SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida

Välkomna att anmäla er dotter/son till Fotbollsskolan för barn födda 2020 !
2024-03-14 14:00

I år välkomnar vi barn födda 2020 till BK Astrio:s fotbollsskola. Det börjar närma sig! Hjälp till att sprida informationen bland småsyskon, grannar och kompisar.

 

Fotbollsskolan för barn födda 2020 startar i maj med första tillfället söndag den 5/5 kl. 11.30–12:30 på Söndrums IP:s konstgräsplan och fortsätter sedan varje söndag fram till 16/6 för att sedan börja i augusti igen. I fotbollsskolan spelar pojkar och flickor tillsammans och det är ungdomsledare som håller i träningarna.

 

Avgiften för fotbollsskolan är 1400 kr per år (500 kr medlemsavgift & 900 kr träningsavgift). I denna avgift ingår en tränings t-shirt och en vattenflaska som (hämtas på kansliet, förutsatt att ovan avgift är inbetald).

 

 

För att komma till anmälningsformuläret, klicka här. 

Anmälninsformuläret finns även publicerat på föreningens hemsida astrio.nu – ungdom/barn eller direkt till fotbollsskolan 2020 https://www.astrio.nu/start/?ID=489865 och ”anmälan”. På hemsidan finns även mer information om fotbollsskolan. Alla som anmäler sig är välkomna att vara med. Inför starten den 5/5 kommer det skickas ut mer information.

 

 

Vid eventuella frågor som rör BK Astrios fotbollsskola kontakta:

Sandra Gullander

Huvudansvarig fotbollsskolan

Mejl: sandragullander@gmail.com

Kontaktas vid frågor angående exempelvis fotbollsfrågor, innehåll, tider

 

Kansli

Mejl: info@astrio.nu

Kontaktas vid frågor angående exempelvis avgifter, fakturor

 
Hallarna cupen 2023
Huvudpartner Fotbollsskolan
Följ oss på facebook
Officiella leverantörer
PARTNERS
LADDA NER SPORTADMINS MEDLEMSAPP
Stöd din förening