SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida

TRYGG I BK ASTRIO
Foto: Casper Johansson

BK Astrio ska vara en förening som har verksamhet i hög klass. Oavsett om du är spelare, ledare, domare, anställd eller besökare ska du känna dig trygg på Söndrums IP och i verksamheten som klubben bedriver och supportar. Vi är varandras goda arbetsmiljö och fritidsmiljö och därför har vi tillsammans ansvar för att skapa en klubb vi är stolta över och där vi trivs. Vår verksamhet ska vara fria från diskriminering och trakasserier. För att uppnå det behöver alla vara med.

 

Trygg i Astrio ett samlingsnamn där du som spelare, ledare, anställd eller besökare kan lära dig mer om vad trakasserier och sexuella trakasserier är och rapportera trakasserier, både om du har upplevt det själv eller bevittnat det. På denna sidan hittar du information om vem du kan prata med om trakasserier, eller rapportera trakasserier.

 
Hallarna cupen 2023
Följ oss på facebook
Officiella leverantörer
PARTNERS
LADDA NER SPORTADMINS MEDLEMSAPP
Stöd din förening