SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida

Välkomna till Fotbollsskolan F2015 !

BK Astrio inbjuder varje år till fotbollsskola för 4-6-åringar. Fotbollsskolan är grunden för rekrytering till BK Astrio:s breda ungdomsverksamhet.

 

Vi tränar på Söndrums IP, vårsäsongen med start första söndagen i maj till juni. Höstsäsongen är augusti och september. Vintertid är vi inomhus i Hallägrahallen med start i november.

Vi betonar att det ska vara roligt att spela fotboll tillsammans. Vi övar och lär enkla bollövningar och spelar smålagsspel. Trivsel och glädje när vi spelar fotboll är viktigt!

 

Vill du engagera dig som ledare i vår fotbollsskola?

Du som förälder är hjärtligt välkommen att engagera dig som ledare. Du betyder oerhört mycket i ditt engagemang för såväl ditt/dina egna som för andra barn! Utbildning erbjuds alla våra ledare.

 

Har du frågor om Fotbollsskolan och/eller vill engagera dig som ledare;

kontakta Sandra Gullander

Tel. 073-18 15 487

sandra.gullander@gmail.com

Inomhusstart 7/11 !
2021-10-30 16:22

Söndagen den 7/11 kl. 13:00 i Hallägrahallen är det dax för inomhussäsongen att starta igång för flickor födda 2015. Har man inte varit med tidigare går det bra att börja nu, ni gör en anmälan via fliken "anmälan".

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Huvudpartner
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening