SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida

Välkomna till BK Astrio:s fotbollsskola !

BK Astrio inbjuder varje år till fotbollsskola för 4-6-åringar. Fotbollsskolan är grunden för rekrytering till BK Astrio:s breda ungdomsverksamhet.

 

Fotbollsskolan tränar på Söndrums IP: konstgräsplan under vårsäsongen med start första söndagen i maj och fram till juni. Höstsäsongen är augusti och september. Vintertid är vi inomhus i Hallägrahallen med start i november.

I Fotbollsskolan ska det vara roligt att spela fotboll tillsammans, vi övar och lär oss enkla bollövningar och spelar smålagsspel. Trivsel och glädje när vi spelar fotboll är viktigt!

 

Vill du engagera dig som ledare i vår fotbollsskola?

Du som förälder är hjärtligt välkommen att engagera dig som ledare. Du betyder oerhört mycket i ditt engagemang för såväl ditt/dina egna som för andra barn! Utbildning erbjuds alla våra ledare.

 

Har du frågor om Fotbollsskolan och/eller vill engagera dig som ledare;

kontakta Sandra Gullander

Tel. 073-18 15 487

sandra.gullander@gmail.com

Välkomna att anmäla er dotter/son till Fotbollsskolan för barn födda 2019 !
2023-04-21 18:06

I år välkomnar vi barn födda 2019 till BK Astrio:s fotbollsskola. Det börjar närma sig! Hjälp till att sprida informationen bland småsyskon, grannar och kompisar.

 

Fotbollsskolan 2019 startar i maj med första tillfället söndag den 7/5 kl. 11.00–12:00 på Söndrums IP:s konstgräsplan och fortsätter sedan varje söndag fram till 18/6 för att sedan börja i augusti igen. I fotbollsskolan spelar pojkar och flickor tillsammans. Det är ungdomsledare som håller i träningarna.

 

Avgiften för fotbollsskolan är 1100 kr per år (500 kr medlemsavgift & 600 kr träningsavgift). I denna avgift ingår en tränings t-shirt och en vattenflaska som (förutsatt att ovan avgift är inbetald). Mer info om var och när t-shirt och flaska kan hämtas ut kommer innan uppstarten i maj.

 

För att komma till anmälningsformuläret, klicka här. 

Formuläret samt övrig information ligger även publicerat på föreningens hemsida astrio.nu eller direkt till fotbollsskolan 2019 https://www.astrio.nu/start/?ID=399957 och ”anmälan”.

Mer info om träningstider etc kommer att publiceras på samma sida och kommer skickas ut innan starten i maj.

 

Vid eventuella frågor som rör BK Astrios fotbollsskola kontakta:

Sandra Gullander

Ansvarig fotbollsskolan

Mejl: sandragullander@gmail.com

Kontaktas vid frågor angående exempelvis fotbollsfrågor, innehåll, tider

 

Kansli

Mejl: info@astrio.nu

Kontaktas vid frågor angående exempelvis avgifter, fakturor

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Hallarna cupen 2023
Huvudpartner Fotbollsskolan
Följ oss på facebook
Officiella leverantörer
PARTNERS
LADDA NER SPORTADMINS MEDLEMSAPP
Stöd din förening