SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida

Dam
INFÖR IS HALMIA - BK ASTRIO
2021-08-03 20:00, Dam
Foto: Casper Johansson
Två tuffa matcher mot IFK Örby i två raka omgångar - nu väntar nästa utmaning för BK Astrios damer som imorgon tar sig an IS Halmia borta på Halmstad arena.
 
Toppkandidaten har hitills motsvarat förväntingarna i årets serie och ligger på en andraplats i tabellen med en poäng mindre än serieledande Göteborgs DFF.
 
BK Astrio har kämpat på bra under säsongen men tyvärr har vi inte fått med oss några poäng från de senaste matcherna, i helgens match mot IFK Örby blev det en förlust med 3-0. 
 
Men nu är det nya positiva tag som gäller och inför morgondagens match mot Halmia har vi tagit ett snack med laget anfallare Wilma Leidhammar för att känna av läget inför matchen:


1. Hur är läget i laget?

- Läget och stämningen är bra trots att vi har det lite tungt med spelare som både är skadade och som ska iväg på andra äventyr.

 

2. Vad har ni lagt fokus på inför matchen mot Halmia?

-Inget speciellt, vi vet att dem är ett skickligt lag men vi vill trots det försöka spela vårt eget spel.


3. Vad vill du se av laget imorgon?

-Se oss komma tillbaks med självförtroende trots den tuffa starten och våga spela och ha kul trots det hårda motståndet.


 

IS Halmia - BK Astrio
Div 1 mellersta Götaland
Onsdag 4/8 kl. 19:00

Halmstad arena plan 6

 

#bkastrio 🟡⚫️

Herr
INFÖR ÄNGELHOLMS FF - BK ASTRIO
2021-08-03 19:00, Herr
Foto: Casper Johansson

Efter helgens oavgjorda match mot Ullareds IK är det dags för herrarna att ladda om och fokusera på morgondagens match borta mot Ängelholms FF. Avspark 19:00 på Ängelholms IP.

 

Hösten har rivstartat och det är tätt matchande som gäller för laget i en period framöver med hela 19 matcher kvar på säsongen.

 

BK Astrio stötte på lite patrull hemma mot Ullared förra helgen och tappade en 3-1 ledning till 3-3 efter en andra halvlek som laget inte var nöjd med.

 

Morgondagens motståndare Ängelholms FF leder för närvarande serien efter att ha plockat med sig 21 poäng på 8 spelade matcher. Däremot drog BK Astrio det längsta strået när Ängelholm gästade Söndrums IP i början av säsongen och morgondagens match är därför som gjord för att bli en laddad sådan.

 

Inför matchen tog vi ett snack med lagets mittback Alexandar Bjelobrk för att känna av läget inför matchen:

 
1. Har ni pratat om något speciellt efter matchen mot Ullared?
- Vi har pratat om att fortsätta bibehålla och öka vår bollsäkerhet som vi hade i första halvlek mot Ullared och inte slappna av som vi gjorde i andra. 

 

2. Förutom en seger, vad vill du se av laget imorgon?

- Vill se mer bollsäkerhet, aggressivitet, vinnarskalle och att alla hjälper varandra till en härlig vinst.

 

Matchen sänds på spiiedo play av Ängeholms FF, klicka här för att komma till sändningen.

 
Ängelholms FF – BK Astrio

Div 2 Västra Götaland
Onsdag den 4/8 kl. 19:00

Ängelhoms IP

 

#bkastrio 🟡⚫️

ERBJUDANDE I SAMARBETE MED NORDIC WELLNESS
2021-08-03 12:00

Det finns fortfarande möjlighet för spelare och ledare i föreningen att ta del av vårt erbjudande på gymkort i samarbete med Nordic Wellness. 

 

Ordinariepris för träningskortet är 5988 kr, som spelare och ledare i föreningen kan du beställa kortet för endast 2000 kr, kortet gäller ett år från registreringsdatum.

 

Gymkortet innebär att du kan ta del av all form av träning på alla Nordic Wellness anläggningar i Sverige.

 

Observera att det tillkommer en kostnad på 100 kr för det fysiska kortet, detta betalas på gymmet när du hämtar ut ditt kort.

 

Är du intresserad av att beställa ett nytt gymkort eller förnya ditt befintliga så kan du göra det genom att fylla nedan formulär. 

 

För att beställa ett träningskort eller förnya ditt befintliga, klicka här.

 

OBS! Spelare under 13 år måste ha med sig målsman vid träning.

 

Vi kommer att börja ta emot beställningar idag för att sedan skicka en stor samlad lista till Nordic Wellness varje fredag under augusti månad. Beställer du kortet denna vecka så kan du med andra ord börja träna som tidigast nästa vecka.

 

Efter augusti månad så tar vi även emot löpande beställningar via formuläret ovan.

 

Vid frågor angående erbjudandet så är du välkommen att ta kontakt med Oscar på oscar.carlson@astrio.nu

Herr
INFÖR BK ASTRIO - ULLAREDS IK
2021-07-30, Herr

Ullareds IK gästar BK Astrio och Söndrums IP för match imorgon kl 14:00. För en vecka sedan startade BK Astrio igång träningen efter en kort men välbehövlig ledighet. Innan sommaruppehållet tog BK Astrio med sig alla 3 poäng hem till Halmstad efter en 0-1 vinst borta mot Sävedalens IF där BK Astrio stod för en fin kollektiv insats.

 

Inför matchen ligger BK Astrio tia i tabellen. Ängelholms FF leder serien på 18 poäng efter 7 spelade matcher - därefter är det otroligt jämnt med massor av lag som slåss om topplaceringarna. Sävedalen har 16 poäng på 7 spelade matcher, därefter kommer Husqvarna FF och Onsala BK på 15 poäng efter 8 spelade matcher.

 

Ullareds IK har såhär långt in på säsongen tagit 2 vinster, 3 oavgjorda och 3 förluster på 8 matcher. Senaste matchen slutade med förlust, 5-0 mot Ängelholms FF. 

 

 MATCHINFORMATION

Tänk på att gå eller cykla till matchen då det ofta är fullt på vår parkering. Alternativt parkera på Söndrumskolans parkering, Hallägrahallens parkering.

 

NY ENTRÈ

Inför i år har vi även valt att flytta vår entré i samband med våra hemmamatcher, den nya entrén är lokaliserad i grinden vid Hallägrahallen. Vi vill även uppmana alla att komma i god tid innan matchen för att vi på så sätt kan undvika onödig trängsel.

 

BK Astrio - Ullareds IK
Div 2 Västra Götaland
Lördag den 31/7 kl. 14:00

Söndrums IP plan A (Ny entré i grinden vid Hallägrahallen)

Entré: 60 kr

 

#bkastrio 🟡⚫️

 

Dam
INFÖR IFK ÖRBY - BK ASTRIO
2021-07-30, Dam
Foto: Halmstadsport

På söndag är det höstpremiär för damlaget då dem packar bussen för att ta sig an IFK Örby, avspark 15:00 på Örby IP.

 

Truppen har tränat på under några veckor efter att ha haft lite sommarledigt och är väl förberedda inför en spännande höst med många matcher att spela. Hösten rivstartar med 3 matcher på 7 dagar där vi efter helgens match mot Örby spelar mot IS Halmia den 4/8 och BK Kenty den 7/8.

 

Inför matchen ligger BK Astrio tia i tabellen efter 6 spelade matcher. IS Halmia leder serien med 18 poäng efter sju spelade matcher, Halmia har därefter tätt följe av Bergdalens IK som ligger på 17 poäng efter sju spelade matcher och Göteborgs DFF som har 16 poäng efter sex spelade matcher.

 

IFK Örby - BK Astrio
Div 1 mellersta Götaland
Söndag 1/8 kl. 15:00

Örby IP

#bkastrio 🟡⚫️

BK ASTRIO P2009
2021-07-28 16:00

BK Astrio är som många vet en förening med ett stort antal lag som sträcker sig hela vägen från vår fotbollsskola upp till våra två representationslag. Ett lag i föreningen är pojkarna födda 2009.

 

P2009 är ett lag med många killar som gillar att spela fotboll och ha kul tillsammans. Laget består av trettiosex spelare och sju ledare, de tränar tre gånger i veckan och har därtill många matcher som ska spelas. På träningarna är det mycket matchspel och possessionövningar där framförallt passningarna är i fokus, men det är även viktigt att alla får en chans att utvecklas på sina saker när dem tränar. Det jobbas mycket med teknik för att bli bättre på att driva bollen och sedan läggs mycket tid på den individuella tekniken.

 

När laget beskriver sig själva är de omtänksamma, positiva och ett gäng vinnare. Att de är positiva och omtänksamma kommer med stor del från att de hjälper och puschar varandra på träning och match men också att de tycker det är kul att träffas och har roligt tillsammans. Laget gör många aktiviter utanför planen, exempelvis övernattningar, FIFA-turnering och pizzakvällar, vilket bidrar till att de har en bra sammanhållning och laganda.


Att prata med alla så man känner att man tillhör laget, att vara positiv och hjälpa varandra både på och utanför planen är några tips från laget på hur man kan vara en bra fotbollskompis. Det bästa med att vara en del i BK Astrio är enligt laget att det är bra tränare som ger en bra utbildning till oss spelare, alla är positiva och omtänksamma. Konstgräset är också bra eftersom att det ger mycket bra träningsmöjligheter.

Facebook
Nyheter från våra lag
 
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening