Erbjudande från Homemaid
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida

KLUBB-1933, DIN RESA MOT VÅR FRAMTID
Sen BK Astrio bildades år 1933 så kan vi se tillbaka på vår historia med både framgångar och bakslag. Ser vi framåt så handlar föreningsutvecklingen om en tydligare satsning på breddidrott, här är vi redan en bra bit på vägen men kan fortfarande bli bättre. Vår valda inriktning är att satsa till stor del på egna produkter med ett mål att ha så många egna produkter i våra seniorlag som vi kan. Vi vill skapa en förening där gemenskap, glädje och positiv energi är ledorden. Allt detta för att kunna fortsätta erbjuda alla möjligheten till en aktiv livsstil, oavsett om man spelar i fotbollsskolan eller i något i våra seniorlag. Vi vill även fortsätta vår satsning med fotbollsfester på Söndrums IP genom att alla ska känna en tillhörighet till Söndrums stolthet. Klart att du ska och vill vara med på vår fortsatta resa.


Både företag och privatpersoner kan bli medlem i Klubb 1933 – och på så sätt stötta Halmstads största samhällsaktör till att kunna försätta erbjuda en så bra verksamhet som möjligt, år 2020 erbjuder vi följande till dig som vill bli en del av Klubb 1933.

  • Logotyp mot parkeringen.
  • Ett årskort som ger inträde till båda våra seniorlags seriematcher.
  • Priset är 1933 kr.
 
Erbjudande från HomeMaid
Köp hallandsposten digitalt
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening