SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida
Grötviks hamnfest

Grötviks Hamnfest den 8-10 juli 2022

Nu närmar vi oss sommarens höjdpunkt, Grötviks Hamnfest som i år äger rum den 3-4 juli i Grötviks hamn. Hamnfesten som BK Astrio har arrangerat sedan 2014 är ett viktigt arrangemang för föreningen och en betydelsefull inkomstkälla som gör att vi kan utveckla och förbättra vår verksamhet.

 
Alla behöver hjälpas åt
För att hamnfesten ska gå att genomföra behöver vi hjälpas åt. Alla spelare och föräldrar från våra 12 års lag och uppåt kommer via sina lag att få ett antal pass som ska bemannas. Har du möjlighet att hjälpa till men ”tillhör” ett yngre lag är det bara att höra av sig till Oscar Carlson på kansliet (oscar.carlson@astrio.nu) som ansvarar för bemanningsschemat. Det behövs alltid engagerade människor som bidrar!
 
Rensa hemma och lämna till BK Astrios loppis
Lördagen den 4 juli är det en stor loppis på hamnfestområdet. Om du har något att skänka tas det tacksamt emot. Det kan till exempel vara barnböcker, husgeråd, porslin, lampor, leksaker, skor, spel eller pussel. Sakerna kan lämnas till kansliet under ordinarie öppettider (måndag, torsdag 8-19, tisdag, onsdag 8-17 och fredag 8-12).
 
Skänk vinster till lotteriet
Har du ett företag eller arbetar på ett som har möjlighet att skänka priser till lotteriet – hör gärna av dig till Anders Rane (anders.rane@sixt.se  eller 0768-566679).
 
Grötviks hamnfest i sociala medier
Följ Grötviks Hamnfest före, under och efter på Facebook Grötviks Hamnfest-BK Astrio och på Instagram @grotvikshamnfest. Tagga gärna dina egna inlägg med #grötvikshamnfest .
 
Hjälp till att sprida budskapet om Grötviks Hamnfest till vänner och bekanta så att så många som möjligt besöker Grötvik den andra helgen i juli.
En tillbakablick på 2016
 
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening