SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida

MER ÄN BARA SPONSRING

Som en av Hallands största fotbollsföreningar (900 spelare & 130 ledare) tar BK Astrio ett stort ansvar för att både fotbollen i Halmstad och Sverige ska drivas framåt med syftet att så många som möjligt ska spela fotboll så länge som möjligt. Vi bedriver en jämställd verksamhet med målsättningen att utveckla fotbollsspelare från bredd till topp, samtidigt är vi en viktig samhällsaktör som tar ett stort socialt samhällsansvar.

 

BK Astrio hjälper sina medlemmar att utveckla sitt intresse för fotboll och vi utvecklar fotbollspelare utifrån individens ambition men vi bygger individen genom laget.

 

Som partner till BK Astrio blir du en del av ett starkt, positivt och utvecklande sammanhang. Här förenas affärs- och samhällsnytta. Vår ambition är att bygga långsiktiga samarbeten med alla våra partners - och grundförutsättningarna blir bättre och bättre.

 

Våra fantastiska sponsorer stöttar en förening som drivs med ledorden: "Så många som möjligt - så länge som möjligt". BK Astrio har ett tydligt fokus på vår stora barn- och ungdomsverksamhet som är vår grund, vilket i sin tur kombineras med en seniorverksamhet som bedrivs på en bra nivå dit våra barn- och ungdomar kan sträva emot. Detta tror vi är vägen framåt.

 

Läs mer om våra partnernivåer och sponsorpaket här.

 
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening