SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida

BLI FÖRETAGSPARTNER

Som företagspartner till BK Astrio blir du en del av ett starkt, positivt och utvecklande sammanhang. Vi strävar mot att förena affärs- och samhällsnytta genom att bygga långsiktiga samarbeten med näringslivet.

 

BK Astrio tar ett stort ansvar för att både fotbollen i Halmstad och Sverige ska drivas framåt med syftet att så många som möjligt ska spela fotboll så länge som möjligt. Vi bedriver en jämställd verksamhet med målsättningen att utveckla fotbollsspelare från bredd till topp, samtidigt är vi en viktig samhällsaktör som tar ett stort socialt samhällsansvar.

 

Som en av Hallands största fotbollsklubbar är BK Astrio ett varumärke som både syns och märks. Som vår samarbetspartner får du och ditt företag möjlighet att synas och märkas tillsammans med oss, BK Astrios varumärke exponeras frekvent under ett år och tillhör de mest exponerade lagen i Halmstad. En normal säsong så syns vi mycket i sociala medier, lägg sedan till alla artiklar som skrivs om föreningen och de bilder som tas på klubbens unga och vuxna representanter.

 

Som partner stöttar du en förening som drivs med ledorden: "Så många som möjligt - så länge som möjligt". BK Astrio har ett tydligt fokus på föreningens barn- och ungdomsverksamhet som är vår grund, vilket i sin tur kombineras med en seniorverksamhet som bedrivs på en bra nivå dit våra barn- och ungdomar kan sträva emot. Detta tror vi är vägen framåt.

 

Kontakta oss på gianni@astrio.nu alternativt Gianni på 0706-710056 eller Anders på 0768-566679.

 

Vi ser fram emot att samarbeta med just dig och ditt företag, välkommen till BK Astrio!

 

 

 
Hallarna cupen 2023
Följ oss på facebook
Officiella leverantörer
PARTNERS
LADDA NER SPORTADMINS MEDLEMSAPP
Stöd din förening