DUBBLA HEMMAMATCHER TILL HELGEN | BK Astrio - Lörby IF, lördag 8 oktober kl. 14:00 div 1 dam | BK Astrio - Landvetter IS, Söndag 9 oktober kl. 14:00 Div 2 herr
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida
P2012

Välkomna till P2012

Välkommen till Astrio P2012:s lagsida !

P2012 är ett härligt gäng killar som gillar att spela fotboll och ha roligt tillsammans. Vill man börja spela fotboll med oss, var god kontakta gärna någon utav oss ledare innan första träningen, ni hittar kontaktuppgifter under "Tränare/Ledare"
 
 
 
Information om träning, matcher och mycket annat gällande killar födda 2012.
Höstens poolspel
2021-08-16 11:43

OIS Miniserie fortsätter nu efter ett sommaruppehåll.

 

Omgång 5, arrangeras för vår del av Skottorp och Centern. Vilket innebär att vi kommer ha två lag spelandes i Skottorp, lördag 21/8 och två lag på Kärleken söndag 22/8. Här kommer kallelse till respektive lag i dagarna. OBS! Kort svarstid kommer gälla.

 

Omgång 6, spelas helgen vecka 35, och där kommer vi få spelscheman från arrangerande klubbarna Sennan, Torup och Alet.

 

Omgång 7, arrangerar vi på hemmaplan Söndrums IP (vecka 37).

 

Omgång 8, avslutningen på OIS Miniserie arrangeras av OIS och kommer ske helgen vecka 38.

 

Vi återkommer inför varje spelomgång med kallelse till matcherna, samt då med info om samlingstid och plats. Det gäller alltid att ni kommer ombytta i matchkläder till matchsamlingen.

 

Till omgång 5 kallar vi samtliga registrerade spelare, men vi önskar att ni är aktiva i träning för att också spela match. Eftersom det varit semester kanske några valt att avvakta fotbollen till denna vecka, men vi ser gärna att ni som avser spela i omgång 5 också varit med och tränat i någon av träningarna före matcherna. Så med andra ord är det ok att stå över omgång 5 och hellre sikta in sig på helgerna framöver.

 

Vi tränar som vanligt både tisdag och torsdag kl 17.15 framöver.

 

Eftersom det är kort om tid från kallelse till match ber vi er vara snabba med svar. Även om ni inte kan vara med. Ni kallas till ett lag den aktuella helgen. Vi kommer tyvärr inte kunna ha tid och möjlighet att anpassa bästa tid, plats och dag för allas önskemål. Men om ni inte kan just det laget vi kallat er till, vänligen skriv en kommentar i ert svar i kallelsen, så kan vi se om vi får återbud i andra lag och kanske matcha det på så vis.

 

Vid frågor ta kontakt med någon av oss ledare i samband med träning.

 

Mvh

 

Ledarna

 
LADDA NER SPORTADMINS MEDLEMSAPP
Officiella leverantörer
PARTNERS
Stöd din förening