Officiell hemsida
Herr

Förlust mot Onsala
2018-05-10 16:26
Tung förlust för herrarna i dagens match mot Onsala BK borta på Rydets IP. Det var en jämn första halvlek, men det var Astrio som skapade de vassaste chanserna genom ett hårt skott från Max Eggertsson och en kylig chip från Emil Elveroth som Onsalabacken kunde rädda på mållinjen.

- Tyckte att vi tog med oss vår andra halvlek från matchen mot Skene direkt till starten idag säger Mats Altemyr.

Andra halvlek rivstartar Onsala och sätter verkligen en press på de gula. Efter det tar Astrio tillbaka och Emil Elveroth skapar en bra chans, bollen går över efter en volley. Onsala skapar en vass chans efter att bollen ligger löst i målområdet innan Viktor Kristiansson greppar bollen. Felix Albrektsson avancerar själv från mittplan får tyvärr inte till den rätta i skruven att placera in den bakom Markus Karlsson i hemmamålet. Astrio fortsätter att skapa ett visst tryck, Sten Preuss har en jättechans, men nicken går mitt på målvakten. Mitt i allt så är det ändå Onsala som tar ledningen efter en omställning. Joakim Åberg gör inget misstag. Bara sex minuter efter det kommer även Onsalas 2-0 mål då Oliver Nåfors stöter in bollen i öppet mål.

- Tycker vi gör en bra match idag. Absolut den bästa matchen vi gör hittills i seriespelet. Vi är på väg på rätt håll. Helt övertygad om att det kommer lossna för oss avslutar Mats Altemyr

Kanske bli det på lördag (19/5) då kommer Askim på besök till Söndrums IP.