SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida
Ledare

Information om Kärlekens IP/Skedalahed/Halmstad arena konstgräs
Nycklar till omklädning och belysning utkvitteras på Halmstad Arena Bad, Receptionen

För öppettider till Halmstad arena bad hittar ni här: https://www.halmstadarena.se/bad/oppettider.html 

Hyresgästen ska släcka efter sig. Vid matcher, hörnflaggor finns i domarrummet.


Rutin gällande användning av konstgräsplan Söndrums IP

Belysning – Nyckel till belysningen hänger i nyckelskåpet som är uppsatt utanför för herrarnas och damernas förråd (se bild). Den är märkt ”Belysning konstgräs”. Det första laget som är i behov av belysningen tar med nyckeln ut och låter den sitta kvar. Sista laget som tränar ansvarar för att hänga tillbaka den i nyckelskåpet (kommer det inget lag efter avslutad träning tar ni med nyckeln tillbaka). På första stolpen när man går in till konstgräsplanen sitter nyckeluttaget som styr belysningen. Generellt sett har vi lag som håller på till 2030 på vardagar och 1900 fredagar. För helger vänligen se kalendern eftersom det varierar från vecka till vecka. För att se föreningens kalender kan ni gå in genom följande länk: https://www.astrio.nu/kalender/?ID=21064


När man väl tänder belysningen fungerar den i 90 minuter. Efter det behöver man återigen vrida på nyckeln för att tända. Under dessa 90 minuter kan man ”förlänga” med ytterligare 90 minuter genom att vrida nyckel två gånger åt höger. Således slipper man att planen släcks helt. Vi kan ha som rutin att lag som kliver på säkerhetsställer detta innan påbörjad träning. Dvs. lag som börjar sin träning går fram och vrider på nyckeln. Förutsatt att det varit ett lag igång innan er träning som haft behov av belysningen. 

 

Målburar – För att underlätta planskötseln för kommunen men också för att underlätta för varandra behöver vi hjälpas åt med att flytta diverse olika målburar efter avslutad träning. Vänligen ställ de utmed långsidorna så nära stängslet som möjligt. 

 

Vi uppmanar er att ha dialog mellan er ledare för de lag som kliver på och som kliver av. Både gällande belysning och målburar. 


Borsta av skor/material m.m. - Vänligen följ följande procedur efter avslutad träning/match:


Borsta och skaka av gummigranulat från kläder, väskor och utrustning, så att granulatet stannar kvar på planen.


Vänd upp och ned på skorna och häll ur gummigranulat som hamnat i dem.


Om du får med dig gummigranulat in i omklädningsrum eller ditt hem, borsta upp det och släng i hushållssoporna så att det inte hamnar i avlopp eller natur.


Gällande borstning och målburar gäller även den information på övriga konstgräsplaner runt om Halmstad kommun med omnejd. 

 
Hallarna cupen 2023
Följ oss på facebook
Officiella leverantörer
PARTNERS
LADDA NER SPORTADMINS MEDLEMSAPP
Stöd din förening