SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida

Herr
VIKTOR HÅKANSSON KLAR FÖR BK ASTRIO!
2022-01-22 12:00, Herr

Ännu ett starkt nyförvärv till herrlaget, Viktor Håkansson är klar för BK Astrio!

 

Viktor startade sin fotbollskarriär i Lilla Tjärby IK och därefter Laholms FK men har de senaste åren tillhört Halmstads BK där han spelat både P17 och P19 allsvenskan samt gjort insatser i U21 allsvenskan. 

 

Viktor är en 20 årig (f.2002) försvarsspelare som vi kommer ha nytta av på ett flertal defensiva positioner. Han är en ambitiös och träningsvillig grabb som vill utvecklas varje dag, likt våra andra nyvförvärv och övriga i truppen så det ska bli spännande att följa hans resa hos oss i Astrio. - Säger huvudtränaren Peter Lindau. 

 

Viktor har likt morgonens nyförvärv (Eric) redan gjort ett par träningar och kommer således ansluta omgående till herrlaget. 

 

Varmt välkommen till BK Astrio, Viktor!

Herr
ERIC SVENSSON KLAR FÖR BK ASTRIO!
2022-01-22 09:00, Herr

Herrarna fortsätter förstärka truppen inför säsongen och det glädjer oss att välkommna Eric Svensson till BK Astrio!

 

Eric började sparka boll i IF Centern men gick sedan tidigt till Halmstads BK där han fått sin fotbollsutbildning. I HBK har han bland annat spelat i  P17, P19 och U21 allsvenskan. 

 

Eric är en 19 årig (f.2002) försvarsspelare som vi kan använda på ett flertal defensiva positioner. Vi är glada över att kunna erbjuda Eric en bra miljö med ett gott gäng och där vi får se han fortsätta utvecklas i den gulsvarta tröjan. - Säger huvudtränaren Peter Lindau. 

 

Eric har redan genomfört ett par träningar och ansluter till herrlaget omgående. 

 

Varmt välkommen till BK Astrio, Eric!

Dam U
HANNA SÄRMAN KLAR SOM NY LEDARE FÖR DAM U
2022-01-21 08:12, Dam U

Vi kan med glädje presentera Hanna Särman som ny ledare i föreningen. Som spelare är Hanna fostrad i föreningens ungdomsverksamhet, men nu är hon tillbaka där allt startade i ny spännande roll som ledare i Dam U.

 

Hanna är 22 år gammal och studerar psykologi med inriktning idrott och motion på högskolan. Hon kommer främst att ingå i ledarteamet runt Dam U samt bli en viktig del i hela ledarteamet inom hela damsektionen.

 

Moderklubb: Söndrums stolthet såklart, BK Astrio
Klubbar som aktiv spelare: Astrio 2007-2016, HBK 2016-2021
Bor: Halmstad
Ålder: 22

Berätta lite om din fotbollskarriär: 

- Min fotbollskarriär har satt prägel på den person jag är idag och givit mig otroligt många fina vänner för livet. Fotbollen har lärt mig att hantera både med- och motgångar, och att det är väldigt mycket trevligare att ta sig igenom båda delar med underbara människor runtomkring sig.  


Varför har du valt att bli ledare i Astrio?

- Jag har valt att bli ledare i Astrio dels för min egen personliga utveckling som ledare och idrottspsykologisk rådgivare, och dels för att kunna ge tillbaka till föreningen som gav mig mycket under mina år som spelare i klubben.  


Vad gör du utanför fotbollen? 

- Studerar för tillfället sista året på Högskolan i Halmstad där jag läser psykologi med inriktning idrott och motion, och extraknäcker på Sveriges mest uppskattade företag: PostNord AB. 

Vad är din känsla av Astrio nuförtiden?

- Känslan är oerhört bra. Det märks att det finns individer i föreningen som tar både spelare och ledare på största allvar och gör allt för att alla medlemmar ska trivas. Utöver det känns det spontant som att klubben är på väg i rätt riktning både på och utanför plan.  


Vilket lag håller du på i damallsvenskan?

- Caroline Seger har länge varit en förebild för mig, så om jag måste välja säger jag FC Rosengård. 


Favoritlag utanför Sverige?

- Arsenal FC #COYG

 

Varmt välkommen till BK Astrio, Hanna!

Herr
REMO GOTFREDSEN ANSLUTER TILL BK ASTRIO
2022-01-20, Herr

Vi kan med glädje presentera Remo Gotfredsen som ny spelare i BK Astrio. Remo har det senaste fotbollsåret tillhört Halmstads BK U19 och väljer nu att ta klivet över till BK Astrio.

 

Så här säger Remo själv om övergången:

 

Hur känns det att ta klivet över till BK Astrio?

- Det känns väldigt positivt och utmanande att ta klivet över till Astrio. Det ska bli jättekul att få vara en del av Klubben och det känns som att Astrio är rätt klubb för mig. Jag ser fram emot den kommande säsongen med alla träningar och matcher, tror det blir ett riktigt bra år.

 

Varför blev det just BK Astrio?

- Jag har fått ett väldigt bra intryck av klubben. Detta är rätt steg i min karriär för att jag ska utvecklas som fotbollsspelare och kunna ta nästa kliv. Jag har fått även fått ett bra intryck av tränarna och det är väldigt bra fotbollsspelare i laget. Sen gillar jag även Astrios sätt att spela fotboll. 

 

Vad har du för målsättningar?

- jag vill vinna så många matcher som möjligt och bjuda på fin fotboll. För min egen del ska jag bidra med hårt jobb och hjälpa Astrio till deras målsättning.

 

Varmt välkommen till BK Astrio, Remo!

KALLELSE TILL BK ASTRIOS ÅRSMÖTE
2022-01-20

BK Astrios årsmöte kommer att äga rum på torsdagen den 10:e februari klockan 18.00.

 

Årsmötet hålls i år digitalt i mötesverktyget Zoom på grund av det rådande läget med COVID-19.

 

Det innebär alltså att årets årsmöte inte kan eller kommer att hållas fysiskt i klubblokalen då det kan uppstå trängsel. Högst 10 personer ska vistas samtidigt i vår klubblokal som bedömningen är nu.

 

Anmälan till årsmötet sker genom att mejla för- och efternamn samt personnummer till info@astrio.nu, vi bekräftar din anmälan med ett vändande mejl. En länk till mötet skickas ut samma dag som årsmötet äger rum till den mejl du anmält dig med.

 

Föredragningslista till årsmötet finns tillgänglig på en tavla i entrén till klubblokalen. För att se föredragningslistan digitalt, klicka här.

 

Valberedningens förslag till styrelse presenteras på hemsidan på måndagen den 31 januari.

 

Förslag om stadgeändring har väckts.

Styrelsen föreslår en stadgeändring som innebär att föreningen skapar en Seniorkommitté i stället för dam och herrkommitté. Styrelsen föreslår även ändring av Undomskommitténs namn till Barn och Ungdomskommitté. 

 

Övrigt material kommer att finnas tillgängligt på föreningens kansli en vecka innan årsmötet äger rum.

 

Enligt stadgarna så krävs för rösträtt på årsmötet att:
  • medlem under mötesåret fyller lägst 12 år
  • medlemsskap har beviljats minst två månader före årsmötet
  • medlemsavgifter har betalats senast två månader före årsmötet
  • Medlem som inte har rösträtt har yttrande- och förslagsrätt på årsmötet.

Välkommen!

COVID-19
2022-01-18 15:00

Det pågår en omfattande smittspridning runt om i landet. Vi i BK Astrio har bland annat märkt av den ökningen bland våra medlemmar i samband med att skolorna startat. 

 

  • Stanna hemma vid symptom (gäller även för de som är försatta i karantän och/eller är med i smittspårning)
  • Testa er om ni har symptom
  • Byt alltid om hemma när ni tränar
  • Följ rekommendationerna från FHM

Läs mer på förbundets sida där det bland annat står om vilka riktlinjer som gäller inomhus genom att klicka här

Facebook
Nyheter från våra lag
 
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening