Erbjudande från Homemaid
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida

VI ÄR STOLTA ÖVER ATT KUNNA PRESENTERA FÖLJANDE PARTNERS TILL BK ASTRIO
Som partner till BK Astrio får ert företag möjligheten att stärka sitt nätverk tillsammans med oss samtidigt som ni stöttar Halmstads största fotbollsförening.

För ett antal år sedan tog BK Astrio ett riktningsbeslut som idag har blivit en självklarhet i föreningen och på så sätt en del av vårt varumärke. Inriktningen som beslutades innebar att föreningen gjorde en stor satsning på sin ungdomsverksamhet för att på så sätt skapa en kultur där föreningens herr- och damlag ska bestå av en majoritet egna produkter från våra egna ungdomsled.

Till BK Astrio kommer det barn- och unga från hela Halmstad och vi gör vårt yttersta för att utveckla dessa. Inte bara till att komma så långt som möjligt i sin fotbollsutveckling, utan även till att utvecklas utanför fotbollsplanen. Detta är en självklarhet för Halmstads största fotbollsförening. Våra partners har en viktig roll i hela föreningens utveckling, från fotbollsskolan till seniornivå. Tack vare det engagemang som våra partners visar så kan vi fortsätta att utveckla och bedriva vår verksamhet på Söndrums IP.
PREMIUMPARTNERS
Tillsammans med våra premiumpartners bygger vi varumärke, nätverk och andra samarbeten. Premiumpartners är en naturlig del av vårt hållbarhetsarbete "BK Astrio i samhället". Exponering på matchkläder, arenareklam och i extern kommunikation. Premiumpartners blir även en del av vårt nätverk Astriofamiljen. Premiumpartners är branschexklusiva inom sin egen partnerkategori. Bli partner.


Bendt Bil
Nordic Wellness
HFAB
Oscar Hanson VVS
Eleiko
OLearys
Krönleins
Stålheden & Co
Söderberg & Partners Halmstad
PARTNERS
Som Partner till BK Astrio blir ditt företag också en del av Astriofamiljen. Exponering på träningskläder, arena reklam och även möjlighet till andra aktiviteter som passar ditt företag. Du får även bjuda med kunder och kollegor till våra hemmamatcher för att nätverka och umgås. Bli partner.

PS Olje
Telium
Fredblad Arkitekter
Hallarna Halmstad
Amber Advokater
HEM
Depend Cosmetics
Bakertilly
Arkitektkopia
ICA Söndrum
Länsförsäkringar Halland
SEB
Korvpojkarna
Primed
CA consultadministration
SWiD
Getinge Mattcenter

 
Erbjudande från HomeMaid
Köp hallandsposten digitalt
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening