Erbjudande från Homemaid
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Astrio
Officiell hemsida

NYHETER I ASTRIOSHOPEN
2020-12-03
www.stadium.se
Såhär lagom till juletider har BK Astrio tagit fram två nya hoodies i limiterad upplaga i samarbete med Stadium och Adidas.

De två varianterna kommer att finnas tillgängliga i vår webbshop under en begränsad tid och skulle kunna vara den perfekta julklappen i riktigt Astrio-anda!

Beställ senast den 7 december för garanterad leverans innan jul.

Du hittar våra nya hoodies och många andra produkter i Astrioshopen på Stadium.se

BK ASTRIO VILL RIKTA ETT STORT TACK TILL ALLA SPONSORER
2020-12-01 17:21
BK Astrio vill passa på att rikta ett stort tack till alla våra sponsorer som har varit med och stöttat vår verksamhet under 2020!

Föreningen och verksamheten fortsätter att växa och utvecklas, utan er stannar vår verksamhet upp. Ni är med och bidrar till att BK Astrio ska kunna fortsätta göra samhällsnytta i närområdet genom att kunna erbjuda möjligheten till en aktiv livstil, både för stora som små.

Ert stöd och engagemang är en otroligt viktigt del av BK Astrios verksamhet och vi hoppas på att få se er åter även under 2021 och framåt.
UPPDATERAD INFO ANGÅENDE KONSTGRÄSPLANEN
2020-12-01

Idag fick vi uppdaterad information från kommunen angående den nya konstgräsplanen på Söndrums IP.


Under förutsättning att besiktningsanmärkningarna är åtgärdade så ska den nya planen vara tillgänglig för bokning fr o m 1/1 2021.

STATUSUPPDATERING KONSTGRÄS
2020-11-30 09:56
Torsdag den 26/11 besiktades den nya konstgräsplanen på Söndrums IP. Föreningen har under förra veckan sökt kontakt med Halmstads kommun för att få information om vad som händer och när planen eventuellt kan börja användas.

Däremot har vi i dagsläget inte fått några besked på varken hur besiktningen har gått och vi kan därför inte ge någon ytterligare information kring när planen kan tänkas vara belagd med träningar.

Vi återkommer med ytterligare information så fort vi har den tillgänglig och vi jobbar dagligen med att försöka få besked från kommunen.

Önskar er alla en fortsatt trevlig vecka! 

Med vänliga hälsningar,

Oscar & Marcelo
UPPDATERADE RIKTLINJER MED ANLEDNING AV COVID-19
2020-11-24

I flertalet regioner i Sverige gäller just nu allmänna skärpta råd som bland annat innebär att föreningar i de berörda regionerna ska avstå från att genomföra matcher och träningar. Undantag gäller för lag i de högsta serierna samt träning för barn och unga födda 2005 och senare.


Regeringen har även beslutat att det från och med den 24 november 2020 som huvudregel är förbjudet att anordna allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än åtta deltagare. Förbudet gäller i hela landet och tills vidare. 


Mer specifikt gäller nedan:


  • Lag i BK Astrio ska under denna period avstå från matcher, inklusive träningsmatcher och matcher utanför regionen, och gemensamma träningar. 
  • Undantag gäller dock för vår träningsverksamhet för barn och unga födda 2005 och senare. Vi uppmanar spelare och ledare i denna verksamhet att undvika att använda kollektivtrafiken till och från träning samt att byta om hemma. Avstå från att träna och stanna hemma vid symptom.
De allmänna restriktioner är förlängda och gäller i Hallands län t o m 13 december

Vi hoppas att alla är införstådda med att läget kan skifta snabbt – nya beslut från myndigheter kan komma och situationen kan både förvärras och förbättras. Dessa rekommendationer och riktlinjer kan därför behöva uppdateras på väldigt kort varsel (i princip bör man utgå från att detta kommer att hända). Om så är fallet så kommer vi att meddela berörda med information på snabbast möjliga sätt.

STORSTÄDNING OCH INSAMLING TILL VÄLGÖRANDE ÄNDAMÅL
2020-11-23 16:44
Den sjätte vintern i flyktingkrisens Grekland närmar sig och situationen är fortsatt tröstlös. Tiotusentals människor, varav många barn, är liksom tidigare strandsatta i Grekland i en evighetslång väntan på asyl. Efter branden i lägret Moria på Lesbos har tusentals människor förlorat allt. Folk lever i överbefolkade läger av undermålig standard, i tält eller under kartonger utanför lägren eller på gatorna i storstäderna. Bristen är stor på såväl mat som varma kläder.

Tre läkare från medicinkliniken i Halmstad har vid ett flertal tillfällen arbetat på plats i Grekland med att ge sjukvård till flyktingar som annars inte har tillgång till någon sådan. Vid två tidigare tillfällen har det organiserats insamlingar av kläder, tält, sovsäckar med mera och har tack vare en otrolig uppslutning från människor i Halmstad med omnejd kunnat skicka över 3000 fulla flyttkartonger som distribuerats vidare ut till människor på gatorna i Aten respektive Thessaloniki.

Just nu pågår det en storstädning på Söndrums IP där vi går igenom material, kvarglömda kläder etc och vi känner att vi vill vara med och försöka dra vårt strå i stacken till ovan ändamål.

De kvarglömda kläderna kommer att hänga kvar på IP till och med fredag 27/11 för att sedan packas ned i flyttkartonger och skänkas.

Vi vill också uppmana alla våra medlemmar att kolla igenom sina förråd och garderober hemma för att se om ni själva har något som ni inte behöver och kan bidra med i denna insamling.

Om det är någon som har saker att skänka (kläder, tält, sovsäckar, fotbollsskor med mera) så går det bra att lämna detta till föreningen under denna vecka, dvs mellan 23/11-27/11. 

Vi tar emot så mycket vi kan förutsatt att det är sorterat och packat i flyttkartonger, är det inte packat och sorterat tar vi ej emot det.

Facebook
Nyheter från våra lag
Dam, 03/12 13:42 
P2009, 30/11 17:49 
P2009, 30/11 17:44 
Dam, 29/11 17:49 
 
Erbjudande från HomeMaid
Köp hallandsposten digitalt
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening