SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida

HANDLA BK ASTRIO-KLAPPAR TILL JUL
2021-11-30 14:00

Har du inte köpt julklappar än? Lugn – på kansliet och i vår webbutik via stadium hittar du perfekta klapparna till nära och kära!

 

HOODIES

Våra BK Astrio hoodies har genom åren varit ett uppskattat plagg bland våra medlemmar. Vi har därför valt att ta fram en hoodie i limiterad upplaga i samarbete med Stadium och Adidas. De två varianterna kommer att finnas tillgängliga i vår webbshop under en begränsad tid och kommer även finnas i begränsat antal (100 st). Enligt oss är det den perfekta julklappen i riktig Astrio-anda! 

 

Den limiterade hoodien kommer att tryckas med en föreningslogotyp framtagen i gummi/silikon.

 

Beställ senast den 7 december för leverans innan jul.
 
Du hittar våra nya hoodies och många andra produkter i vår webshopp på www.stadium.se
 

 

HALSDUKAR

I början av året tog vi fram snygga halsdukar tillsammans med Kentz i Halmstad, glädjande nog gick dem åt som smör och har varit en eftertraktad produkt på våra hemmamatcher. Detta är också en perfekt julklapp som kan komma väl till använding under årets kallare månader. Dessa finns fortfarande att köpa på kansliet. I dagsläget har vi cirka 15 st kvar och det är först till kvarn som gäller.

 

Klicka här för att se bild på halsduken.

 

Pris: 199 kr/st

 

Kom förbi kansliet dagtid eller skicka ett mail med din beställning av halsduk till oscar.carlson@astrio.nu så kommer vi överens om tid för hämtning.

 

GYMKORT

Passa på att förnya eller påbörja ett nytt medlemsskap hos Nordic Wellness. Vi kan i samarbete med Nordic Wellness erbjuda föreningens spelare och ledare ett årskort för endast 2000 kr (ordinarie pris 5988 kr).
 
Träningskortet för spelare och ledare innebär att du kan ta del av all form av träning på samtliga Nordic Wellness anläggningar i Sverige.
 
Vi kommer att göra en stor beställning av kort, deadline för att vara med på denna är fredag den 10:e december. Alla kort kommer att aktiveras vid årsskiftet.
 
 

VIKTIGT

Kansliet stänger för julledighet fredagen den 17/12 klockan 15.00. Har du lagt en order på en halsduk som du ska hämta på kansliet eller har ett annat ärende som du behöver ta med oss så måste du göra det senast fredag 17/12 klockan 14:00.

 

Här hittar du våra besökstider på kansliet fram till julledigheten:

 

Kansliet: 

Måndag till torsdag : 13-17.

Fredag den 17:e december: 10-15.

17/12-10/1: Julstängt.

Herr
INFÖR BK ASTRIO - VINBERGS IF
2021-11-26 13:00, Herr
BK Astrios första säsong i division 2 går mot sitt slut. På söndag ska 2021 års upplaga stängas hemma på Söndrums IP och BK Astrio siktar på att förlänga den förlustfria sviten på 10 matcher.
 
27 av 28 omgångar är spelande i BK Astrios historiska säsong i division 2. Vi säkrade kontraktet med ett antal omgångar kvar på serien och har under hösten visat på många bra prestationer. Med alla seriens matcher inräknat har laget tio raka utan förlust och nu är allt fokus riktat på att avsluta säsongen med ytterligare en trepoängare innan BK Astrio tar en välförtjänt ledighet.
 
Förra helgen gjorde laget en bra insats mot ett bra motstånd i form av Assyriska BK som huserar i Göteborg. En match där hela sex tonåringar fick chansen i startelvan (Gabriel Samuelsson, Algot Laos, Samuel Ahnqvist, Anton Jönne, Pontus Sörem, Lucas Lindau och Linus Ekberg på bänken), man lyckades få med sig en poäng hem från bortamötet där 19-årige Pontus Sörem dessutom fick hålla nollan.
 
Vinbergs IF ligger på en trettondeplats i tabellen med 26 spelade poäng, vilket dessvärre innebär spel i division 3 den kommande säsongen. Laget kommer senast från en 0-1 förlust på hemmaplan mot Västra Frölunda IF vilket därmed blev spiken i kistan i chansen att rädda kontraktet i division 2. 

 

När lagen möttes på Vinåvallen i Vinberg i mitten på september kvitterade David Danielsson precis i slutet av den första halvleken efter att Vinberg tagit ledningen i den 21 minuten. I den andra halvleken kvitterade Emil Håkansson på straff i den 92:e matchminuten vilket resulterade i delad poäng.

 

Helgens match blir den sista på Söndrums IP för säsongen 2021 och vi hoppas på ett fint stöd till laget i deras sista match så att vi kan avrunda säsongen på bästa möjliga vis.

 

Kiosken kommer att vara öppen, grillarna tända och kaffet varmt, hoppas att vi ses på söndag. Varmt välkomna!

 

OM MATCHEN:

BK Astrio - Vinbergs IF

Division 2 Västra Götaland

Datum: Söndag den 28/11

Avspark: kl. 14:00

Spelplats: Söndrums IP konstgräs

Live-rapportering: Min fotboll

BK ASTRIO PRESENTERAR HALLARNA CUPEN
2021-11-26

BK Astrio är mycket glada över att kunna presentera Hallarna som ny namnpartner till vår gamla T-cup. Avtalet är långsiktigt med option på förlängning och innebär att T-cupen byter namn till Hallarna Cupen.

 

 BK Astrio och Hallarna har haft ett långvarigt partnerskap där Hallarna och föreningen samverkar i olika CSR-projekt. Nu tas samarbetet till nästa nivå och tillsammans ska BK Astrio och Hallarna skriva ett nytt kapitel i föreningens historia.

 

- Det här avtalet ger BK Astrio nya möjligheter och kommer bli en viktig pusselbit i vår satsning, både på och utanför fotbollsplanen. För att föreningen ska kunna fortsätta växa och skapa bättre förutsättningar i vår fotbollsverksamhet så behöver vi vara ännu starkare utanför fotbollsplanen, därför är dessa samarbeten oerhört viktiga för BK Astrio, säger Oscar Carlson, Kansliansvarig på BK Astrio.

 

- Vi är väldigt glada och stolta över att vara partner med BK Astrio. Våra CSR värderingar om att inspirera barn till att röra på sig för att må bra och för att ha kul tillsammans, samt stärka barns självförtroende och tro på sig själva går hand i hand. Vi ser nu fram emot att lyfta vårt samarbete ännu en nivå i form av Hallarna Cupen, säger Niklas Santesson, Centrumchef på Hallarna.

BK ASTRIO SÖKER HUVUDTRÄNARE FÖR U18 (POJKAR)
2021-11-25

BK Astrio har en stor ungdomsverksamhet och är ständigt på jakt efter nya tränarförmågor som vill vara en del av vår förening och jobba med ungdomsutveckling på pojk- eller flicksidan i olika roller som huvudtränare, assisterande tränare eller lagledare. 

 

Med seniorlagen i division 1 (Dam) och division 2 (Herr) arbetar BK Astrio hela tiden med att utveckla ungdomssidan för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för att spela på en så hög nivå som möjligt och generera duktiga fotbollsspelare. I varje åldersgrupp vill vi därför ha flera fotbollskunniga ledare som kan få våra ambitiösa ungdomar att växa som spelare. Som ledare får du då också stöd från övrig ledarstab, men även från kanslipersonal och ungdomsansvarig i en välmående förening. Vi har således en stor vilja att tillhandahålla en fotbollsmiljö där vi stimulerar och utbildar våra ungdomar både som fotbollsspelare och människor för att kunna ta kliv i sin utveckling.

 

Därför söker vi nu dig som har ett stort engagemang för ungdomsutveckling och brinner för fotboll. Då vi söker olika roller ser vi att du antingen kan komma in som etablerad tränare med erfarenhet och utbildning i bagaget eller du som lagt skorna på hyllan som spelare och vill påbörja din tränarresa. Vi erbjuder vissa utbildningar som C-diplom och B Ungdom i egen regi, men i övrigt ser vi enbart positivt på dig som har tagit eller vill ta ytterligare kliv i utbildningsstegen och hjälper till med detta.

 

För att passa i denna roll tror vi att du brinner för ungdomsutveckling och är en social och framåtlutad person med en god förmåga att kommunicera med såväl spelare som andra tränare i klubben. 

 

Rollen som huvudtränare för vårt U18 innebär: 

 • Planera och genomföra 2-3 träningar i veckan
 • 1 match per vecka 
 • Säsongsplanering 
 • Dokumentera och genomföra individuella samtal under året 
 • Ansvar för assisterande tränare och övriga ledare 
 • Delta i interna ledarträffar 
 • Dokumentera spelarnärvaro 

Profil: 

 • Tidigare erfarenhet av liknande roller eller spelarerfarenhet 
 • Tränarutbildning (lägst nivå Tränarutbildning C eller ett intresse att genomföra)
 • Organiserad, pedagogisk och effektiv på att kommunicera (både verbalt & skriftligt) 
 • Engagerad person som har förmåga att skapa trygghet och gemenskap i grupper
 • En vilja att lära samt mån om utveckling av det egna tränarskapet 

 

Är du intresserad av en roll i BK Astrios ungdomsverksamhet?

 

Kontakt Marcelo Farías Föreningsutvecklare, 070 – 458 00 28 eller marcelo@astrio.nu 

BINGOLOTTER TILL UPPESITTARKVÄLLEN 23/12
2021-11-24

Vi får frågor om vi redan har bingolotter till den traditionsenliga uppesittarkvällen.

Det har vi och dessa finns här på kansliet till försäljning.

 

Just nu har vi bara enkellotter att sälja då dubbellotterna redan tagit slut...

 

Pris: Enkellotter - 100 kr/st.

 

Till alla i BK Astrio! Kolla gärna bland era släktingar/bekanta mm om de vill köpa lotterna av oss och därmed stötta BK Astrio.

 

Kom förbi kansliet dagtid eller skicka ett mail med en beställning till oscar.carlson@astrio.nu så kommer vi överens om hämtning/leverans.

Dam
LOVISA BROGREN KALLAD TILL LANDSLAGSLÄGER
2021-11-23, Dam
Foto: Linus Kamstedt Lindholm

BK Astrio kan med glädje meddela att Lovisa Brogren har blivit kallad till Svenska Fotbollsförbundets landslagsläger för F16/05 på Bosön mellan den 25 och 28 november.

 

Vi säger grattis och önskar Lovisa lycka till på lägret!

 

Facebook
Nyheter från våra lag
Utvecklingslag Dam, 01/12 14:36 
F2013, 01/12 13:26 
U16, 01/12 07:35 
Gästande supportar, 30/11 14:39 
Årskort 2021, 30/11 14:31 
 
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening