Officiell hemsida

Storseger för herrarna
2018-09-15 18:54
Det blev proppen ur för herrarna när det var dags för Hallandsderby mot Laholms FK på fina Glänninge Park.

Felix Albrektsson är så när att överlista Rasmus Lundgren redan efter 30 sekunder, avslutet går dock över. Matchens nästa heta chans har LFK genom Viggo Persson, inga problem för Milos Vrsajko som står rätt placerad. Istället skulle det dröja till den 15:e matchminuten innan första målet skulle komma på Glänninge Park och detta efter en frispark som kommer ut till Jonatan Alvérus som elegant får in bollen i vänstra krysset med ett fint skott med sin vänsterfot. Nio minuter senare fick Rasmus Lundgren åter hämta ut bollen ur målet, denna gång var det Felix Albrektsson som kom med i målprotokollet och det skulle komma mer ifrån Felix fötter (Felix har tidigare spelat i Laholm, innan han återvände till moderklubben) i den 35;e minuten får han en drömträff och bollen sitter i nästan samma nätmaska som Jonte hittade. En stabil 3-0 ledning i paus för gulsvart.

Andra halvlek är endast åtta minuter gammal, då LFK åker på en utvisning på Rasmus Liedman och när Oliver Hansson gör 4-0 efter en timmes spel så var matchen avgjord. Oliver skulle även han få göra två mål. Detta med en snygg höger yttersida, otagbart för Lundgren i hemmamålet. LFK hade svårt att skapa några riktigt heta chanser, istället är det chanser för Astrio genom Per Gulda, Max Turnstedt och André Rydermark. Den sistnämnda skulle också komma in i målprotokollet. På tilläggstid slår André in 6-0 målet efter att Max Turnstedt spelat fram honom.

I och med segern så klättrar Astrio upp på kvalplats med en poäng tillgodo på Vejby och en poäng efter
Laholm. Ni är är hjärtligt välkomna till
Söndrums IP på lördag då kommer Bredaryd/Lanna IK på besök. Ta med alla era vänner så fyller vi IP och stötta killarna till en ny seger i jakten på ett nytt kontrakt i division 3. ⚽️⚽️⚽️ #bkastrio #söndrumsstolthet