SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida

Välkomna till F2016 lagsida

F2016 är ett härligt gäng tjejer som gillar att spela fotboll och ha roligt tillsammans.
 
Vill man börja spela fotboll med oss, var god kontakta någon utav oss ledare, ni hittar kontaktuppgifter under "Ledare/Tränare".

 

Säsongen är igång!
2024-02-06 18:26
Kul med fotboll!

Tiden går fort och 2024 säsongen har kommit igång på allvar. Vi fortsätter vara många på träningarna och viljan att utvecklas samtidigt som vi har roligt sitter i från förra säsongen. 

 

"Vi är svarta, vi är gula vi kan dansa hula hula"

 

//Ledarna

Avslutning 25/11 2023
2023-11-27 13:35
Härlig avslutning på en grym första säsong!

Då var första säsongen avslutad för F2016. Vilken fantastiskt säsong vi har haft full med skratt och nya utmaningar att lära av. Vi är nu 35 spelare i laget och har en helt fantastiskt grupp som kämpar och ger allt för varandra på träningar och matcher. 2024 kommer bli ett spännande år för laget och det ska bli så kul att köra igång snart igen.

 

Tack till alla föräldrar som hjälpte till att fixa inför avslutningen.

 

Nu tar vi ledigt från fotbollen och syns igen 17/1 2024

 

//Ledarna

Kungsbacka Höstcup 1/10 2023
2023-10-02 12:48
Härlig dag på cup!

Samling 07.40 för resa mot Rydets IP i Onsala och denna gången hade vi vädret med oss. Onsala bjöd på en härlig och solig dag. Den här gången åkte vi iväg med två lag och totalt 25st (!!) tjejer som var riktigt taggade för att prova på spelformen 5 mot 5 som vi ska spela under nästa säsong.

 

Väl på plats så kämpade båda våra lag helt fantastiskt och alla gav verkligen sitt allt! Nu vet vi utmaningarna med att spela 5 mot 5 och hur det känns när planen blir större samt flera nya moment som kommer när vi byter spelform.

 

Vi fick även med oss en massa erfarenheter och lärdomar om hur det är att vara på cup och allt som sker runtomkring planerna när matcherna spelas.

 

Stort tack till våra hjälpledare Tobbe och David som stöttade upp lagen under cupen och alla supportrar som var på plats och hejade fram laget!

 

Vi ledare är så glada av att se tjejernas utveckling och så STOLTA över vilket fantastiskt lag det här är som alltid har ett leende på läpparna.

 

"Vi är svarta, vi är gula, vi kan dansa hula hula"

 

Vi syns på träningarna!

 

//Ledarna

Första cupen för laget
2023-08-27 18:28
Ladda album (+6 bilder) >>

Wow!

 

Förväntansfulla tjejer samlades 08.15 i ösregn på IP för sin första cup tillsammans. Resan mot Lagavallen i Knäred var minst sagt blöt och alla funderade nog på om det ens skulle gå och spela fotboll i detta väder.

 

På plats i Knäred var det inte längre någon som tänkte på vad vi hade för väder. Våra tre lag spelade helt fantastiskt och visade upp den bästa inställningen man kan tänka sig. Lagen spelade tre matcher var och ALLA gav verkligen sitt allt. 

 

Tack till alla som var på plats och stöttade våra lag! Vi ledare är så glada och stolta över tjejernas prestation.

 

Vi syns på träningarna!

 

//Ledarna

Information från föräldramötet
2023-04-01 14:34

Nu finns informationen från föräldramötet 30/3 under fliken dokument

 

Har ni frågor så kontakta oss ledare 

 

//Ledarna

 
Hallarna cupen 2023
Huvudpartner Fotbollsskolan
Följ oss på facebook
Officiella leverantörer
PARTNERS
LADDA NER SPORTADMINS MEDLEMSAPP
Stöd din förening