Erbjudande från Homemaid
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Astrio
Officiell hemsida

Herr
JASMIN BARUCIC KLAR FÖR BK ASTRIO
2021-01-19, Herr

BK Astrio är mycket glada över att kunna presentera den 24-årige anfallaren Jasmin Barucic som vårt senaste tillskott av spelare till truppen.

 

Jasmin Barucic ansluter från Laholms FK och har en gedigen historik i div. 3 och div. 2, där han bland annat spelat tre säsonger i div. 3 och producerat 49 mål på 54 spelade matcher. Det har även blivit tre säsonger i div. 2 där han producerat 16 mål på 44 spelade matcher.


- Jasmin är en stor och stark anfallare som är tekniskt skicklig och han är också duktig på att kombinera med sina medspelare. Det är en spelare som gör mycket mål, vilket statistiken visar och det är ett resultat av hans goda avslutningsteknik, säger Huvudtränare, Peter Lindau.

 

- Det känns riktigt bra att ha tagit klivet över till BK Astrio, lagets spelsätt passar mig mycket bra och det ska bli kul att komma igång med träningarna och träffa resten av laget. Jag är glad över att vara här, säger Jasmin Barucic.

 

Varmt välkommen till BK Astrio, Jasmin Barucic!

Herr
FÖRSÄSONGSMATCHER FÖR HERRLAGET
2021-01-18, Herr
Foto: Casper Johansson

Ett antal träningsmatcher för våra herrar är inbokade, notera att schemat är preliminärt och exakta platser för matcherna meddelas när vi närmar oss. Fler matcher kan tillkomma och ändringar kan ske på kort varsel på grund av läget med COVID-19.


30 januari, Utsiktens BK - BK Astrio

6 februari, BK Astrio - IS Halmia

13 februari, motstånd ej fastställt.

17 februari, BK Astrio - Varbergs BoIS U21

23 februari, Halmstads BK U21 - BK Astrio

27 februari, BK Astrio - Tvååkers IF

6 mars, BK Astrio - Dalstorps IF

13 mars, Varbergs GIF - BK Astrio

21 mars, BK Astrio.- Varbergs GIF

27 mars, seriepremiär div. 2

GYMKORTSERBJUDANDE I SAMARBETE MED NORDIC WELLNESS
2021-01-18

Nordic Wellness är sedan starten på 2019 en av föreningens största samarbetspartners, det är ett samarbete som vi är väldigt stolta över då det ger alla som är medlemmar och en del av BK Astrio bästa möjliga förutsättningar till en aktiv livsstil.

 

I år kommer det att finnas möjlighet för alla spelare och ledare i föreningen att beställa ett gymkort hos Nordic Wellness som innebär att du kan ta del av all form av träning på alla Nordic Wellness anläggningar i Sverige. 

 

Ordinariepris för träningskortet är 5988 kr och som spelare och ledare i BK Astrio kan du beställa kortet för endast 2000 kr, kortet gäller ett år från registreringsdatum.


OBS att det tillkommer en kostnad på 100 kr för det fysiska kortet, detta betalas på gymmet när du hämtar ut ditt kort.

 

Är man intresserad av att beställa ett träningskort eller förnya sitt befintliga över 2021 så kan man göra det från och med idag genom att fylla nedan formulär. 

 

För att beställa ett träningskort eller förnya ditt befintliga, klicka här.

 

OBS! Spelare under 13 år måste ha med sig målsman vid träning.


Vi kommer att börja ta emot beställningar idag och för att sedan skicka en stor samlad till Nordic Wellness på fredag den 22:e januari. Beställer du kortet denna vecka så kan du med andra ord börja träna som tidigast nästa vecka.


Vid frågor angående erbjudandet så är ni välkomna att ta kontakt med föreningen på info@astrio.nu

KOMMUNENS UTOMHUSANLÄGGNINGAR ÖPPNAS UPP
2021-01-15
Länets kommuner har i den så kallade Hallandslinjen beslutat sig för att öppna upp de kommunalt drivna utomhusanläggningarna. I Halmstad innebär detta att kommunens konstgräsplaner öppnas upp.

- Vi är såklart medvetna om det fortsatt allvarliga smittläget. Men vi gör bedömningen i samråd med smittskyddet att vi kan öppna upp under förutsättningen att föreningar och utövare följer Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smitta av covid-19, säger Marie Leandersson förvaltningschef på teknik- och fastighetsförvaltningen.


Konstgräsplaner

Det pågår förberedelser samt snöröjning på samtliga konstgräsplaner inför öppning. Denna typ av snöröjning är något som normalt inte utförs utan är en extra insats som görs för att kunna öppna planerna så snart som möjligt. När planerna är skottade är det ok att bedriva spontanidrott på dem. Planerna öppnas för bokning igen på kvällen måndag 18/1 då samtliga säsongsbokningar startar samt att de strötider som är tillgängliga blir bokningsbara.


Öppningen av utomhusanläggningarna görs utifrån att vi förutsätter att samtliga föreningar och utövare gör sitt yttersta för att minska smittspridning samt följer Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smitta av covid-19. Klicka på länken för att nå dessa.


Bedriva idrotts- och fritidsaktiviteter på ett sätt som minimerar risken för smitta

Idrotts- och fritidsaktiviteter är viktiga för folkhälsan. Aktiviteter i BK Astrio ska bedrivas på ett sätt som minimerar risken för smitta. För att personer födda 2004 eller tidigare ska kunna träna idrott eller ägna sig åt andra fritidsaktiviteter på ett sådant sätt bör de:


  1. hålla avstånd till varandra
  2. inte dela utrustning med varandra
  3. när det är möjligt genomföra aktiviteten utomhus
  4. undvika gemensamma omklädningsrum, ombyte och dusch sker hemma.
  5. resa till och från aktiviteten individuellt, 
  6. utföra aktiviteten i mindre grupper.

Dessa råd gäller inte personer som ägnar sig åt yrkesmässig idrott eller barn och unga födda 2005 och senare.

Fotbollsskolan 2017
NU ÖPPNAR ANMÄLAN TILL FOTBOAN FÖR BARN FÖDDA 2017
2021-01-15, Fotbollsskolan 2017

I år välkomnar vi barn födda 2017 till vår fotbollsskola och det börjar närma sig! Hjälp till att sprida informationen bland småsyskon, grannar och kompisar.

 

Fotbollsskolan 2017 startar i maj med första tillfället söndag den 2/5 kl. 10.30–11:30 på Söndrums IP, plan A, sedan fortsätter vi med samma tid och plats fram till sommarlovet. I fotbollsskolan spelar pojkar och flickor tillsammans och det finns totalt 50 platser i gruppen.

 

Avgiften för fotbollsskolan är 1000 kr per år (400 kr medlemsavgift & 600 kr träningsavgift). I denna avgift ingår en tränings t-shirt och en vattenflaska som (förutsatt att ovan avgift är inbetald). Mer info om vart och när t-shirt och flaska kan hämtas ut kommer innan uppstarten i maj.

 

Föreningen kommer att kalla till ett föräldramöte onsdagen den 28:e april med start kl. 18.00. Minst en förälder per barn förväntas närvara och detta är till för att er start i BK Astrio ska bli så bra som möjligt. Mötet kommer med största sannolikhet att ske digitalt, men mer info kommer i samband med kallelsen.

 

För att komma till anmälningsformuläret, klicka här.

 

Formuläret samt övrig information ligger även publicerat på föreningens hemsida (www.astrio.nu) under fliken ”fotbollsskolan 2017”.  Mer info om träningstider etc kommer att publiceras på samma sida.

  

Vid eventuella frågor som rör fotbollsskolan är det fritt fram att kontakta Sandra Gullander som är ansvarig för föreningens fotbollsskola. Vid övriga frågor angående exempelvis avgifter, fakturor med mera, ta kontakt med Oscar Carlson på kansliet.

 

Sandra Gullander

Ansvarig fotbollsskolan

Mejl: sandragullander@gmail.com

Tel. 073-18 15 487     

 

Oscar Carlson

Kansliansvarig

Mejl: oscar.carlson@astrio.nu

Tel. 072-382 43 52

Herr
SLUTGILTIG SERIESAMMANSÄTTNING FÖR DIV. 2 HERRAR
2021-01-13 11:38, Herr
Foto: Casper Johansson
Nu är herrarnas seriesammansättning fastställd för div. 2. Det blev inga ändringar från det preliminära förslaget som presenterades i mitten på december. Serien innehåller nedan 15 lag:

Slutgiltig seriesammansättning:

Assyriska BK

Sävedalens IF

Torslanda IK

Västra Frölunda IF

BK Astrio

Onsala BK
Ullareds IK
Varbergs GIF FK

Vinbergs IF

Eskilsminne IF

Höganäs BK

Ängelholms FF

Husqvarna FF

IK Tord

Dalstorps IF

Facebook
Nyheter från våra lag
Utvecklingslag Dam, 18/01 22:02 
P2010, 18/01 11:03 
 
Erbjudande från HomeMaid
Köp hallandsposten digitalt
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening