SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida

VÄLKOMMEN TILL BK ASTRIO!
 
Herr
INFÖR BK ASTRIO - VARBERGS GIF FK
2021-09-24 12:00, Herr
Foto: Jari Välitalo (Hallandsposten)
Med två raka matcher utan förlust och med två mål framåt i förra helgens möte med Vinbergs IF kliver BK Astrio in med en god känsla till morgondagens match mot Varbergs GIF FK.
 
Varbergs GIF händer på i den tighta tabellen och har bara tre poäng upp till BK Astrio. Ner till nedflyttningsstriden har dem också bara tre poäng där Dalstorps för närvarande parkerar på en trettondeplats i tabellen med 19 inspelade poäng.
 
Senast kommer Varbergslaget från ett oavgjort resultat efter att ha spelat 2-2 mot Västra Frölunda på Varberg Energi Arena. Helgen innan det tog man en trepoängare genom att slå Höganäs BK med 4-3

 

BK Astrio gjorde i lördags en okej insats och kunde mycket väl ha fått med sig samtliga poäng hem från Vinåvallen där ett spelmässigt övertag under stora delar av matchen inte resulterade med flera namn i målprotokollet. Vi åkte hem från matchen med delad poäng efter att matchen slutade 2-2.

 

I helgen innan så bröt man förlusttrenden och bjöd på en riktig målfest efter att ha vunnit mot Höganäs BK med 4-3 på Söndrums IP.

 

Två resultat som innebär att BK Astrio parkerar på en åttondeplats i tabellen med två poäng upp till femteplacerade Sävedalens IK och två poäng ner till Höganäs BK som ligger på en niondeplacering.

 

När BK Astrio och Varbergs GIF möttes på Varberg Energi Arena i slutet av juni var det hemmalaget som tog med sig tre poäng. Nu väntar ytterligare en tuff match på Söndrums IP mot ett bra motstånd.

 

OM MATCHEN:

BK Astrio - Varbergs GIF FK

Division 2 Västra Götaland

Datum: Lördagen den 25/9

Avspark: kl. 14:00

Spelplats: Söndrums IP

Live-rapportering: Min Fotboll

Entré: 60 kr

Livesändning: Matchen sänds live av Hallandsposten

Dam
INFÖR MARIEBO IK - BK ASTRIO
2021-09-24 12:00, Dam
Foto: Halmstadsport
Efter en stark insats mot Bergdalens IK som tyvärr slutade med förlust kliver BK Astrio in med en god känsla in i morgondagens match mot Mariebo IK.
 
Mariebo IK hänger på i det tighta mittenskitet av tabellen och har 13 poäng upp till serieledande Bergdalens IK.  Senast förlorade laget från Jönköping borta mot IFK Örby. Helgen innan så vann man mot Qviding FIF med klara 5-1.


BK Astrio gjorde i lördags en bra insats mot Bergdalens IK och kunde mycket väl fått med sig samtliga poäng till Söndrums IP. När BK Astrio och Mariebo IK möttes i mitten på juni så var det hemmalaget som tog tre poäng efter en riktigt målfest på Söndrums IP, matchen slutade 5-4.

 

Det är många matcher kvar på säsongen och nu väntar nästa motstånd på Rosenlunds IP.

 

OM MATCHEN:

Mariebo IK - BK Astrio

Division 1 Mellersta Götaland

Datum: Lördagen den 25/9

Avspark: kl. 15:00

Spelplats: Rosenlunds IP

Live-rapportering: Min fotboll

READY4WORK ÖPPNAR SNART UPP SITT FÖRSTA KONTORSHOTELL
2021-09-21 16:30

Hallå där!


Nu vill vi i Astrio slå ett slag för en av våra sponsorer. Ready4work öppnar i höst upp sitt första kontorshotell ett stenkast från Söndrums IP.


Vi vill såklart stötta dem så att så många som möjligt ska få nys om detta och vad de gör. Alexander som är sponsor och även tränare för pojkar födda 2013 säger så här om sitt nystartade företag.  

 

- ”Framtidens arbetsplats är här. Under den tuffa tid som pågått en längre tid har det växt fram nya behov och vi människor är fantastiska på att anpassa oss. För många har det redan blivit naturligt att till viss del arbeta hemifrån".


- "Men, vi är också måna om att behålla det vi byggt upp, det som fungerar och det vi trivs med.
Ready4work, som tar kontorshotell och co-working i Halmstad till en ny nivå, är framtidens arbetsplats. Där bestämmer du själv om du vill sitta i ett privat kontor, i ett öppet skrivbordslandskap eller om du vill bli medlem och få ta del av alla öppna arbetsytor i lounge, konferensrum, kök och toaletter."


- "Kontoren är nyckelklara och alla faciliteter runt omkring tar vi hand om. Faktorer som städ, wifi, parkering och kaffe ingår och dessutom finns där flera toppmoderna studios för dina konferenser eller möten som alla våra medlemmar hyr till rabatterade priser. Skrivaren är alltid laddad med papper och färgpatronen blir bytt utan att du behöver fundera på det. Det har också visat sig att flexibiliteten med korta uppsägningstider har blivit en viktig trygghet för företag idag."


- "Vi skapar ett nätverk av företag och våra miljöer är framtagna tillsammans med arkitekter, konsulter och designers för att försöka hitta en bra nivå, trevlig miljö och för att det ska vara hållbart över tid."


- "Vår vision på längre sikt är att etablera fler enheter i städer av ungefär samma storlek som Halmstad."


- "Kan detta vara något för dig, eller vet du någon som kan vara i behov av ett medlemskap eller kontor. Kontakta mig. Alla uppgifter hittar du på vår hemsida. Tack för att du tog dig tid och läsa."

 

Läs mer på https://r4work.se/

BK ASTRIO F2013
2021-09-20 16:00
Glada tjejer i pausen under poolspel

BK Astrio är som många vet en förening med ett stort antal lag som sträcker sig hela vägen från vår fotbollsskola upp till våra två representationslag. Ett lag i föreningen är flickor födda 2013

 

När F2013 ska beskriva sig själva så är det ett lag som alltid kämpar, är snälla och har roligt tillsammans. För att ha roligt tillsammans och ha en bra laganda hjälper de varandra genom att peppa lagkompisarna på träningar och matcher, vi gör det vi ska göra på träningar och matcher. Tips till andra hur man kan vara en bra fotbollskompis är att men ger komplimanger till sina lagkamrater när de gör bra saker, slår bra passningar i matcherna och är snäll mot alla i laget.


F2013 består av sexton spelare och tre ledare som tränar två dagar i veckan på onsdagar och söndagar.


Det som är roligast på träningarna är att spela match, skjuta och göra olika teknikbanor med bollen. Men populärast på träningarna är att leka pepparkakasdatt.
Det bästa med att vara en del i BK Astrio är kompisar, att spela cuper och poolspel tycker F2013.

DAGS FÖR NÄSTA LEVERANS AV TOALETT-OCH HUSHÅLLSPAPPER
2021-09-14 12:00

Nu är det dags för nästa leverans av toalett- och hushållspapper - leveransen sker 29-30 september . Om du vill förändra ditt paket innan nästa leverans så vänligen meddela kansliet detta genom att mejla till info@astrio.nu senast den 19 september.

 
Är du intresserad av att börja abonnera på toalett- och hushållspapper genom föreningen så är du välkommen att mejla detta till Oscar på oscar.carlson@astrio.nu.
 
 
Tack för att du stöttar föreningen!
 
 
Facebook
Nyheter från våra lag
 
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening