SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida
Ledare

Lagvisa funktioner

En förutsättning för att våra lag ska fungera är att det finns många som engagerar sig kring laget. Om många hjälper till blir det inte så mycket för var och en. Varje lag behöver organisera sig efter sina förutsättningar men det finns vissa funktioner där det behöver finnas en namngiven person, bland annat för att underlätta kommunikationen mellan kansliet och respektive lag.

 

Följande funktioner ska finnas namngiva till kansliet och presenteras på lagets kontaktsida.

 

 • Huvudtränare
  Har det huvudsakliga ansvaret för planering och genomförande av träningar och matcher. Kontaktperson i fotbollsfrågor.

 

 • Tränare
  De som tränar och instruerar barnen och ungdomarna i träning och match. Som instruktör krävs att man har tränarutbildning på den nivå som motsvarar åldersgruppen man tränar.
   
 • Ekonomiansvarig 
  Ansvarar för lagets ekonomi och hanteringen föreningens obligatoriska försäljningsuppdrag. Kontaktperson för ekonomikommittén.
   
 • Lagledare 
  Administrativt ansvarig för laget och kontaktperson kring allmänna frågor kopplat till lagverksamheten.
   
 • Materialansvarig 
  Ansvarar för lagets material och förråd. Är kontaktperson för kansliet i frågor som rör materialbeställningar, matchställ, förråd etc. Materialansvarig ansvarar också för att det finns ett roterande schema för tvätt av matchställ.

 

Utöver detta rekommenderas att laget etablerar en trivselgrupp som kan hantera gemensamma aktiviteter för laget samt kioskförsäljning vid arrangemang som poolspel.

 

I samband med matcher bör en förälder utses att vara matchvärd. Matchvärdens uppdrag är att säkerställa att planen är i sin ordning och välkomna domare och motståndarlag till Söndrums IP.

 
Hallarna cupen 2023
Följ oss på facebook
Officiella leverantörer
PARTNERS
LADDA NER SPORTADMINS MEDLEMSAPP
Stöd din förening