Erbjudande från Homemaid
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida

ASTRIOFAMILJEN
BK Astrios ambition är att säsongen 2020 erbjuda våra partners att delta på partnerträffar uppdelat på tre tillfällen per säsong. Föreningens mål med dessa partnerträffar är att det på sikt ska bli ett attraktivt nätverk för våra partners, med BK Astrio och den lokala fotbollen som gemensam nämnare. Vår ambition är också att alla partners som bidrar till vår verksamhet ska känna en närhet och delaktighet i vad som händer i föreningen, samtidigt som de själva kan knyta nya kontakter, umgås och diskutera BK Astrio.


PARTNERTRÄFFAR

  • AVSPARK – i mars/april inleder vi säsongen med en kick-off där vi presenterar året som kommer med bland annat styrelse, herr- och damlagstränare samt organisation som sedan avslutas med middag.
  • HALVTID – i mitten av säsongen bjuder vi in till ytterligare en partnerträff för att följa upp första halvan av säsongen och för att blicka framåt för den avslutande delen.
  • SLUTSIGNAL – på denna partnerträff avslutar vi och sammanfattar året som varit. Avslutningsvis presenterar vi kortfattat kommande säsong och eventuella nyheter.

FÖRETAG SOM IDAG ÄR EN DEL AV ASTRIOFAMILJEN:

Söderberg & Partners Halmstad
Bendt Bil
Nordic Wellness
HFAB
Oscar Hanson VVS
Eleiko
O´Learys
Krönleins
Stålheden & Co
PS Olje
Fredblad Arkitekter
Telium Network
Amber Advokater
HEM
Depend Cosmetics
Bakertilly
Arkitektkopia
Veinge Buss AB
 
Erbjudande från HomeMaid
Köp hallandsposten digitalt
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening