SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida

Inneträning och anmälan till cup
2021-10-20 08:32

Tack för trevlig avslutning med grill och lek senast!

 

Vi har haft tränarmöte för att planera innesäsongen och vi ser vissa utmaningar med att vara inomhus om vi blir lika många som  vi varit ute även om vi kommer lösa det också. Vi vill därför ha lite koll på hur många spelare som kommer till varje träning och kommer skicka ut kallelse till varje träning. Vi vill där ha hjälp av er att ange om barnet kommer eller ej. Kanske är det så att någon inte kommer träna inomhus för att man har annan idrott så skriv gärna en kommentar om det isåfall så vi har koll på det. I SportAdmin appen kan ni svara på kallelserna och ändra om barnet skulle bli sjuka eller liknande så vi kollar där hur många som beräknas komma och planerar träningen efter det. Det är stor skillnad för oss om det kommer 20, 30 eller 40 barn till träningen:) Hoppas ni kan hjälpa oss med detta!

 

Vi kommer att delta på Bendt Bil Indoor cup som Alet anordnar för oss den 27 nov där det blir poolspel i kombihallen på deras konstgräs. Det blir 5 manna fotboll och vi skickar ut kallelse som ni svarar på och vi bestämmer hur många lag vi anmäler efter det så alla får vara med och spela. Vi vill ha svar senast sön 31 okt.

 

Vi ses på första träningen sön 7 nov!

 

Hälsningar ledarteamet!

 
Huvudpartner
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening