SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida

VI ÄR BK ASTRIO
I BK Astrio finns verksamhet från fotbollsskola till seniorfotboll och på Söndrums IP tränar regelbundet över 850 aktiva spelare under ledning av ett 100-tal ledare. Söndrums IP är hjärtat i föreningen och en miljö som ska präglas av gemenskap, kämpaglöd och spelglädje. 

All barn- och ungdomsverksamhet bedrivs ur ett barnrättsperspektiv. För oss innebär det bland annat att ha fokus på varje barns behov och förutsättningar utifrån den utvecklingsnivå de befinner sig på.

Vi är en förening och vårt gemensamma arbete utgår från:
 • Gemenskap och kamratskap
  Vi tar hand om varandra så att alla mår bra och behandlas på ett likvärdigt sätt.
 • Kämpaglöd, träningsvilja och spelglädje 
  Vi vill lära oss fotboll och strävar alltid efter att göra vårt bästa.
 • Utbildning
  Väl utbildade ledare, spelare och domare är en förutsättning för en fungerande verksamhet.
 • Dialog
  Vi strävar efter ett ärligt och öppet klimat där allas synpunkter, idéer och frågor är välkomna och viktiga för att vi ska fortsätta utvecklas.
I BK Astrio säger vi nej till toppning och selektering (enligt Riksidrottsförbundets definitioner) och arbetar aktivt med att förebygga detta. Föreningen arbetar, på olika sätt, för att göra det möjligt för barn och ungdomar i BK Astrio att utöva flera olika idrotter.

Tillsammans är vi BK Astrio
Föreningen ”tillhör” medlemmarna och alla behöver hjälpas åt med evenemang och projekt för att föreningen ska fungera så bra som möjligt. Alla medlemmar har möjlighet att lyfta frågor till Astrios styrelse samt skicka in motioner till årsmötet i februari.
En del uppdrag, såsom Grötviks hamnfest, T-cupen och Poolspel återkommer varje år och är fördelade mellan lagen, både spelare och föräldrar behöver hjälpas åt. Alla lag bemannar kiosken på Söndrums IP en vecka per år. Styrelsen beslutar årligen om de försäljningsuppdrag eller liknande som alla medlemmar ska genomföra. Dessa presenteras efter årsmötet.

Vi ses på Söndrums IP!
 
Hallarna cupen 2023
Följ oss på facebook
Officiella leverantörer
PARTNERS
LADDA NER SPORTADMINS MEDLEMSAPP
Stöd din förening