Erbjudande från Homemaid
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Astrio
Officiell hemsida

Medlemskap och avgifter
Medlemsavgiften i BK Astrio är 400 kronor. För aktiva spelare tillkommer en träningsavgift som varierar beroende på spelarens ålder. Avgiften i BK Astrio betalas årsvis och fakturan skickas ut via e-post efter årsmötet i februari.

Träningsavgifter 2020

Fotbollsskolan 600 :- 
Aktiva i ålder 7 till och med 12 år  
1000:- 
Aktiva i ålder 13 till och med 14 år1300:-
Aktiva i ålder 15 år och uppåt1700:-Det går självklart att vara medlem i föreningen utan att vara aktiv som spelare. Då betalar man bara medlemsavgiften och stöttar på så sätt föreningens arbete. Alla medlemmar har gratis inträde till Astrios hemmamatcher på Söndrums IP.


Problem att betala er avgift? Sök gärna bidrag via majblomman, klicka här.


Börjar ni spela i BK Astrio under 2020.

 1 jan - 14 maj 100 % av träningsavgiften
 15 maj - 31 aug 50 % av träningsavgiften
 1 sep - 31 okt 33 % av träningsavgiften
 1 nov - 31 dec Ingen avgift

Återbetalning av avgifter
Medlems- och träningsavgifter återbetalas ej. Spelare som väljer att sluta har heller ingen rätt att göra anspråk på någon del av lagkassan.


Årligt försäljningsuppdrag
Alla medlemmar ska årligen genomföra ett försäljningsuppdrag för föreningen. Uppdraget innebär försäljning av 20 stycken Sverigelotter under våren. Enligt önskemål från medlemmarna så finns möjligheten att istället för att sälja lotterna betala in 225 kronor. Det motsvarar föreningens förtjänst för 20 sålda lotter. Beslut om försäljningsuppdrag tas vid föreningens årsmöte i februari varje år.

Hur används medlems- och träningsavgiften?​
Alla medlemmar betalar medlemsavgift, för närvarande 400 kronor per år. Aktiva spelare betalar även en träningsavgift baserad på ålder. Intäkterna kompletteras med kommunala och statliga bidrag, sponsring, arrangemang och aktiviteter samt medlemmarnas försäljningsuppdrag. 

 • Material
  För att verksamheten ska fungera är det viktigt att det finns material. Alla spelare ska ha varsin boll att träna med samt träningsutrustning i form av koner, västar, målvaktshandskar etc. Varje lag har också en uppsättning matchställ per grupp som spelar poolspel eller seriespel. ​Aktiva ledare får kläder att använda vid matcher och träningar. För våra seniorlag betalar föreningen en avgift för träningstider både utomhus och inomhus.
   
 • Ledarutveckling
  Alla ledare i föreningen, till allra största delen föräldrar, utbildas också kontinuerligt och har ett löpande stöd i fotbollsansvariga. Föreningen erbjuder även alla ungdomar utbildning till ledare och domare.
    
 • Spelarutbildning
  För att säkerställa en hög kvalitet på verksamheten har föreningen avlönade personer som arbetar med spelarutbildning från fotbollsskola till seniorverksamhet. Dessa personer arbetar, i vissa fall, också som tränare för senior och äldre ungdomslag. 
   
 • Pool- och seriespel
  Alla våra lag spelar någon form av seriespel eller poolspel. Föreningen står för avgifter i serie- eller poolspel för samtliga lag samt för deltagande i en cup i närområdet per år. Cuper utöver det därutöver finansieras av lagen själva.​​
   
 • Kansli och Söndrums IP
  På Söndrums IP finns föreningens kansli och vår gemensamma samlingslokal. Personalen på kansliet hanterar administration kring föreningen, stöd till ledare, kontakter med kommunen och samarbetspartners med flera. 
 
Erbjudande från HomeMaid
Köp hallandsposten digitalt
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening