Erbjudande från Homemaid
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida

DEPEND COSMETIC FÖRLÄNGER SOM PARTNER TILL BK ASTRIO
2021-04-09 17:30

Veckan avslutas med ytterligare en härlig nyhet! Vi kan med glädje meddela att Depend Cosmetic förlängt sitt partneravtal med föreningen över den kommande säsongen.

 

- Depend har varit med på BK Astrios resa en tid tillbaka och förblir en viktig kugge i vår fortsatta resa framåt. Det känns fantastiskt att ha dem med oss och vi ser fram emot ett långvarigt samarbete, säger Oscar Carlson, kansliansvarig på BK Astrio

 

Om Depend Cosmetic:

Depend Cosmetic grundades 1952 i Sverige och arbetade då endast mot frisörmarknaden fram till 1989. I början av 1990 ändrade företaget inriktning och flyttade fokus från frisörer till detaljhandeln.

 

Idag utvecklar och tillverkar vi våra produkter på egen hand. Flytande produkter tillverkas i vår fabrik i Halmstad, längs den svenska västkusten. Naglar, lösögonfransar och dylikt tillverkas i Indonesien där vi har investerat i egen produktion och tillverkning.

 

Läs mer på www.depend.se

TELIUM NETWORK OCH BK ASTRIO FÖRLÄNGER SAMARBETET
2021-04-06 16:43

En ny vecka innebär nya härliga nyheter och vi kan med glädje meddela att Telium Network och BK Astrio har kommit överens om ett nytt sponsoravtal som sträcker sig över den kommande säsongen.

 

- Det känns ännu viktigare i dessa tider att fortsätta att stödja barn och ungdomsidrott så därför är det en självklarhet för oss att fortsätta vårt partnerskap med BK Astrio. Guldstjärna till alla ideella krafter som gör skillnad, säger Jonny Levander på Telium Network

 

Om Telium Network:

Som Helhetsleverantör inom IT och telefoni erbjuder Telium Network allt ditt företag behöver för att kunna kommunicera. Genom oss får ni full koll på hårdvaror, tjänster, operatörer och system. Därtill tar vi ansvar för att allt fungerar och säkrar viktig data. Varje dag, året om.

 

Du listar önskade funktioner, vi levererar de produkter och tjänster som krävs – så tryggt, enkelt, och effektivt kan det vara om du gör oss till din partner inom IT och telefoni. Välkommen.

 

Läs mer på www.teliumnetwork.se 

KANSLIET STÄNGT UNDER PÅSKEN
2021-03-31 13:33

Under påsken håller BK Astrios kansli på Söndrums IP stängt. Kansliet är obemannat under torsdag, fredag och måndag. Vi öppnar åter på tisdag nästa vecka.

 

Glad påsk!

ERBJUDANDE FRÅN STADIUM & ADIDAS
2021-03-31 08:40

Vi i klubben har fått ett unikt erbjudande för våra medlemmar att nyttja på Stadium. Erbjudandet gäller på adidas fotbollssortiment som ni hittar på www.stadium.se under fliken fotboll och i våra butiker. Skulle något inte passa, gäller såklart ett års öppet köp och bytesrätt i butik. Rabattkoden registreras i varukorgen/kassan.

 

Rabattkod: CLUBADIDAS0401.

 

Gäller mellan 1-15 april.

 

Stöd din förening - Bonus till alla!

Du vet väl att du kan ge din förening 3% extra i bonus genom att handla på Stadium? Samtidigt behåller du din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Läs mer och registrera dig på www.stadium.se/teamsales så kan du börja stödja din förening direkt. Join the movement!

 

*rabatten gäller ej på medlemspriser, redan nedsatta priser, produkter som ingår i vårat föreningssortiment eller produkter som skicka direkt från våra samarbetspartners.

NYHETER I KLUBBSHOPEN
2021-03-18 18:00

BK Astrio tagit fram två nya hoodies i limiterad upplaga i samarbete med Stadium och Adidas.

 
De två varianterna kommer att finnas tillgängliga i vår webbshop under en begränsad tid.
  • Hoodie i vuxenstorlekar - 379 kr/st.
  • Hoodie i barnstorlekar - 329 kr/st
Du hittar våra nya hoodies och många andra produkter i vår klubbshop.
OROANDE TREND ATT FÄRRE UNGDOMAR IDROTTADE UNDER PANDEMIN
2021-03-17 11:10

Minskningen av idrottsaktiviteter bland unga blev allt tydligare under andra halvan av coronaåret 2020. Över en halv miljon färre idrottsaktiviteter och sex miljoner färre deltagartillfällen registrerades under 2020.

 

Den nedgång i LOK-stöd som syntes våren 2020 förstärktes under hösten. Under första halvåret 2020 var minskningen 8 procent. Under hösten tappade idrottsrörelsen ytterligare med en minskning på 14 procent av aktiviteter.

 

– Det här är mycket oroande för framtidens unga men också för idrottsrörelsen i stort. Vi är fortfarande mitt inne i pandemin och jag ser hur idrottsföreningar och ledare med imponerande tålamod försöker göra rätt, hålla igång så mycket som går och samtidigt behålla så många av sina aktiva som möjligt. Men det är en oerhört tuff uppgift, säger Björn Eriksson, ordförande Riksidrottsförbundet.

 

Minskningen ökar för varje åldersgrupp, från 7 år och uppåt. Åldersgrupperna 7–12 år och 13–16 år har tappat cirka 9 procent av antalet deltagartillfällen. För 17–20 år är minskningen 15 procent medan gruppen 21–25 år har tappat 21 procent. För personer med funktionsnedsättning över 25 år har deltagartillfällena gått ner med 44 procent.

 

– Det är skrämmande siffror över lag och vi är oroade över vad det innebär för idrotten i framtiden och för de barn, unga och vuxna som riskerar att inte hitta tillbaka till idrotten och dess gemenskap. En halvering av aktivitet bland vuxna med funktionsnedsättning är nästan ofattbar och oerhört allvarlig, säger Björn Eriksson.

Facebook
Nyheter från våra lag
U15, 11/04 10:49 
U15, 09/04 14:50 
U15, 09/04 14:48 
U15, 09/04 14:40 
U15, 04/04 02:37 
 
Erbjudande från HomeMaid
Köp hallandsposten digitalt
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening