SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida

BLI PARTNER TILL BK ASTRIO
Bild: Mikael Kardell

SKRIV PÅ FÖR BK ASTRIO

Som partner till BK Astrio får ert företag möjligheten att stärka sitt varumärke med föreningens mervärden och samtidigt utöka sitt nätverk. I samband med våra matcher erbjuds ni även bästa förutsättningar för representation och ni kommer nära den lokala fotbollen på ett unikt sätt.


MASSOR AV FÖRETAGSPARTNERS OCH VI VÄXER

Utnyttja möjligheten att vara en del av BK Astrio och att vara med på vår resa framåt. Idag har vi över 60 företag som partners i olika storlekar och vi siktar alltid på att få Astriofamiljen att växa – företag som ni kan träffa och bygga ytterligare samarbeten med.


SE OCH SYNAS

Fotboll är en av Halmstads största sporter och BK Astrio är Halmstads största förening sett till antalet aktiva medlemmar där vi har över 750 aktiva spelare från fotbollsskolan upp till seniornivå och över 100 ideellt engagerade ledare i föreningen. Vår ambition och målbild är att våra partners ska känna sig som en del av föreningen och dess resa framåt. Som partner får ert företag möjligheten att synas på en av Halmstads mest besökta idrottsplatser och att det ska bli en naturlig mötesplats för många företag i Halmstad och en idrottsplats full av gemenskap, glädje och energi.


BK ASTRIO I SAMHÄLLET

Genom vårt CSR-arbete, ”BK Astrio i samhället” vill vi göra skillnad och dra vårt strå i stacken för att nå FN:s globala hållbarhets mål. Genom vårt CSR-arbete vill vi även motverka mobbing, utanförskap i alla dess former och jobba för allas lika värde. Även här kan ert företag vara med och stötta.


Klicka här för att läsa mer om föreningens olika CSR-projekt.

 

VILKET PARTNERSKAP PASSAR ER BÄST?

Beroende på ert företags storlek, mål och ambitioner kan ni välja mellan en rad olika partnerpaket och lösningar. Klicka här för mer information om våra partnerpaket. Som partner till BK Astrio får ert företag möjligheten att stärka sitt varumärke med föreningens mervärden och samtidigt utöka sitt nätverk. I samband med våra matcher erbjuds ni även bästa förutsättningar för representation och ni kommer nära den lokala fotbollen på ett unikt sätt.


Klicka här för att läsa mer om våra olika partnerskap.


BLIR VÅR FÖRETAGSPARTNER IDAG!

Kontakta Oscar Carlson för mer information angående hur du kan synas tillsammans med BK Astrio.
072-382 43 52
 
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening