SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida

MEDLEMSSKAP OCH AVGIFTER
Medlemsavgiften i BK Astrio är 500 kronor. För aktiva spelare tillkommer en träningsavgift som varierar beroende på spelarens ålder. Avgiften i BK Astrio betalas årsvis och fakturan skickas ut via e-post efter årsmötet i februari.
 

Träningsavgifter 2023

Fotbollsskolan  600 :- 
Aktiva i ålder 7 till och med 12 år   1000:- 
Aktiva i ålder 13 till och med 14 år 1300:-
Aktiva i ålder 15 år och uppåt 1700:-
   

Det går självklart att vara medlem i föreningen utan att vara aktiv som spelare. Då betalar man bara medlemsavgiften och stöttar på så sätt föreningens arbete.

 

För att förbättra, utveckla, effektivisera och digitalisera administrationen har vi gått över till digitala medlemskort och tjänsten Kansliservice. Vill du veta om vad detta innebär går det att läsa här: Info om Kansliservice
 
Du finner ditt digitala medlemskort i SportAdmin MedlemsApp, finns att ladda ned från App Store och Google Play.

 

Problem att betala er avgift? Sök gärna bidrag via majblomman, klicka här.

 

Börjar ni spela i BK Astrio under 2023

 

 1 jan - 31 mars  100 % av träningsavgiften
 1 april - 30 juni  75 % av träningsavgiften
 1 juli - 30 sept  50 % av träningsavgiften
 1 okt - 31 dec  Ingen avgift

Återbetalning av avgifter
Medlemsavgifter återbetalas ej. Träningsavgifter återbetalas utifrån samma tabell som gäller för spelare som börjar i föreningen under årets gång. Spelare som väljer att sluta har heller ingen rätt att göra anspråk på någon del av lagkassan.

 

Årligt försäljningsuppdrag
Alla medlemmar ska årligen genomföra ett försäljningsuppdrag för föreningen. Uppdraget innebär försäljning av 10 stycken Sportlotter under våren. Beslut om försäljningsuppdrag tas vid föreningens årsmöte i februari varje år.

Hur används medlems- och träningsavgiften?​
Alla medlemmar betalar medlemsavgift, för närvarande 500 kronor per år. Aktiva spelare betalar även en träningsavgift baserad på ålder. Intäkterna kompletteras med kommunala och statliga bidrag, sponsring, arrangemang och aktiviteter samt medlemmarnas försäljningsuppdrag. 
 

 

  • Material
    För att verksamheten ska fungera är det viktigt att det finns material. Alla spelare ska ha varsin boll att träna med samt träningsutrustning i form av koner, västar, målvaktshandskar etc. Varje lag har också en uppsättning matchställ per grupp som spelar poolspel eller seriespel. ​Aktiva ledare får kläder att använda vid matcher och träningar. För våra seniorlag betalar föreningen en avgift för träningstider både utomhus och inomhus.
     
  • Ledarutveckling
    Alla ledare i föreningen, till allra största delen föräldrar, utbildas också kontinuerligt och har ett löpande stöd i fotbollsansvariga. Föreningen erbjuder även alla ungdomar utbildning till ledare och domare.
      
  • Spelarutbildning
    För att säkerställa en hög kvalitet på verksamheten har föreningen avlönade personer som arbetar med spelarutbildning från fotbollsskola till seniorverksamhet. Dessa personer arbetar, i vissa fall, också som tränare för senior och äldre ungdomslag. 
     
  • Pool- och seriespel
    Alla våra lag spelar någon form av seriespel eller poolspel. Föreningen står för avgifter i serie- eller poolspel för samtliga lag samt för deltagande i en cup i närområdet per år. Cuper utöver det därutöver finansieras av lagen själva.​​
     
  • Kansli och Söndrums IP
    På Söndrums IP finns föreningens kansli och vår gemensamma samlingslokal. Personalen på kansliet hanterar administration kring föreningen, stöd till ledare, kontakter med kommunen och samarbetspartners med flera. 
 
Hallarna cupen 2023
Följ oss på facebook
Officiella leverantörer
PARTNERS
LADDA NER SPORTADMINS MEDLEMSAPP
Stöd din förening