Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Astrio
Fotbollsklubben i Söndrum Halmstad
U15

Välkommen till BK Astrio U15/16

Livesändning?
2020-05-15 19:09
Som ni redan vet har föreningen gått ut med ytterligare förtydligande om att det inte får vara någon publik på våra matcher. För att ändå kunna titta på matchen finns det möjlighet att livesända via appen ”min fotboll”. Är det någon förälder som kan tänka sig att göra det så hör av er till undertecknad. 

Mvh 
Tony
Info Transport och Kommunikation
2020-03-16 16:30
Transport:
Vi kommer på olika sätt att transportera oss till bortamatcher, en del av transporten är kopplat till lagkänsla där vi i största möjliga mån vill åka tillsammans. Bortamatchernas transport är alltid förenade med en kostnad per spelare och betalning sker till den eller de personer som anges i matchkallelsen. Åker vi buss (liten/stor) så är kostnaden kopplad till att täcka en del av leasingkostnaden. Åker vi personbilar så kopplas kostnaden till att täcka för den/de som kör. I första hand fyller vi upp ledarnas bilar, räcker inte det så skickar vi med en fråga i matchkallelsen om någon av er föräldrar kan köra. Utöver att vi bygger lagkänsla genom att åka tillsammans får vi även en positiv miljöeffekt. Självklart vill vi ha support av er föräldrar även på bortamatcher, där kanske även ni kan åka gemensamt? 

Kommunikation: 
Vi vill ha så mycket kommunikation som möjligt med spelarna själva, därför vill att dem själva meddelar frånvaro till träning i den Whats Up-grupp vi har för laget (senast 12:00 träningsdagen). Har man skäl till frånvaro som man inte vill att alla ska ta del av går det självklart bra att höra av sig direkt till någon av tränarna. Gällande återbud till match vill vi ha dessa så fort som möjligt och dessa sker genom att spelaren själv ringer till den ledare som anges i matchkallelsen. 

Med vänliga fotbollshälsningar
Tränarteamet
David Norrman uttagen till P15-landslagets dubbelmöte mot Norge!
2019-09-03 14:27
Det är med glädje BK Astrio kan meddela att U15:s mittback David Norrman har blivit uttagen P15-landslagets dubbelmöte mot Norge i september.

Matcher

17:e september: NORGE-SVERIGE kl.17.00 på Stranda Stadion, SVOLVÆR
19:e september: NORGE-SVERIGE kl.17.00 på Leknes Kunstgress, LEKNES

Vi säger stort grattis och lycka till David!
David Norrman uttagen till kommande landskamper med P15 landslaget!
2019-08-07 10:43
Det är med en enorm glädje BK Astrio kan meddela att David Norrman har blivit uttagen till P15 landslagets kommande dubbelmöte mot Finland den 20:e och 22:e augusti.


Stort grattis och lycka till David!
Gothia Cup 2019
2019-07-21 11:45

Fler bilder (+8) >>
Vilken strålande vecka vi har haft i Göteborg. 34 grabbar har om jag har uppfattat det rätt haft en riktigt givande och rolig cupupplevelse under årets Gothia Cup. Våra två lag stötte olyckligt på varandra i 32-dels finalen vilket resulterade i att Astrio 1 tog sig vidare från rundan och sedan hela vägen fram till en 3:e plats. Vilken insats!! En annan insats som är minst lika stor är Astrio 2 som stannar kvar hela veckan och stöttar sina lagkamrater hela vägen fram till bronset. Oavsett om man fick en medalj runt halsen eller ej så är det ni alla tillsammans som gjorde det möjligt. Den avslutande grillfesten för att fira lagets prestation blev verkligen pricken över i:et, supertrevligt! 

Ni är verkligen ETT STORT LAG! Tack för en otrolig vecka tillsammans med er alla spelare!

Och såklart ett stort tack till alla som har följt och stöttat oss på plats och via sociala medier!

TACK! 

/Tränarteamet
Kommande matcher
Spelade matcher
Tis 26/5 18:30
12 - 2  
Lör 23/5 10:00
3 - 4  
Tis 19/5 18:30
2 - 2  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Köp hallandsposten digitalt
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening