SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida
BK Astrio/Vapnö IF fotbollsskola

Välkomna till Astrio/Vapnös fotbollsskola barn födda 2018 !

BK Astrio och Vapnö IF inbjuder varje år till fotbollsskola för 4-6-åringar. Fotbollsskolan är grunden för rekrytering till BK Astrio och Vapnös breda ungdomsverksamhet.

 

Vi tränar på Söndrums IP, vårsäsongen med start första söndgen i maj till juni. Höstsäsongen är augusti och september. Vintertid är vi inomhus i Hallägrahallen med start i november.

Vi betonar att det ska vara roligt att spela fotboll tillsammans. Vi övar och lär enkla bollövningar och spelar smålagsspel. Trivsel och glädje när vi spelar fotboll är viktigt!

 

Vill du engagera dig som ledare i vår fotbollsskola?

Du som förälder är hjärtligt välkommen att engagera dig som ledare. Du betyder oerhört mycket i ditt engagemang för såväl ditt/dina egna som för andra barn! Utbildning erbjuds alla våra ledare.

 

Har du frågor om Fotbollsskolan och/eller vill engagera dig som ledare;

kontakta Sandra Gullander

Tel. 073-18 15 487

sandra.gullander@gmail.com

Söndagens fotbollsskola är på Söndrums Konstgräsplan !
2022-05-25 20:56

Söndagens fotbollsskola 29/5 är på Söndrums Konstgräsplan och inte på Vapnö IP som tidigare annonserats. Fotbollsskolan kommer vara på Vapö IP söndagen den 5/6 istället.

Fotbollskolan goes Vapnö IP
2022-04-26 16:55

Söndagen den 29 maj kör vi fotbollskolan på idylliska Vapnö IP.

 

I vårt föreningsamarbete vill vi sprida fotbollen och låta barn, föräldrar och släktingar få träffas och ha kul i supermysig fotbollsmiljö i vackra Vapnödalen.

 

Vi kör tema när vi är i Vapnö - denna gång SUPERHJÄLTE!

 

Tiderna kommer att skilja sig något då vi i stället för tre tider kommer att köra två olika tider.

 

09.30-10.30   Pass 1 Fotbollskolan 2017 och 2018

 

11.00-12.00 Pass 2 Fotbollskolan 2016

 

Vilket pass ni kommer tillhöra återkommer vi med

 

Välkomna!

Hälsningar

Spindelmannen

Välkomna att anmäla er till fotbollsskolan för barn födda 2018 !
2022-04-06 12:13

I år välkomnar vi barn födda 2018 till vår fotbollsskola och det börjar närma sig! Hjälp till att sprida informationen bland småsyskon, grannar och kompisar.

 

Fotbollsskolan 2018 startar i maj med första tillfället söndag den 8/5 kl. 9.30–10:30 på Söndrums IP och fortsätter sedan varje söndag fram till 19/6 för att sedan börja i augusti igen. I fotbollsskolan spelar pojkar och flickor tillsammans och det finns totalt 50 platser i gruppen.

 

Avgiften för fotbollsskolan är 1000 kr per år (400 kr medlemsavgift & 600 kr träningsavgift). I denna avgift ingår en tränings t-shirt och en vattenflaska som (förutsatt att ovan avgift är inbetald). Mer info om vart och när t-shirt och flaska kan hämtas ut kommer innan uppstarten i maj.

 

För att komma till anmälningsformuläret, klicka här.

 

Formuläret samt övrig information ligger även publicerat på föreningens hemsida (www.astrio.nu) under fliken ”fotbollsskolan 2018”.  Mer info om träningstider etc kommer att publiceras på samma sida och kommer skickas ut innan starten i maj.

  

Vid eventuella frågor som rör fotbollsskolan är det fritt fram att kontakta Sandra Gullander som är ansvarig för föreningens fotbollsskola. Vid övriga frågor angående exempelvis avgifter, fakturor med mera, ta kontakt med Oscar Carlson på kansliet.

 

Sandra Gullander

Ansvarig fotbollsskolan

Mejl: sandragullander@gmail.com

Tel. 073-18 15 487     

 

Oscar Carlson

Kansliansvarig

Mejl: oscar.carlson@astrio.nu

Tel. 072-382 43 52

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
LADDA NER SPORTADMINS MEDLEMSAPP
Huvudpartner Fotbollsskolan
Officiella leverantörer
PARTNERS
Stöd din förening