Erbjudande från Homemaid
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida
P2009

Välkommen till BK Astrio P.09
Lagfoto 2018 - Söndrums IP
Här hittar du information om verksamheten i Astrio P.09. Är du intresserad av att börja spela med oss är du välkommen att kontakta någon av ledarna.
Info
2021-03-23 19:20

Hej på er!

 

Gällande föräldrarmöte så återkommer vi med det när vi har lite mer information att ge. Vi har idag haft ledarmöte och diskuterat lite olika saker under säsongen. Vi vill med detta ge er lite kort info vad vi diskuterade.

 

1. Gällande Ö-Bollen den 18-20 juni får vi besked någon vecka efter påsk om den blir av. Vi återkommer med kallelse kring detta om cupen blir av.

 

2. Vi har anmält oss till Laxacupen som går av stapeln den 29 juli – 1 augusti i Halmstad. Denna cupen återkommer vi med kallelse när vi vet mer.

 

3. Träningsläger nu på lördag har gått ut kallelse till idag. Svara senast imorgon 19.00 så vi kan planera aktivitet, mat och matchspel. Viktigt att ta med extra kläder då risken finns för regn. Vi bjuder på hamburgare till lunch. Vi håller på mellan 12-17.

 

4. Gällande seriespel och träningsmatcher så inväntar vi fortfarande svar av förbund och myndighet när vi kan börja spela.

 

5. Gällande försäljning av ägg så måste ni meddela detta senast nu på fredag. Hämtning av ägg sker onsdag den 31/3 på IP, tid återkommer vi med.

 

6. Vi diskuterade även en ny försäljning längre fram av Chips, där vi tjänar 10kr/påsen

 

7. Imorgon får killarna sina vind/regnjackor utdelade på träningen.
Ändring av träningstid.
2021-01-21 19:44
Hej 
Vi kommer köra löpning och fys på måndagar från och med nu på måndag 25 januari och till slutet av mars..
Vi samlas 17.45 på Söndrums IP så killarna kan lägga sina väskor i ett omklädningsrum. 
Därefter börjar träningen. Observera att alla killar ska ha på sig joggingskor samt ha med sig vattenflaska förutom rätt klädda. 
Syns på måndag. 
Tränarna P09 
TRÄNING PÅ EGEN HAND
2021-01-12 14:38
HEJ PÅ ER GRABBAR!

HOPPAS ALLT ÄR BRA MED ER! VI SAKNAR TRÄNINGEN OCH ER OCH HOPPAS ATT VI SNART KAN FÅ TRÄFFAS IGEN. UNDER DENNA TUFFA TID ÄR DET VIKTIGT ATT MAN FORTSÄTTER VARA FYSISK AKTIV MEN PÅ ETT SÄKERT SÄTT SÅKLART. I BIFOGADE FILEN FÅR NI EN AKTIVITETSUTMANING SOM JAG GÄRNA SER ATT NI GENOMFÖR UNDER DEN NÄRMSTA TIDEN FÖR ATT HÅLLA IGÅNG DIN FYSISKA AKTIVITET SAMT DITT FOTBOLLSSPELANDE.

MVH TRÄNARNA I P.09 GENOM THOMAS
Inga träningar fram till 24 januari!
2020-12-19 19:07
Hej!

Under kvällen nåddes vi av ny information från kommunen med anledning av coronaviruset.

Kort summerat så innebär de nya restriktionerna från kommunen följande:

  • All verksamhet ställs in (träningar m.m.) under perioden 20 december 2020 - 24 januari 2021, dvs med start imorgon. Detta gäller nu också våra killar!
Mer detaljerad information finns publicerad på hemsidan, www.astrio.nu.

Detta innebär att träningsturneringen den 27/12 samt 4/1 ställs alltså in! Vi återkommer med mer info till er så snart vi vet något nytt.

Önskar en god jul och ett gott nytt år!

Med vänliga hälsningar, Thomas P.09
Julhälsning och info från tränarna!
2020-12-16 11:15
Hej på er spelare och föräldrar i P.09!

Hoppas allt är bra med er i dessa annorlunda och lite tråkiga Coronatider! Nu börjar vi närma oss jul och med det lite välbehövlig vila. Vi ledare vill tacka för ett fint år tillsammans med er och killarna. Utan er föräldrar som alltid ställer upp med körning, försäljning och diverse stöttning till oss och killarna hade det varit svårt att bedriva den verksamhet vi vill och gör! Så tack alla ni! Killarna fortsätter att ta steg i sin fotbollsutveckling och som individer vilket är kul att se. 

Vad gäller resterande tid av året och början av nästa ser det ut som följer: 

V.51: Träning - Tors & Lör

V.52 & v.53 Uppehåll 
(OBS! SÖNDAGEN DEN 27/12 OCH MÅNDAGEN DEN 4/1 KÖR VI MINITURNERING I KOMBIHALLEN, GLÖM INTE SVARA PÅ KALLELSEN)

V.1 och framåt har vi preliminärt fått träningstider på Söndrums IP konstgräs följande dagar och tider:

Onsdag: 16.00-17.30
Lördag: 10.30-12.00

Upptill dessa 2 träningar kommer det läggas till ett tredje pass på tisdagar med start 26 januari mellan 19-20.15. Då kör vi fysträning både inne/ute i Sockerbiten och Hallägraskogen.

I KALENDERN PÅ HEMSIDAN SER NI OCKSÅ VILKA DAGAR & TIDER VI TRÄNAR. VUKTIGT ATT NI GÅR IN OCH KOLLAR DÄR EMELLANÅT FÖR ATT VARA UPPDATERADE. DET ÄR INTE ALLTID KALENDERN SYNKAR MED ER EGEN KALENDER I TELEFONEN, IBLAND BEHÖVER NI PRENUMERA PÅ KALENDERN PÅ NYTT.


Med detta vill vi i ledarstaben önska er alla en God Jul och Ett Gott Nytt År!
 
Erbjudande från HomeMaid
Köp hallandsposten digitalt
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening