SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida

Herr
INFÖR BK ASTRIO - ULLAREDS IK
2021-07-30, Herr

Ullareds IK gästar BK Astrio och Söndrums IP för match imorgon kl 14:00. För en vecka sedan startade BK Astrio igång träningen efter en kort men välbehövlig ledighet. Innan sommaruppehållet tog BK Astrio med sig alla 3 poäng hem till Halmstad efter en 0-1 vinst borta mot Sävedalens IF där BK Astrio stod för en fin kollektiv insats.

 

Inför matchen ligger BK Astrio tia i tabellen. Ängelholms FF leder serien på 18 poäng efter 7 spelade matcher - därefter är det otroligt jämnt med massor av lag som slåss om topplaceringarna. Sävedalen har 16 poäng på 7 spelade matcher, därefter kommer Husqvarna FF och Onsala BK på 15 poäng efter 8 spelade matcher.

 

Ullareds IK har såhär långt in på säsongen tagit 2 vinster, 3 oavgjorda och 3 förluster på 8 matcher. Senaste matchen slutade med förlust, 5-0 mot Ängelholms FF. 

 

 MATCHINFORMATION

Tänk på att gå eller cykla till matchen då det ofta är fullt på vår parkering. Alternativt parkera på Söndrumskolans parkering, Hallägrahallens parkering.

 

NY ENTRÈ

Inför i år har vi även valt att flytta vår entré i samband med våra hemmamatcher, den nya entrén är lokaliserad i grinden vid Hallägrahallen. Vi vill även uppmana alla att komma i god tid innan matchen för att vi på så sätt kan undvika onödig trängsel.

 

BK Astrio - Ullareds IK
Div 2 Västra Götaland
Lördag den 31/7 kl. 14:00

Söndrums IP plan A (Ny entré i grinden vid Hallägrahallen)

Entré: 60 kr

 

#bkastrio 🟡⚫️

 

Dam
INFÖR IFK ÖRBY - BK ASTRIO
2021-07-30, Dam
Foto: Halmstadsport

På söndag är det höstpremiär för damlaget då dem packar bussen för att ta sig an IFK Örby, avspark 15:00 på Örby IP.

 

Truppen har tränat på under några veckor efter att ha haft lite sommarledigt och är väl förberedda inför en spännande höst med många matcher att spela. Hösten rivstartar med 3 matcher på 7 dagar där vi efter helgens match mot Örby spelar mot IS Halmia den 4/8 och BK Kenty den 7/8.

 

Inför matchen ligger BK Astrio tia i tabellen efter 6 spelade matcher. IS Halmia leder serien med 18 poäng efter sju spelade matcher, Halmia har därefter tätt följe av Bergdalens IK som ligger på 17 poäng efter sju spelade matcher och Göteborgs DFF som har 16 poäng efter sex spelade matcher.

 

MATCHINFORMATION

Tänk på att gå eller cykla till matchen då det ofta är fullt på vår parkering. Alternativt parkera på Söndrumskolans parkering, Hallägrahallens parkering.

 

NY ENTRÈ

Inför i år har vi även valt att flytta vår entré i samband med våra hemmamatcher, den nya entrén är lokaliserad i grinden vid Hallägrahallen. Vi vill även uppmana alla att komma i god tid innan matchen för att vi på så sätt kan undvika onödig trängsel.

 

IFK Örby - BK Astrio
Div 1 mellersta Götaland
Söndag 1/8 kl. 15:00

Örby IP

#bkastrio 🟡⚫️

BK ASTRIO P2009
2021-07-28 16:00

BK Astrio är som många vet en förening med ett stort antal lag som sträcker sig hela vägen från vår fotbollsskola upp till våra två representationslag. Ett lag i föreningen är pojkarna födda 2009.

 

P2009 är ett lag med många killar som gillar att spela fotboll och ha kul tillsammans. Laget består av trettiosex spelare och sju ledare, de tränar tre gånger i veckan och har därtill många matcher som ska spelas. På träningarna är det mycket matchspel och possessionövningar där framförallt passningarna är i fokus, men det är även viktigt att alla får en chans att utvecklas på sina saker när dem tränar. Det jobbas mycket med teknik för att bli bättre på att driva bollen och sedan läggs mycket tid på den individuella tekniken.

 

När laget beskriver sig själva är de omtänksamma, positiva och ett gäng vinnare. Att de är positiva och omtänksamma kommer med stor del från att de hjälper och puschar varandra på träning och match men också att de tycker det är kul att träffas och har roligt tillsammans. Laget gör många aktiviter utanför planen, exempelvis övernattningar, FIFA-turnering och pizzakvällar, vilket bidrar till att de har en bra sammanhållning och laganda.


Att prata med alla så man känner att man tillhör laget, att vara positiv och hjälpa varandra både på och utanför planen är några tips från laget på hur man kan vara en bra fotbollskompis. Det bästa med att vara en del i BK Astrio är enligt laget att det är bra tränare som ger en bra utbildning till oss spelare, alla är positiva och omtänksamma. Konstgräset är också bra eftersom att det ger mycket bra träningsmöjligheter.

TRÄNINGSMATCH MOT IFK GÖTEBORG
2021-07-14 09:00
IFK Göteborgs damlag gästar Söndrums IP för första gången

2018 spelade Astrio mot IFK:s herrlag i Svenska cupen inför 1800 åskådare. Det blev förlust med 0-4 men Astrio gjorde en mycket stark insats mot Allsvenska  och klassiska klubben. 

 

Nu är det dags för Damlagen att mötas i en träningsmatch den 24:e juli klockan 12.00.

 

IFK:s damlag spelar i Div 3. Satsningen är tydlig och laget innehåller mycket lovande fotbollspelare. 

 

Matchen kommer att bli välspelad och trevlig med två lag som har många lovande spelare.

 

Inträde: 30 kr

 

Välkomna!

Herr
INFÖR SÄVEDALENS IF - BK ASTRIO
2021-07-10, Herr
Imorgon är det sista matchen innan BK Astrio går på ett kort sommaruppehåll – då väntar ett möte mot Sävedalens IF, avspark 13:30 på Vallhamra.
 
Sävedalens IF har hela 5 säsonger i division 2 i ryggen där dem pendlat mellan att tillhöra division 2 Norra Götaland och division 2 Västra Götaland.

 

Efter åtta spelade omgångar ligger dem på en förstaplats i serien. Med 16 inspelade poäng fördelade på 5 vinster, 1 kryss och 2 förluster är det tight i tabellens toppenskikt.

 

Senast åkte man på en förlust med 1-0 mot Torslanda IK och dessförinnan blev det en vinst med 4-0 mot Eskilsminne IF.

 

BK Astrio tog senast emot Västra Frölunda på hemmaplan, men det ville sig inte riktigt och det slutade med delade poäng då slutresultatet landade på 3-3, BK Astrio tog därav sin 7:e poäng i årets seriespel.

 

Morgondagens match mot Sävedalens IF är den sista innan sommaruppehållet. Därefter går grabbarna på sommarlov innan seriespelet återupptas mot Ullareds IK hemma lördagen den 31:e juli kl. 14:00 på Söndrums IP.

 

Men först ska den 9:e omgången spelas.

 

Inför säsongen så anslöt försvararen Jesper Wennström till föreningen från Laholms FK, inför morgondagens match tog vi tempen på Jesper som nu har varit en del av gulsvart i ett halvår:

 

1. Hur har veckan som gått varit?

- Den har varit helt okej, sen är det alltid lite speciellt med match mitt i veckan särskilt när vi inte fick med oss det resultatet som vi ville. Men vi har kört på bra och är redo för ny match.

 

2. Vad har ni pratat om efter matchen mot Sävedalen?

- Vi har varit överens om att vi inte alls kom upp i den nivån som vi vet att vi kan och vi alla är medvetna om att vi måste hitta tillbaks till det spelet vi har visat i tidigare matcher i år, gör vi det så så är vi väldigt jobbiga att möta.

 

3. Vad skulle det betyda att få kliva in i uppehållet med tre poäng i bagaget?

- Det skulle såklart betyda otroligt mycket, det gör mycket för uppstarten på hösten med att komma ifrån en seger och med ett starkare självförtroende. Vi kommer göra allt för att ta tre poäng.

 

Sävedalens IF - BK Astrio
Div 2 Västra Götaland
Söndag den 10/7 kl. 13:30

Vallhamra

 

#bkastrio 🟡⚫️

RIKSLÄGER FÖR F15: FEM SPELARE ÄR KALLADE
2021-07-09 16:00

Rikslägret pågår i en vecka och går av stapeln på Bosön (Lidingö). Isabella Grundström och Ebba Jönne har kallats till samlingen. Hanna Wiberg, Ellen Ottosson och Nicolina Svensson står i dagsläget som reserver. 

 

Här är spelarna:

Isabella Grundström

Hanna Wiberg

Ebba Jönne

Ellen Ottosson

Nicolina Svensson 

 

Spelarutbildare Caroline Bjersér från Hallands fotbollsförbund nämner att alla Astrio tjejer har en god fotbollsgrund. Ett av många kvitton på att vår utbildning kan mäta sig i fler dimensioner. 

 

BK Astrio önskar spelarna lycka till under samlingen! 

Facebook
Nyheter från våra lag
Herr, 30/07 07-30 
Dam, 30/07 07-30 
U15, 27/07 15:18 
F2010, 27/07 11:10 
P2009, 25/07 17:02 
 
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening