall, vilken status har dem gamla samt vilken storlek ska ni byta till?

Vi hade önskat att få ovan info till nu på fredag (27/8) om möjligt, skicka det till Oscar på följande mejl - oscar.carlson@astrio.nu

 

Fritt Inträde på hemmamatcher

Eftersom att de nya publikrestriktionerna tillåter oss att ha mer publik på matcherna än tidigare så är det nu fritt inträde som gäller för alla som är aktiva som ledare samt våra egna barn- och ungdomsspelare. Vi hoppas därför att så många som möjligt vill komma och stötta våra seniorer på matcherna som är kvar här i höst. Kom gärna i astriokläder om möjligt för att underlätta för våra matchvärdar som står i entrén.

 

Vi vill även passa på att uppmana alla ledare och lag i föreningen att försöka få till ett eller flera tillfällen där ni tillsammans kan gå på seniorlagens hemmamatcher så att vi kan bygga vidare på en stark föreningskänsla.

 

Hjärtstartare

Om olyckan mot förmodan skulle vara framme så finns det en hjärtstartare i huvudentrén till klubbhuset, vi tackar SaveLife i Halmstad för lånet av denna.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
BK Astrio, 13/10 20:00 
BK Astrio, 04/10 16:00 
BK Astrio, 01/10 12:30 
 
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening