Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Astrio
Söndrums stolthet

Herr
Förlust mot Laholms FK
2020-08-15 17:32, Herr
Det blev förlust mot Laholms FK på ett solgassande Glänninge Park, närmare 30 grader när domare Max Persson blåste igång den fjärde omgången av division 3 Sydvästra Götaland. 

Vi kom inte upp i den nivån som vi har presterat tidigare under året i första halvlek. 
Laholm tar ledningen i den 29:e minuten genom Nils Hedström på en omställning. Det skulle bara dröja fyra minuter innan Laholm gör 2-0 genom Jonatan Eriksson. Per Gulda och David Jyrkin har de bästa chanserna för gulsvart, men Rasmus Lundgren i Laholms mål håller nollan intakt. 

I andra halvlek blir det bättre spel fån Astrios sida. Många trodde nog att en reducering skulle komma när Alexander Hall Ling får en jättechans från nära håll, men en räddning av yppersta världsklass genom Rasmus Lundgren som också var "Matchens lirare" Laholm får också under andra halvlek två utvisningar, men närmare än 1-2 genom Niclas Taube i den 87:e minuten kom inte Astrio denna dag, hade iofs en boll i mål i den 91:a men bortdömt för offside. 

Nu gäller det att ladda om batterierna till på tisdag då det är kvartsfinal i DM borta mot Lerkil (tisdag 18/8) och nästa seriematch är på lördag den 22/8 mot Gislaved borta. 
    
Herr
Truppen mot Laholms FK
2020-08-14 13:19, Herr
Derby imorgon borta mot Laholms FK!

Samling:  11.30 på IP.

Avspark: 14.00 på Glänninge Park.

Följande spelare är kallade:
Andrée Pettersson
Alfred Holm
Adam Josefsson
Robin Sjögren
Andreas Wrele
Alexandar Bjelobrk
Alex Hall Ling
David Norrman
David Jyrkin
Niclas Taube
Per Gulda
Max Eggertsson
Emil Håkansson
Oliver Hansson
Sten Preuss
Leo Hedenberg
Erik Bringman
Dam
Truppen mot Lilla Träslövs FF
2020-08-14, Dam
Match imorgon borta mot Lilla Träslövs FF!

Samling: 12.45 på IP.

Avspark: 15.00 på Östervi IP.

Följande spelare är kallade:
Louise Kardell
Matilda Ekman
Julia Bengtsson
Ida Ynner Lagerqvist
Julia Arvidsson
Ida Holmqvist
Jenny Nguyen 
Nellie Bryneus
Oliva Pousette
Meja Staffansson
Malin Tovstedt
Julia Mared 
Lovisa Brogren
Wilma Leidhammar
Ebba Johansson
Julia Aldén

Meddelande från Lilla Träslövs FF:

"Vill också bara informera om att nu i dessa Corona tider när vi får släppa in 50 personer så prioriterar vi egna supportrar och först och har väldigt svårt att lova bort några platser till gästande lags supportrar.

Vore ju trist om det åker med någon som sedan inte kan släppas in pga restriktionerna..

Vi kommer att streama via Min Fotboll så möjlighet att följa matchen finns ändå."

Justerade riktlinjer gällande publik
2020-08-10

SvFF har idag publicerat justerade riktlinjer för svensk fotboll under coronapandemin. I samband med de nya riktlinjerna öppnas det upp för föreningar att i vissa fall släppa in publik på max 50 personer.

 

Publik får enbart släppas in i samband med matcher som spelas på en inhägnad idrottsplats eller annat kontrollerat plan- eller arenautrymme, förutsatt att rekommendationer kring smittspridning och social distansering följs.

 

I BK Astrios fall innebär de nya riktlinjerna att publik om max 50 personer kommer att tillåtas på matcher som spelas på föreningens A-plan, vilket innefattar seniorlagens matcher samt enstaka äldre ungdomslag.

 

Seniorlagens hemmamatcher kommer att fortsätta att sändas live i appen Min fotboll, priset för att se matcherna digitalt är däremot justerat från tidigare kommunicerade priser ner till 40 kr, gäller både för dam och herrlagets sändningar. Priserna för vanligt inträde är enligt nedan och betalas på plats i entrén och vi kommer att räkna antalet personer som går in.

 

Dam: 50 kr.

Herr: 60 kr.

 

Priserna för inträde är baserade på lagens respektive serietillhörighet.

 

Tyvärr kommer publikförbudet på majoriteten av våra barn och ungdomsmatcher att kvarstå på grund att vi inte kan inhänga planerna på fältet, därav så uppfyller inte den ytan de krav som gäller för att publik om 50 personer ska tillåtas. Vi ber er därför att fortsätta följa lagens matcher hemifrån i appen Min fotboll.

 

Det har även kommit till vår kännedom att vissa av våra lag inte sänder sina matcher live i appen Min fotboll. Här hoppas vi att ni som supportrar och föräldrar förstår att ledarna har fullt upp med att coacha och leda laget i match och att dem därav inte har möjlighet att filma matchen om de inte får hjälp av er föräldrar.

 

Vill vi därför uppmana er till att ta kontakt med ledarna i det lag ni följer om ni kan tänka er att hjälpa till med filmandet och liverapporteringen av matchen.

 

Mer information om de justerade riktlinjerna finns att läsa på www.svenskfotboll.se. 

Hallarnaloppet - Tillsammans mot barncancer
2020-08-06 11:26
Som en av Hallands största barn- och ungdomsföreningar brinner vi lite extra för insatser där barn och ungdomars hälsa och välmående är i fokus.

En del av vårt CSR-arbete innebär att vi hjälper Hallarna med bemanningen i samband med Hallarnaloppet, ett lopp för barn där pengarna som samlas in oavkortat går till Barncancerfonden.

Hallarnaloppets uppgift är att sprida glädje, inspirera barn att röra på sig och samtidigt göra gott. I år är loppet digitalt och alla barn kan delta, vi hoppas att så många som möjligt är med och springer för att stötta Barncancerfonden.

Tillsammans samlar vi in pengar till denna livsviktiga forskning och uppmärksammar alla barn som drabbas av barncancer!

Gå in på Hallarnas hemsida för mer information om loppet och hur det går till!

Herr
Truppen mot Norvalla
2020-08-04 19:31, Herr
Truppen till DM matchen imorgon mot Norvalla. Matchstart 19.00 Söndrums IP, samling 17.45

 • André Petersson
 • Adam Josefsson
 • Alexandar Bjelobrk
 • Markus Kälebo
 • Erik Bringman
 • Max Eggertsson
 • Per Gulda
 • Niclas Taube
 • Robin Sjögren
 • Sten Preuss
 • Oliver Hansson
 • Emil Håkansson
 • Andreas Wrele
 • Alexander Hall Ling


Facebook
Nyheter från våra lag
 
Köp hallandsposten digitalt
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening