SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida

BK Astrios samarbete med Friends

Vi är jätteglada och stolta över att kunna meddela att vi säsongen 2020 kommer initiera ett projekt i samarbete med stiftelsen Friends. Detta projekt innebär att BK Astrio, utifrån Friends värderingar och fantastiska arbete, aktivt ska arbeta för att motverka alla former av mobbing och utanförskap inom föreningen genom att utbilda våra barn, ungdomar, ledare och föräldrar.


Mer konkret innebär detta att BK Astrio aktivt kommer att arbeta:

  • mot utanförskap, negativa jargonger och uttryck.
  • för delaktighet och samsyn bland ledarna i trygghetsarbetet.
  • för att hitta tydliga och fungerande riktlinjer i trygghetsarbetet.
  • för god kamratskap och gemenskap där alla får ta plats och synas, utifrån sina förutsättningar

Från Friends sida innebär det att organisationen, utifrån ett långsiktigt perspektiv, kommer att arbeta tillsammans med BK Astrio för att skapa förutsättningar att uppfylla ovanstående punkter.


Detta projekt är en del av föreningens CSR-arbete där vi arbetar för att vår verksamhet ska jobba mot de av FN:s hållbarhetsmål som är relevanta för den ideella verksamheten för att på så sätt bidra till ett mer tryggt, hållbart och bättre Halmstad. För BK Astrio är vårt projekt med Friends ett aktivt och tydligt ställningstagande till att vi jobbar för att motverka alla former av mobbing, trakasserier och utanförskap på Söndrums IP. Det är också ett projekt som bidrar till att vi kan utbilda alla våra medlemmar så att vi tillsammans kan skapa en trygg miljö för alla barn, ungdomar och vuxna .

 
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening