Erbjudande från Homemaid
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida

Dam
SOFIE REWUCHA KLAR FÖR BK ASTRIO
2021-03-06 11:15, Dam

Bollklubben Astrio har gjort klart med ännu en lovande spelare,  även denna gång från IF Böljan men Sofie har Ullared som moderförening. Sofie är 19 år och går sista året på gymnasiet.

 

- "Det är väldigt roligt att Sofie skrivit på för oss och det ska bli spännande att se vad hon kan åstadkomma. Hon är en fantastisk spelare som är snabb, har bra fysik och även en kreativ spelare" Säger huvudtränare Iztok Pristovnic

 

1. Välkommen Sofie till Söndrums stolthet. Hur känns det?

- Det är otroligt kul och spännande att komma till BK Astrio, säger Sofie

 

2. Vilka är dina första intryck av föreningen?

- Väldigt seriös klubb men ambitioner och väldigt duktiga spelare individuellt. Spelarna och ledarna är väldigt trevliga.

 

3. Tror du Astrio kommer klara sig kvar i div 1?

- Ja, inställningen finns där definitivt. Jag har aldrig mött en så duktig tränare som Iztok, man sitter i bilen på väg hem och har lärt sig något nytt varje gång.

 

4. Vilka är dina mål på kort o lång sikt med fotbollen?

- Mina mål är att ha kul och utvecklas så mycket som möjligt.

 

Varmt Välkommen till BK Astrio, Sofie!

BK ASTRIO OCH LÄNSFÖRSÄKRINGAR HALLAND FÖRLÄNGER SAMARBETET
2021-03-05 14:00

Vi kan med glädje meddela att BK Astrio har skrivit ett nytt sponsoravtal med Länsförsäkringar Halland.

 

Trots tuffa och utmanande tider så fortsätter våra ovärderliga sponsorer att stötta oss. Denna gång är det alltså Länsförsäkringar Halland som valt att förlänga sitt samarbete med klubben.

 

- Efter en säsong som på många sätt varit utmanande och speciell så känns det självklart väldigt roligt att vi kan presentera ett färskt och nyskrivet avtal med Länsförsäkringar Halland. Det känns mycket bra att de vill fortsätta att stötta oss och vi har haft bra samtal med ytterligare aktiviteter som vi ska försöka genomföra tillsammans under året för att fördjupa samarbetet och varumärkesbyggandet, säger Oscar Carlson, kansliansvarig på BK Astrio

 

Vi riktar ett enormt tack till Länsförsäkringar Halland för ert stöd och ser fram emot vårt samarbete!

 

Om Länsförsäkringar Halland:

Länsförsäkringar Halland ägs av sina kunder och erbjuder en helhetslösning för privatpersoner, företagare och lantbrukare med alltifrån försäkringsskydd till bankärenden, bolån, fastighetsförmedling och pension.

 

Att vara lokala och närvarande i samhället är viktigt för oss och du hittar våra kontor i Halmstad, Falkenberg, Hyltebruk, Kungsbacka, Laholm och Varberg. 

STÖTTA BK ASTRIO GENOM GRÄSROTEN
2021-03-04 17:15

Genom Gräsroten fördelar Svenska Spel-koncernen ut cirka 42 miljoner kronor till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige. År 2020 blev BK Astrio tilldelade cirka 14 000 kr genom Gräsroten.

 

– Vi har valt att vara ganska försiktiga med att marknadsföra gräsroten under tidigare säsonger. Men nu har vi tänkt använda Gräsroten lite mer i vår marknadsföring då vi tycker att det är ett bra inititiv och enkelt sätt att stötta föreningslivet och BK Astrio. Vi har i dagsläget cirka 500 personer som stöttar BK Astrio via gräsroten vilket vi är tacksamma för, men vi tror att det finns fler personer där ute som inte har anslutit sig till BK Astrio och vi hoppas såklart på deras stöd i framtiden för att på så sätt få en större del av fördelningen från Svenska Spel, säger kansliansvarige Oscar Carlson.

 

Drygt 480 000 av Svenska Spels kunder har anslutit sitt spelkort till Gräsroten genom att välja tre av sina favoritföreningar. Föreningarna får sedan en större utdelning i Gräsroten ju mer aktiva Svenska Spels kunder är och det finns pengar att tjäna för de klubbar som engagerar sig.

 

Endast 25% av Svenska Spels spelkortskunder är idag anslutna till Gräsroten vilket gör att det finns en del att jobba med.

 

Använd nedan länk för att ansluta dig till BK Astrio:

 

Klicka här för att ansluta dig till gräsroten och stötta BK Astrio

 

 

Herr
DAVID DANIELSSON KLAR FÖR BK ASTRIO
2021-03-02 17:15, Herr

BK Astrio välkomnar den 21-årige anfallaren David Danielsson till föreningen. David har provtränat med klubben i ett antal veckor och är nu alltså helt klar för spel i BK Astrio den kommande säsongen.

 

- Det känns fantastiskt att vara här, träningarna är väldigt roliga och utvecklande. Tycker att det är väldigt positiv stämning bland både ledare och spelare. Tränarnas fotbollsfilosofi passar mig väldigt bra och jag ser fram emot ett spännande och framgångsrikt år. Detta steg känns helt rätt för mig i min fortsätta utveckling och för att jag ska kunna ta nästa steg!

 

David är uppvuxen i Halmstad och har ett förflutet i Halmstads BK ungdomsakadmi men tog klivet över till IFK Värnamo år 2018.

 

- David är en teknisk och snabb ytterforward som har goda förutsättningar att lyckas att fortsätta utvecklas i BK Astrio. Det ska bli kul att följa hans utveckling hos oss, säger BK Astrios huvudtränare Peter Lindau.

 

BK Astrio har sedan ett antal år tillbaka haft en tydlig ambition att utveckla och utbilda unga spelare för att dem ska kunna ta klivet upp till seniorverksamhet. Detta kan vi se att vi har lyckats väl med, vilket till stor del är tack vare våra enormt duktiga ungdomsledare. Då flertalet spelare i vår A-trupp kommer från egna led samt att många spelare även har tagit steget över till andra klubbar, bland annat Halmstads BK, vilket är ett jättegott betyg till vår ungdomsverksamhet. I takt med att föreningen har avancerat i seriesystemet så skärps även kraven och nivån som vi måste hålla vilket också innebär att en del spelare har rekryterats utifrån. Vi känner att vi idag har en bra mix av egenproducerade spelare, både unga och mer etablerade, men även spelare som ansluter från andra klubbar och tillför ytterligare kvalité till vår trupp, säger Mats Jingblad.

 

Varmt välkommen till BK Astrio, David!

UPPDATERADE OCH FÖRLÄNGDA RESTRIKTIONER RÖRANDE COVID-19
2021-02-26

Sportlovet börjar gå mot sitt slut och det har blivit dags för ytterligare ett utskick som berör covid-19 och de nya besked som regeringen och Folkhälsomyndigheten kommunicerade på presskonferensen den 24:e februari.


Det som kommunicerades var att regeringen och Folkhälsomyndigheten förnyar sin avrådan till idrottsföreningar från att delta i matcher, cuper, läger och liknande. Det undantag som tidigare tillät enstaka matcher för barn och unga, födda 2005 och senare, tas nu bort. Förutom tävlingar bör idrotts- och fritidsverksamheter för barn och unga fortgå under förutsättning att övriga föreskrifter och allmänna råd kan följas.

  • Från och med 27:e februari kommer alla matcher/tävlingar att avbokas. Även tränings-, och internmatcher/tävlingar inkluderas i detta. Yrkesverksam idrott är fortsatt undantaget. 
  • Detta gäller tills vidare, det är inget slutdatum kommunicerat. Inledningsvis är ovanstående bokningar avbokat till och med 28:e mars. 
Ovan information är skickad till föreningen från Halmstads kommun.
Facebook
Nyheter från våra lag
Utvecklingslag Dam, 04/03 14:17 
Utvecklingslag Dam, 03/03 16:56 
Utvecklingslag Dam, 03/03 16:47 
U15, 03/03 07:58 
 
Erbjudande från HomeMaid
Köp hallandsposten digitalt
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening