SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida
P2010

BK Astrio P10 (2010)
HEJ OCH VÄLKOMNA TILL VÅR SIDA
 
HÄR FINNER NI INFORMATION OM VÅRT P10 LAG SOM I DAGSLÄGET ÄR EN STOR GRUPP PÅ CA 40 KILLAR. VI TRÄNAR PÅ SÖNDRUMS IP.
 
ATT HA KUL TILLSAMMANS SAMTIDIGT SOM VI LÄR OSS BLI BÄTTRE FOTBOLLSSPELARE OCH KOMPISAR ÄR DET VI JOBBAR MED. 

VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL I BK ASTRIO VÄNLIGEN KONTAKTA KANSLIET VIA EMAIL marcelo@astrio.nu
Uppdatering bingolotter.
2021-11-19 18:14

Hej.

Utdelningen av lotter har gått fint, hoppas ni kan sälja era tilldelade lotter. 

 

Jag har redan fått till mej från barn i träning att de vill ha fler lotter vilket är jättekul, härligt engagemang!! 

Jag känner att detta dock behöver gå genom er föräldrar då det snabbt kan bli mycket pengar. 
Messa mej om ni lyckats sälja fler lotter så fixar jag det till nästa träning. 

För den tävlingsinriktade kan jag meddela att Viktor m familj har sålt 31 lotter; nån som vill slå det??!?!

 

Trevlig helg, Tobbe 0735-222693 

Dags för bingolotter igen.
2021-11-12 17:44

Hej. 
Som vanligt denna tiden på året så gör vi en gemensam insats för att få in pengar till lagkassan genom att sälja bingolotter till uppesittarkvällen. 


Samtliga barn i träning får till sej 6 bingolotter att sälja.  Kuvert med lotter börjar delas ut på träning imorgon och fortsätter sedan ett par veckor framåt.

 

Kan man sälja flera är det bara höra av sej till Tobbe och kan man inte sälja sin tilldelade kvot går det bra att lämna tillbaka lotter till ledare i ett namnat kuvert i samband med träning. 
Sista dagen att lämna tillbaka osålda lotter är lördag 12e december. 


Oscar på kansliet skickar sedan ut en faktura till var och en helgen därpå för sålda lotter. 

Hoppas på en lika fin insats som tidigare år! 

Mvh, Ledarna 

Nu går vi på gräs!
2021-04-18 11:42
Hej alla!
 
Vi har nu tränat på i 6 månader, killarna har tagit jätte kliv i rätt riktning. Vi har har stor närvaro på våra träningar. Vilket är inspirerande och jättekul. BKASTRIOP2010 på Instagram närmar sig 100 följare, detta bara på ett par veckor! 
På måndag den 19/4-2021 går vi på naturgräs
Vi tränar på Söndrums IP måndagar 17.00-18.30 och onsdagar 18.30 - 20.00  Vi kör även på lördag den 24/4 på konstgräset 09 -10.30. Så håll dig uppdaterad i kalendern på hemsidan. 
 
Som tidigare meddelat ställdes Halmstad cup in.
Vår tanke är att istället kristihimmelsfärdsdagen den 13/5 köra ett miniträningsläger.
Så reservera gärna den dagen till fotboll på IP!
 
Årets seriespel är fortfarande lite osäkert pga. rådande restriktioner, men
vi återkommer med nytt mail så fort vi har ny info kring seriestart.
 
Vi önskar alla en härlig söndag.
 
/ledarna I P10
 
 
 
Nu finns P2010 på Instagram
2021-03-21 09:35

Hej alla!

 

Vi har nu skapat ett nytt Instagram konto som tillhör P2010 laget. Du kan följa kontot vid att söka på bkastriop2010. Detta är ett privat konto, De som har tillknytning till laget kan följa. Tipsa gärna till de som inte får detta mail. (Syskon, mor- och farföräldrar osv.) Vi kommer lägga ut foto, videoklipp och annat kul, som har med fotboll och P10 laget att göra.

 

Vill du inte att ditt barn skall figurera på bilder eller videoklipp, så vänligen meddela oss!!!!

 

Har ni material, som ni tycker skall med på kontot, exempelvis foto eller videoklipp från träning, matcher eller Cup, och gärna från killarna var yngre oxå. (Så samlar vi allt material på ett och samma ställe.) Eller tips på något tema som vi kan köra. Exempelvis veckans P10 profiler eller dyl så bara tipsa oss.

 

Ni maila matrialet och tips till v.haahr@hotmail.com eller a.haahr@hotmail.com. Så uppdatera vi kontot löpande. 

 

Hoppas vi får in många inslag.

 

Ha en fin solig söndag!

 

/ledarna I P10 

Information om säsongen 2021 i P10
2021-02-14 15:52

Hej på er föräldrar till Astrio P-10.

Hoppas allt är bra och att ni fått en bra start trots rådande tider. Vi är nu mitt uppe i försäsong inför seriespel och tänkte med detta mejl informera om hur den första halvan av året kommer bli med en grovplanering. Planeringen kan tyvärr ändras snabbt beroende på förändrade restriktioner som kan komma.

 

Ambitionen nu och under sommarsäsongen är att ha två träningstillfällen i veckan. Vi har under försäsongen kvar den fasta träningstid på onsdagar fram till grässäsongen. Däremot så kommer lördagstiden att försvinna efter 27/2 då alla lag som spelar träningsmatcher har förtur. Vi har frågat efter en ny tid och vi återkommer med den tiden. Det kan bli strötider vi får använda oss av. Vilka träningstider vi får under sommaren vet vi inte ännu men vi har önskat måndagar och onsdagar som tidigare år.

Träningarna under våren kommer präglas av övningar för tekniska färdigheter blandat med massa spelövningar för att öka spelförståelsen och samspelet inom laget. Vi ser en stor träningsvilja och glädje hos killarna i fotbollen vilket är fantastiskt och det ska vi bevara.

Under aprils träningar kommer vi ha korta individsamtal med spelarna. Det tar endast några få minuter och det gör vi för att stämma av vad de tycker om fotbollen om de trivs och om de själva har funderingar.

Vi har under detta år hela 8 stycken tränare i laget. Ledartillskottet är Niko Kapsimalis som haft hand om pojkar födda 07. Vi tar med oss erfarenheten från de äldre lagen och hoppas kunna höja kvalitén på våra träningar ytterligare. Vi kommer även få mer tid att titta på det individuella planet.

 

Vi ledare anser att matchning är en viktig del av fotbollen och vi vill att man ska få spela så mycket som möjligt under en match. Därför kommer vi sätta maxantalet 10 spelare per match. Det ger ett bättre flöde i bytena och ger mer effektiv speltid per spelare. Detta gör även att vi kommer ha 5 st anmälda lag för seriespelet detta år. Vi kommer likt tidigare år ha fasta lag under vårsäsongen.

Om ni vet med er att ert barn inte ska fortsätta spela fotboll i år eller tänker vara med väldigt sporadiskt så behöver vi veta det snarast då det kan påverka vårt val av antal lag.

 

Vi har tänkt att anordna en coronavänlig variant av träningsläger i början av maj. Tanken är att vi träffas under en lördag och söndag då vi tränar, hittar på andra roliga aktiviteter och äter tillsammans. Men barnen åker hem och sover efter dagen för att ses igen på söndagen. Vi får se över coronaläget innan vi skickar ut kallelse för detta.

 

I maj är vi anmälda till cup Halmstad som är över en dag på Skedalaheds IP som vi hoppas blir av. Se datum i planeringsschemat nedan. Kommer kallelse för detta med.

 

Vi kommer även att anmäla lag till en mycket trevlig cup som heter Eskilscupen i Helsingborg i sommar. Den pågår under tre stycken speldagar. Vi lägger upp det så att man får ta sig från hemmet till och från cupen på egen hand varje dag (ingen övernattnings cup för våra lag). Ledarna tar hand om barnen under själva speltiderna. Man samlas en stund innan match för uppvärmning och match men övrig tid får föräldrar ta hand om sina barn. Vi kommer skicka ut en intressekallelse för denna cup inom kort. Det avgör hur många lag vi anmäler och vi ser anmälan som bindande. Det går inte att efteranmäla sig efter svarstiden på kallelsen.

Vi hoppas att allt går att genomföra enligt vår planering. Men som sagt allt kan ändra sig fort numera.

 

Vad gäller tider för säsongsplaneringen ser det ut enligt följande:

 

 

 

Försäsong:

Onsdagar 18:45-20.00 Halmstad arena konstgräsplan utomhus.

Till och med 27 feb lördagar Söndrums IP 09:00-10:30.

Efter 27 feb: vi återkommer med tid och plats.

Vi planerar in träningsmatch mot andra lag under mars och tänker även ha internmatch mellan våra spelare. Det skickas ut kallelser för detta när det närmar sig.

 

Grässäsong:

Träningstider på naturgräs blir det normalt från mitten/slutet av april.

Seriestart första veckan i maj.

13 maj: Cup Halmstad. En endagars cup som spelas på Skedalaheds IP.

Sommaruppehåll: Juli

Träningsstart 1 augusti

Cup: Eskilscupen. 3 dagars cup som spelas i Helsingborg mellan 5-8 augusti.

 

Vi hoppas kunna ha ett föräldramöte så fort samhällssituationen förbättras, hör gärna av er ifall ni har några frågor.

Det kommer bli en utvecklande säsong och mycket spännande att följa killarnas framfart!

Är det föräldrar som inte är med i Whats app gruppen för laget så är det en bra ide att gå med. Där kan det komma snabb information om t.ex. ny träningstid.

 

Mvh

/ledarna 

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
BK Astrio, 12/06 09:55 
BK Astrio, 04/06 11:38 
BK Astrio, 29/05 11:50 
BK Astrio, 24/05 09:28 
BK Astrio, 17/05 09:03 
 
Hallarna cupen 2023
Följ oss på facebook
Officiella leverantörer
PARTNERS
LADDA NER SPORTADMINS MEDLEMSAPP
Stöd din förening