Erbjudande från Homemaid
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida
U15

Välkommen till BK Astrio U16

Tider Spelarsamtal:
2021-04-01 10:30

Plats/Dag: Klubbstugan, Måndag den 5/4

 

Johannes Järpe 10:00

Melvin Bottomley 10:15

Erik Larsson 10:30

Gustav Törnell 10:45

Gustav Eriksson 11:00

Eddie Johansson 11:15

Filip Malmberg 11:30

Lucas Qvinth 11:45

William Pettersson 12:00

 

Oscar Green - Måndag 12/4 17:45

Ermal Mazreku - Måndag 12/4 18:00

 

Vill ni byta tider med varandra så går det bra, men meddela mig i så fall.

 

Coach T

 

 

 

 

Uppehåll/Spelarsamtal
2020-09-17 08:48
Uppehåll:
Vi är inne i slutspurten av höstsäsongen och vi spelar sista matchen den 5/10 mot HBK. Efter den matchen tar vi ett välförtjänt uppehåll mellan den 6/10 och den 19/10. Träningsstart för eftersäsongen blir alltså den 20/10, 16:00 på Kärlekens KG. Eftersäsongen kommer att innebära två pass/vecka på Kärlekens KG samt ett eventuellt fyspass/vecka. Vi har även en ambition om att boka in lite träningsmatcher under denna delen av säsongen. Kalendern är uppdaterad med tider mm. 

Spelarsamtal:
Som vi utlovat erbjuds alla spelare som vill ett spelarsamtal även under hösten. Dessa samtal kommer att ske under perioden av träningsuppehåll. Ni som önskar ett samtal med mig (Tony) och Dwight hör av er senast den sista september via mejl/sms till Tony. Vi återkommer sedan med tider/dagar för er som önskat samtal.

/ Coach T  
UPPDATERING TRÄNINGSLÄGER I HAMBURG
2020-09-16 10:59
Med anledningen av det fortsatt rådande coronaläget har vi valt att flytta fram det planerade träningslägret i Hamburg till påsken 2021 (2-7/4), detta beslut har tagits i samråd med föreningens representanter och berörda researrangörer. Mejl har gått ut 15 september. Om ni av någon anledning inte har fått mejlet, vänligen kontakta oss på astriop04@gmail.com

Återstoden av den totala kostnaden per person ska betalas in senast den 31/12.

Vi har som ambition att arrangera en gemensam försäljningsaktivitet till julen 2020 för att på så sätt kunna tjäna in ytterligare pengar till resan.
Vi summerar vårsäsongen 2020 för U15/16!
2020-07-02
En av de märkligaste vårsäsonger jag kan komma ihåg i mitt snart 40-åriga liv är nu till ända, självklart tänker jag då på den pandemi som påverkat oss alla under året. Inte nog med det så får vi fortsatt hålla på och krångla med träningsplaner mm. när kommunen inte kan lösa bevattningen till vår idrottsplats. Med dem lite trassliga förutsättningarna har vi ändå i mitt tycke haft en grym utveckling både individuellt och som lag.

Föreningens fokus i U-sektionen är att fortsatt på spelarutveckling med målet att så många som möjligt ska nå vårat A-lag och med det seniorfotbollen. För att göra det steget lite mindre har hela U-sektionen i år tagit rygg på vår A-lagstränares spelidé och spelprinciper och har tränat på ungefär samma sätt. För U15/16´s del har det gett oss en bra "boost" och de flesta i truppen har tyckt träningarna är roliga och utvecklande. 

Utvecklande har dem verkligen varit, det måste jag säga! För den utomstående och eventuellt resultatfokuserade åskådaren så kan kanske känslan vara att det gått lite knackigt. Men för oss inne i bubblan som inför varje match och träning vet vad syftet och målet är, har utvecklingskurvan stadigt pekat uppåt. Vi vill lära oss kollektiva metoder i både anfall och försvar och använda de ytor som ger bäst förutsättningar för att komma till avslut och göra mål, en varierad speluppbyggnad med grunden i kortpassningsspel, självklart ska detta sedan spetsas med individuella spetsegenskaper, då blir det riktigt bra! Att lära sig detta är svårt och kräver en bra teknik och spelförståelse, med det sagt behöver vi alltså ha tålamod och se längre fram än de närmaste månaderna och framför allt inte lägga någon större vikt vid resultaten. 

Sammanfattningsvis så är vi i tränarstaben stolta och nöjda med den vårsäsong vi tillsammans med spelarna har presterat. Alla har tagit stora steg framåt i sin individuella del och vi har som lag haft motsvarande utveckling! 

Nu väntar ett välförtjänt uppehåll från den organiserade träningen men jag hoppas verkligen att samtliga spelare under uppehållet fortsätter att umgås med bollen och tar eget ansvar för att den fysiska formen bibehålls med diverse olika träningar. Vi vill trots allt inte börja om på noll efter uppehållet. 

Vi syns på IP den 20/7.

Fotbollshälsningar
Tony Hedenberg
 
Info Transport och Kommunikation
2020-03-16 16:30
Transport:
Vi kommer på olika sätt att transportera oss till bortamatcher, en del av transporten är kopplat till lagkänsla där vi i största möjliga mån vill åka tillsammans. Bortamatchernas transport är alltid förenade med en kostnad per spelare och betalning sker till den eller de personer som anges i matchkallelsen. Åker vi buss (liten/stor) så är kostnaden kopplad till att täcka en del av leasingkostnaden. Åker vi personbilar så kopplas kostnaden till att täcka för den/de som kör. I första hand fyller vi upp ledarnas bilar, räcker inte det så skickar vi med en fråga i matchkallelsen om någon av er föräldrar kan köra. Utöver att vi bygger lagkänsla genom att åka tillsammans får vi även en positiv miljöeffekt. Självklart vill vi ha support av er föräldrar även på bortamatcher, där kanske även ni kan åka gemensamt? 

Kommunikation: 
Vi vill ha så mycket kommunikation som möjligt med spelarna själva, därför vill att dem själva meddelar frånvaro till träning i den Whats Up-grupp vi har för laget (senast 12:00 träningsdagen). Har man skäl till frånvaro som man inte vill att alla ska ta del av går det självklart bra att höra av sig direkt till någon av tränarna. Gällande återbud till match vill vi ha dessa så fort som möjligt och dessa sker genom att spelaren själv ringer till den ledare som anges i matchkallelsen. 

Med vänliga fotbollshälsningar
Tränarteamet
 
Erbjudande från HomeMaid
Köp hallandsposten digitalt
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening