Erbjudande från Homemaid
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida

ÅRSKORT 2021
2021-04-13 17:30

2020 var ett annorlunda och prövande år på många sätt, en säsong som slutade med avancemang för både dam- och herrlaget i sina respektive serier. Samtidigt stod Söndrums IP tomt under i princip hela säsongen och saknaden av att kunna välkomna er till Söndrums IP för att vara en del av gemenskapen och sammanhanget var och är fortfarande stor.

 

Fotbollssäsongen 2021 är igång och vi står minst sagt inför ett spännande år med bland annat spel i herrarnas division 2 och damernas division 1.

 

Nya tider kräver nya lösningar, och vi har under en period arbetat på att ta fram ett nytt men ändå bekant upplägg när det seriematcher för dam och herrlaget, vi kommer därför att börja sälja årskort till seniormatcherna med start denna säsong. Detta innebär bland annat att ett medlemskap i föreningen inte längre ger dig fritt inträde på våra seniorlags hemmamatcher.

 

I år har vi anpassat upplägget utifrån osäkerheten som vi står inför. Vi vet inte när och om vi kommer att tillåtas att släppa in publik på Söndrum IP, eller i vilken omfattning det blir. Men vi ser ljuset i mörkret.

 

Det nya upplägget innebär att du köper ditt årskort för 500 kr. Årskortet blir din möjlighet att vara på plats när det väl blir tillåtet igen. Vid begränsad publik så kommer våra årskortsinnehavare att prioriteras i första hand och blir det biljetter över så kommer dem att släppas i god tid innan matchen.

 

Är du medlem i föreningen kan du köpa ditt årskort för 100 kr.


I årskortet ingår:

  • Förtur till matcher vid reducerad publik. Om publik tillåts i begränsad tappning och vi har sålt fler årskort än kapaciteten tillåter kommer utlottning att ske bland årskortsinnehavarna. Detta gäller både dam- och herrlagets seriematcher.
  • Ett fysiskt plastkort samt administration.

KLICKA HÄR FÖR ATT KÖPA DITT ÅRSKORT

 

* Årskortet 2021 garanterar dig inte en plats på BK Astrios hemmamatcher utan erbjuder dig endast en möjlighet till förtur på våra matcher. Alla årskort säljs onumrerade. Förfarandet kring vilka som i slutändan får tillgång till att se matcher är beroende av restriktionerna som råder för tillfället då matchen äger rum. BK Astrio kommer att informera er löpande kring detta.

 

Frågor och svar:

Varför denna typ av upplägg?

Nya tider kräver nya lösningar och vi har anpassat upplägget utifrån den nya kostymen föreningen måste växa i. Att sälja årskort är ett nytt upplägg för BK Astrio och vi förstår också att det kan låta som att det är mycket pengar att betala för att se på fotboll. Men vi ser det som en nödvändig förändring för att föreningen ska kunna ta nästa steg i utvecklingen. Detta upplägg ger oss även en viss översyn över vilka intäkter vi har.

 

Tidigare har ett medlemskap räckt för att få inträde på matcherna, varför ändras detta?

I takt med att föreningen växer samt att vi avancerat i seriesystemen med seniorlagen så höjs kraven på föreningen, dels organisatoriskt men också ekonomiskt. Att erbjuda fritt inträde i ett medlemskap är inte en hållbar affärsmodell för föreningen i längden då vi, likt alla andra idrottsföreningar, behöver intäkter från årskort och publik.

 

Hur kommer lottningen gå till?

Årskortet 2021 garanterar dig inte en plats till BK Astrios hemmamatcher utan erbjuder dig endast möjligheten om förtur till en plats. Förfarandet kring vilka som i slutändan får tillgång till att se matcherna på plats är beroende av de restriktioner som råder för tillfället då matchen äger rum. BK Astrio kommer att informera er löpande om detta.

 

Har ni frågor angående detta så är ni välkomna att kontakta oss på info@astrio.nu

BEREDSKAP FÖR FÖRSENAD SERIESTART OCH INSTÄLLT KVAL FÖR SENIORLAGEN
2021-04-12 11:57

Den 9 mars togs beslut om att på grund av pandemirestriktionerna skjuta upp säsongspremiären för dam- och herrlaget till 1-2 maj samt senarelägga höstens kval. Nu har SvFF:s Förbundsstyrelse beslutat hur man ska agera om restriktionerna inte hävts per den 23 april och att starten 1 maj inte blir möjlig. Seriespelet med dubbla möten ska i första hand värnas och kvalspelen på herrsidan kan behöva strykas. Med ”de lägre förbundsserierna” avses division 2-3 herrar och division 1 damer. 

 

Förbundsstyrelsen har beslutat att: 

  • Om inte restriktionerna lättat senast 23 april skjuts seriestarten upp till 22-23 maj och kvalet på herrsidan till division 3, 2 och Ettan ställs in. 
  • Om inte restriktionerna lättat senast 10 maj skjuts seriestarten upp ytterligare, till 5-6 juni. Seriespelet genomförs då fortsatt med dubbelmöten, men även här utan kvalspel. 
  • Utreda när brytpunktsdatumet för att tvingas ta till enkelmöten infaller och den frågan ska återrapporteras till förbundsstyrelsen i maj. 
DEPEND COSMETIC FÖRLÄNGER SOM PARTNER TILL BK ASTRIO
2021-04-09 17:30

Veckan avslutas med ytterligare en härlig nyhet! Vi kan med glädje meddela att Depend Cosmetic förlängt sitt partneravtal med föreningen över den kommande säsongen.

 

- Depend har varit med på BK Astrios resa en tid tillbaka och förblir en viktig kugge i vår fortsatta resa framåt. Det känns fantastiskt att ha dem med oss och vi ser fram emot ett långvarigt samarbete, säger Oscar Carlson, kansliansvarig på BK Astrio

 

Om Depend Cosmetic:

Depend Cosmetic grundades 1952 i Sverige och arbetade då endast mot frisörmarknaden fram till 1989. I början av 1990 ändrade företaget inriktning och flyttade fokus från frisörer till detaljhandeln.

 

Idag utvecklar och tillverkar vi våra produkter på egen hand. Flytande produkter tillverkas i vår fabrik i Halmstad, längs den svenska västkusten. Naglar, lösögonfransar och dylikt tillverkas i Indonesien där vi har investerat i egen produktion och tillverkning.

 

Läs mer på www.depend.se

TELIUM NETWORK OCH BK ASTRIO FÖRLÄNGER SAMARBETET
2021-04-06 16:43

En ny vecka innebär nya härliga nyheter och vi kan med glädje meddela att Telium Network och BK Astrio har kommit överens om ett nytt sponsoravtal som sträcker sig över den kommande säsongen.

 

- Det känns ännu viktigare i dessa tider att fortsätta att stödja barn och ungdomsidrott så därför är det en självklarhet för oss att fortsätta vårt partnerskap med BK Astrio. Guldstjärna till alla ideella krafter som gör skillnad, säger Jonny Levander på Telium Network

 

Om Telium Network:

Som Helhetsleverantör inom IT och telefoni erbjuder Telium Network allt ditt företag behöver för att kunna kommunicera. Genom oss får ni full koll på hårdvaror, tjänster, operatörer och system. Därtill tar vi ansvar för att allt fungerar och säkrar viktig data. Varje dag, året om.

 

Du listar önskade funktioner, vi levererar de produkter och tjänster som krävs – så tryggt, enkelt, och effektivt kan det vara om du gör oss till din partner inom IT och telefoni. Välkommen.

 

Läs mer på www.teliumnetwork.se 

KANSLIET STÄNGT UNDER PÅSKEN
2021-03-31 13:33

Under påsken håller BK Astrios kansli på Söndrums IP stängt. Kansliet är obemannat under torsdag, fredag och måndag. Vi öppnar åter på tisdag nästa vecka.

 

Glad påsk!

ERBJUDANDE FRÅN STADIUM & ADIDAS
2021-03-31 08:40

Vi i klubben har fått ett unikt erbjudande för våra medlemmar att nyttja på Stadium. Erbjudandet gäller på adidas fotbollssortiment som ni hittar på www.stadium.se under fliken fotboll och i våra butiker. Skulle något inte passa, gäller såklart ett års öppet köp och bytesrätt i butik. Rabattkoden registreras i varukorgen/kassan.

 

Rabattkod: CLUBADIDAS0401.

 

Gäller mellan 1-15 april.

 

Stöd din förening - Bonus till alla!

Du vet väl att du kan ge din förening 3% extra i bonus genom att handla på Stadium? Samtidigt behåller du din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Läs mer och registrera dig på www.stadium.se/teamsales så kan du börja stödja din förening direkt. Join the movement!

 

*rabatten gäller ej på medlemspriser, redan nedsatta priser, produkter som ingår i vårat föreningssortiment eller produkter som skicka direkt från våra samarbetspartners.

Facebook
Nyheter från våra lag
U15, 11/04 10:49 
U15, 09/04 14:50 
U15, 09/04 14:48 
U15, 09/04 14:40 
U15, 04/04 02:37 
 
Erbjudande från HomeMaid
Köp hallandsposten digitalt
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening