Erbjudande från Homemaid
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Astrio
Officiell hemsida

Fotbollsskolan 2017
NU ÖPPNAR ANMÄLAN TILL FOTBOLLSSKOLAN FÖR BARN FÖDDA 2017
2021-01-15, Fotbollsskolan 2017

I år välkomnar vi barn födda 2017 till vår fotbollsskola och det börjar närma sig! Hjälp till att sprida informationen bland småsyskon, grannar och kompisar.

 

Fotbollsskolan 2017 startar i maj med första tillfället söndag den 2/5 kl. 10.30–11:30 på Söndrums IP, plan A, sedan fortsätter vi med samma tid och plats fram till sommarlovet. I fotbollsskolan spelar pojkar och flickor tillsammans och det finns totalt 50 platser i gruppen.

 

Avgiften för fotbollsskolan är 1000 kr per år (400 kr medlemsavgift & 600 kr träningsavgift). I denna avgift ingår en tränings t-shirt och en vattenflaska som (förutsatt att ovan avgift är inbetald). Mer info om vart och när t-shirt och flaska kan hämtas ut kommer innan uppstarten i maj.

 

Föreningen kommer att kalla till ett föräldramöte onsdagen den 28:e april med start kl. 18.00. Minst en förälder per barn förväntas närvara och detta är till för att er start i BK Astrio ska bli så bra som möjligt. Mötet kommer med största sannolikhet att ske digitalt, men mer info kommer i samband med kallelsen.

 

För att komma till anmälningsformuläret, klicka här.

 

Formuläret samt övrig information ligger även publicerat på föreningens hemsida (www.astrio.nu) under fliken ”fotbollsskolan 2017”.  Mer info om träningstider etc kommer att publiceras på samma sida.

  

Vid eventuella frågor som rör fotbollsskolan är det fritt fram att kontakta Sandra Gullander som är ansvarig för föreningens fotbollsskola. Vid övriga frågor angående exempelvis avgifter, fakturor med mera, ta kontakt med Oscar Carlson på kansliet.

 

Sandra Gullander

Ansvarig fotbollsskolan

Mejl: sandragullander@gmail.com

Tel. 073-18 15 487     

 

Oscar Carlson

Kansliansvarig

Mejl: oscar.carlson@astrio.nu

Tel. 072-382 43 52

Herr
SLUTGILTIG SERIESAMMANSÄTTNING FÖR DIV. 2 HERRAR
2021-01-13 11:38, Herr
Foto: Casper Johansson
Nu är herrarnas seriesammansättning fastställd för div. 2. Det blev inga ändringar från det preliminära förslaget som presenterades i mitten på december. Serien innehåller nedan 15 lag:

Slutgiltig seriesammansättning:

Assyriska BK

Sävedalens IF

Torslanda IK

Västra Frölunda IF

BK Astrio

Onsala BK
Ullareds IK
Varbergs GIF FK

Vinbergs IF

Eskilsminne IF

Höganäs BK

Ängelholms FF

Husqvarna FF

IK Tord

Dalstorps IF

Dam
SLUTGILTIG SERIESAMMANSÄTTNING FÖR DIV. 1 DAMER
2021-01-13 11:30, Dam
Foto: Casper Johansson
Nu är damlagets seriesammansättning fastställd för div. 1. Det blev inga ändringar från det preliminära förslaget som presenterades i mitten på december. Serien innehåller nedan 12 lag.

Slutgiltig seriesammansättning:
Qviding FIF 
Göteborgs DFF 
BK Astrio 
IS Halmia
Husqvarna FF 
IFK Värnamo 
Mariebo IK
Bergdalens IK 
IFK Örby
Nittorps IK
Ulricehamns IFK 
BK Kenty
TOALETTPAPPERSLEVERANS JANUARI
2021-01-13
Nu är det dags för nästa leverans av toalettpapper - leveransen sker 28-29 januari. Om du vill förändra ditt paket vänligen meddela kansliet detta genom att mejla till info@astrio.nu senast den 18 januari.

Är du intresserad av att börja abonnera på toalett- och hushållspapper genom föreningen?


Tack för att ni stöttar BK Astrio!
INFORMATION RÖRANDE DEN NYA KONSTGRÄSPLANEN
2021-01-07
Vi kan nu med glädje meddela att den nya konstgräsplanen på Söndrums IP är godkänd. Däremot så har föreningen och samhället fortfarande ett ansvar att ta i och med den rådande utvecklingen av COVID-19 i Halland.

Tidigare kommunicerade riktlinjer gäller fortfarande, ni hittar dem här.

Då samtliga kommunalt drivna idrottsanläggningar är stängda fram till den 24:e januari så kan konstgräsplanen ej bokas för träningsverksamhet. Ytan kan endast nyttjas av barn, ungdomar samt vuxna för spontanidrott. 

 

Riktlinjer på kommunala anläggningar

Organiserad träning, får vi som föreningen inte bedriva i nuläget i enlighet med tidigare riktlinjer. Detta omfattar även att ni som ledare ej ska uppmuntra era aktiva att samlas på planen för att på egen hand bedriva träning utifrån träningsupplägg som de fått från er som ledare. Om detta inte följs kan planen komma att låsas. 

 

Vi ser istället gärna att våra ledare kan hjälpa till med träningsupplägg (övningar m.m) som spelarna kan utföra på egen hand, antingen hemma eller utomhus. 


I och med att planen officiellt inte är i drift ännu så innebär det att planen inte kommer att skottas under resterande veckan, vilket kan resultera i att det blir lite snöbildning på planen.

 

Om det blir snöbildning på planen så är det inte okej att skotta den på eget initiativ då detta orsakar problem och skadar planen. Detta beror exempelvis på att granulatet (gummikulorna) förflyttas och isbildning kan ske, det skulle kunna resultera i att kommunen blir tvungna att stänga planen igen.

 

Planen kommer även att vara stängd en period under morgondagen (8/1) för lite underhållsarbete. Under nästkommande vecka så kommer även Halmstads BK herrar att träna på planen på förmiddagarna mellan 10.00-11.30. Vilket innebär att den inte kan nyttjas för spontanidrott under denna tid och vi vill att våra egna medlemmar håller avstånd från denna träning med respekt för Halmstads BK.


Region Hallands riktlinjer för att bedriva idrotts- och fritidsaktiviteter på ett sätt som minimerar risken för smitta:

Idrotts- och fritidsaktiviteter är viktiga för folkhälsan. Du bör dock bedriva sådana aktiviteter på ett sätt som minimerar risken för smitta. För att personer födda 2004 eller tidigare ska kunna träna idrott eller ägna sig åt andra fritidsaktiviteter på ett sådant sätt bör de:


 • hålla avstånd till varandra
 • inte dela utrustning med varandra,
 • när det är möjligt genomföra aktiviteten utomhus,
 • undvika gemensamma omklädningsrum,
 • resa till och från aktiviteten individuellt, och
 • utföra aktiviteten i mindre grupper

  Dessa råd gäller inte personer som ägnar sig åt yrkesmässig idrott eller barn och unga födda 2005 och senare.


  Källa: https://www.regionhalland.se/om-region-halland/smittskydd/information-om-det-nya-coronaviruset/

   

  Vi är medvetna om att suget för fotboll är stort hos många spelare, ledare och föräldrar, samt att det kan vara svårt att hålla sig ifrån den nya konstgräsplanen, men vi hoppas att ni kan respektera detta så att vi tillsammans med kommunen kan fortsätta att ha planen öppen för spontanidrott fram tills att den ordinarie verksamheten startar igen. 

   

  För alla våra fotbollsspelares skull.


  Med det sagt vill jag önska er ett fint avslut på veckan och en trevlig helg.

  Ta hand om er!

  Med vänlig hälsning
  Oscar Carlson
  VILKEN SÄSONG VI HAR LAGT BAKOM OSS!
  2021-01-05
  Foto: Casper Johansson
  Vilken säsong vi har lagt bakom oss, även fast föreningen och samhället stått inför utmaningar som en följd av COVID-19 så har 2020 präglats av en energi, glädje och samhörighet som gjort att vi tagit oss igenom detta annorlunda år på ett helt fantastiskt sätt. Vilken säsong det blev!

  Planeringen för 2021 och framåt har legat på högvarv en tid och nu blickar vi framåt mot nya fantastiska säsonger i gulsvart!
  Framåt BK Astrio!

  Facebook
  Nyheter från våra lag
   
  Erbjudande från HomeMaid
  Köp hallandsposten digitalt
  Materialleverantörer
  Partners
  Våra samarbetspartners
  Stöd din förening