SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida

DAGS FÖR NÄSTA LEVERANS AV TOALETT-OCH HUSHÅLLSPAPPER
2021-09-14 12:00

Nu är det dags för nästa leverans av toalett- och hushållspapper - leveransen sker 29-30 september . Om du vill förändra ditt paket innan nästa leverans så vänligen meddela kansliet detta genom att mejla till info@astrio.nu senast den 19 september.

 
Är du intresserad av att börja abonnera på toalett- och hushållspapper genom föreningen så är du välkommen att mejla detta till Oscar på oscar.carlson@astrio.nu.
 
 
Tack för att du stöttar föreningen!
 
 
Herr
INFÖR BK ASTRIO - ASSYRISKA BK
2021-09-10 13:00, Herr
Foto: Casper Johansson

Det ville sig inte borta mot Västra Frölunda IF och vi fick tyvärr vända hem till Söndrums IP med noll poäng i bagaget. Men det väntar en ny match till helgen och räkna med ett lag som är sugna på att plocka tre poäng till kontot.

 

Tabellåttan Assyriska BK tog senast en bortaseger (1-2) mot Onsala BK och innehar därav en mittenplacering i division 2. dessförinnan spelade man oavgjort mot Västra Frölunda IF.


Assyriska och BK Astrio har inte mötts under den nuvarande säsongen och det blir därför ett spännande möte på säsongen. Returen mot Assyriska spelas otroligt nog den 21 november.

 

BK Astrio har efter 17 spelade matcher i division 2 spelat ihop 21 poäng, det är en poäng mindre än Assyriska BK. I de senaste fem matcherna har dem spelat oavgjort två gånger, förlorat två och vunnit en. 

 

OM MATCHEN:

BK Astrio - Assyriska BK

Division 2 Västra Götaland

Datum: Lördagen den 11/9

Avspark: kl. 14:00

Spelplats: Söndrums IP

Live-rapportering: Min fotboll

Entré: 60 kr

EN NY KIOSK HAR LANDAT PÅ SÖNDRUMS IP
2021-09-10
En kiosk kommer lastad

Arbetet med att utveckla Söndrums IP fortsätter och nu tar vi ett kliv framåt genom att förse fältet och konstgräsplanen med en kiosk. Vi har länge önskat en lösning för att förbättra logistiken när vi har våra poolspel och ungdomsmatcher.

 

Rutiner för användningen av kiosken under nästa säsong håller på att tas fram. Förutom att det är höjer trivsel och gemenskap på vår idrottsplats är ju även tanken att detta ska bli en möjlig intäktsökning i föreningen.

 

Som ni ser så är kiosken vi har fått inte i sitt bästa skick utan den behöver genomgå lite renovering innan den ska börja användas och vi hoppas få igång den till försäsongen 2022.

Den ska givetvis målas om till gul och svart.

Vi vill även passa på att rikta ett stort tack till IF Leikin som vi har fått kiosken av, Elia Express för hjälpen med transport och lyft samt Halmstad Kommun för gott samarbete.

 

#bkastrio 🟡⚫️

Dam
INFÖR IFK VÄRNAMO - BK ASTRIO
2021-09-10, Dam
En ny träningsvecka har passerat och redan till helgen väntar returmötet mot IFK Värnamo som förra helgen gästade Söndrums IP.
 
Det blev en seg uddamålsförlust förra helgen när IFK Värnamo var på besök där BK Astrio inte fick någon utdelning för jobbet och slitet de lade ner. Trots stundtals spelövertag fick BK Astrio med sig noll poäng från matchen.
 
Tabellfemman IFK Värnamo tog senast en hemmaseger (3-2) mot Husqvarna FF i Svenska cupen. Dessförinnan var det Astrio som stod för motståndet och innan det förlorade man mot IFK Örby (0-2).
 
När BK Astrio och IFK Värnamo möttes förra helgen bjöd Astrio på ett fint spel med fina kombinationer, anfall samt ett kompakt försvar. Nu siktar BK Astrio på en bra insats mot IFK Värnamo.
 

OM MATCHEN:

IFK Värnamo - BK Astrio

Division 1 Mellersta Götaland

Datum: Lördagen den 11/9

Avspark: kl. 15:00

Spelplats: Finnvedsvallen

Live-rapportering: Min fotboll

Herr
INFÖR VÄSTRA FRÖLUNDA IF - BK ASTRIO
2021-09-07, Herr
Foto: Casper Johansson
Veckomatch och nya tag efter helgens bortaförlust mot Dalstorps IF - det är sista vardagsmatchen årets säsong. BK Astrio ställs mot Västra Frölunda IF från Göteborg.
 
Västra Frölunda IF ligger efter femton spelade matcher sist i division 2 med tio inspelade poäng. Senast kommer dem från en oavgjord match mot Assyriska BK (0-0) och dessförinnan en vinst mot Dalstorps IF (3-1).
 
BK Astrio tog sig senast an Dalstorps IF på bortaplan där det trots spelmässigt övertag och spel mot ett mål slutade med en förlust (2-0). BK Astrio ligger inför morgondagens match på en åttondeplats med tjugoen inspelade poäng på sexton matcher.
 

OM MATCHEN:

Västra Frölunda IF - BK Astrio

Division 2 Västra Götaland

Onsdagen den 8/9 kl. 19:00

Ruddalen

Live-rapportering: Min fotboll

HALLARNALOPPET 2021
2021-09-04 12:43
 
Facebook
Nyheter från våra lag
 
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening