SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida

NU ÖPPNAR ANMÄLAN TILL ÅRETS FOKUSLÄGER
2021-05-12

Under första och sista sommarlovsveckan hålls ett fotbollsläger för killar och tjejer i åldrarna 12-14 (2007, 2008 och 2009) år. Lägret pågår under fyra dagar (måndag,tisdag, onsdag, torsdag) mellan kl. 10.00 - 13.00 på Söndrums IP. BK Astrio Fokus riktar sig till dig som vill spetsa till dina individuella fotbollskunskaper med ett ändamål att kunna applicera det i ett kollektivt spel.

 

Lägervecka 1: 14-17 juni (första lägerveckan är fulltecknad)

Lägervecka 2: 9-12 augusti, klicka här för att komma till anmälan.

 

Ansvarig ledare är Marcelo som till sin hjälp har några av Astrios killar och tjejer som är utbildade ungdomsledare och som spelar i vårt herr-, och damlag. Passen kommer även att gästas av olika tränare som kommer att delta tillsammans med oss under dessa dagar. Denna möjlighet skapar även ett tillfälle för dig som spelare att kunna utbyta idéer och tankar med olika människor inom idrottsvärlden. 

 

Priset för lägerveckan är 300 kronor för medlemmar i BK Astrio och 400 kronor om man inte är medlem. I avgiften ingår utöver träning även ett mellanmål för att hålla energinivån på topp.

 

Anmälan kan göras redan nu genom att fylla i formuläret för den vecka du är intresserad av. Om du vill anmäla dig till båda veckorna behöver du fylla i formuläret två gånger. Maxantal på lägret är 30 deltagare.

SERIESTARTEN FÖR SENIORLAGEN SKJUTS UPP YTTERLIGARE
2021-05-11
Foto: Casper Johansson

Den 9 mars tog SvFF:s Förbundsstyrelse beslut på att seriestarten för seniorlagen skjuts upp till 5-6 juni om inte restriktionerna lättat senast den 10 maj.

 

Den 10 maj har nu passerat och inga lättnader har meddelats som möjliggör seriestart den 22- 23 maj innebärandes att seriestarten för både dam- och herrlaget nu skjuts upp till den 5-6 juni.

 

SvFF:s Förbundsstyrelse kommer att ta beslut om ytterligare alternativ på hantering i mitten av maj, i det fall seriestart 5-6 juni inte är möjligt.

NU ÖPPNAR ANMÄLAN TILL ÅRETS SOMMARLÄGER
2021-05-06

BK Astrio arrangerar i vanlig ordning sommarläger för pojkar och flickor födda 2010 till 2014 – ett dagsläger på Söndrums IP. Här leds barnen av föreningens unga ledare och A-lagsspelare hälsar på. Sommarlägret hålls under första och sista sommarlovsveckan.

 

 • Första lägerveckan är mellan 14-17 juni (första lägerveckan är fulltecknad) 
 • Andra lägerveckan är mellan 9-12 augusti (andra lägerveckan är fulltecknad)

 

OBS! Varje lägervecka är begränsad till 100 platser. När antalet platser är fyllda så finns det möjlighet att skriva upp sig på en kölista, mejla till Oscar för att skriva upp er på denna.

 

Vid allergier eller liknande skicka ett separat mail till marcelo@astrio.nu 

(Ange fullständigt namn, personnummer, allergi etc.) 

 

Vi börjar kl. 09.00 och avslutar varje dag ca 15.00 (torsdag avslutas lägret 14.00)

 

Pris och innehåll för respektive lägervecka är: 700 kr för medlemmar i BK Astrio och 900 kr om man inte är medlem. I avgiften ingår utöver träning - fyra luncher och en egen boll.

 

Har ni frågor angående fakturor mejlar ni till Oscar på oscar.carlson@astrio.nu

 

Har ni fotbollsrelaterade frågor så mejlar ni dessa till Marcelo på marcelo@astrio.nu 

Barn och ungdomar får spela matcher igen
2021-04-29 14:15

Folkhälsomyndigheten meddelade onsdagen den 28 april att barn och ungdomar födda 2002 eller senare får från och med den 28 april, spela matcher igen.

 

Förändringarna sker efter en justering i de allmänna råden för idrott, kultur och fritid (följ länk nedan) i Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smitta av covid-19.

 

Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smitta av covid-19

 

Matcherna kan genomföras under förutsättning att nedan restriktioner följs:

 • Ombyte och dusch sker hemma före och efter genomförd match
 • Toaletter och Handsprit ska finnas lätt tillgängligt
 • Alla barn tar med och använder egen vattenflaska
 • Ingen publik (tills vidare)
 • Närvarande lagfunktionärer håller lämpligt avstånd från varandra
 • Att ledare frågar sina spelare vid träning inför match och vid samling innan match om de är friska och uppmanar de som känner av minsta lilla symptom att stanna hemma.

SvFF rekommenderar att matcherna endast spelas mellan lag inom det egna distriktet. Denna rekommendation kommer att följas i Halland.

 

I de allmänna råden anges att det är möjligt att laget får spela en match i veckan. Det är upp till  oss som förening att ta ansvar för att de allmänna råden följs.

HALMSTAD FÖNSTER NY PARTNER TILL BK ASTRIO
2021-04-26 16:30

En ny vecka innebär nya möjligheter, därför kan vi med glädje meddela att föreningen har tecknat avtal med Halmstad Fönster AB som kliver in som ny partner till föreningen. 

 

- Jag är otroligt glad över att få presentera och välkomna Halmstad Fönster som ny partner till föreningen, jag och Staffan på Halmstad Fönster har haft en bra dialog och det är fantastiskt kul att dem vill vara med och stötta vår verksamhet, säger Oscar Carlson på BK Astrio

 

Om Halmstad Fönster AB

Halmstad Fönster AB är företaget du kontaktar om du är i behov av nya fönster och dörrar.

Alla fönster och dörrar tillverkas efter order och vi på Halmstad Fönster hjälper dig med allt från rådgivning, måttagning och beställning till montering och slutstädning. Kontakta oss så återkommer vi inom kort. Tillsammans hittar vi en lämplig tid för ett hembesök där vi tillsammans går igenom dina behov. Ett fönsterbyte är en stor investering och kräver bra planering för att hitta den bästa lösningen för just din bostad. Besöket är givetvis kostnadsfritt och helt utan köpkrav.

 

Vill du få ett bättre inomhusklimat; en jämnare temperatur; spara värmekostnader; höja värdet på huset? Då ska du kontakta Halmstad Fönster AB.

 

Varför Halmstad Fönster?

 • Engagerade och kunniga
 • Löser helheten och det lilla extra
 • Bra kvalitet till bra fast pris
 • Nätverk med bästa kompetensen
 • Showroom på Slottsmöllan

 

Läs mer om Halmstad Fönster på www.halmstadfonster.se

VIKTIG INFORMATION RÖRANDE KONSTGRÄSPLANEN
2021-04-23 16:00

Som många av er säkert har noterat så är det en yta på ena kortsidan av konstgräsplanen som inte är asfalterad för tillfället, detta missades i samband med att planen byggdes.

 

Därför så kommer det under nästa vecka, troligen onsdag, påbörjas ett arbete med att flytta staketet på kortsidan mot parkeringen vid konstgräsplanen. Det kommer att justeras ca 5-6 meter närmare konstgräset och sedan kommer övriga grusytan på insidan av staketet att asfalteras.

 

På grund av ovan så vill vi att alla är uppmärksamma på detta när ni kör in på IP då det kan påverka framkomligheten. Kör försiktigt!

Facebook
Nyheter från våra lag
P2012, 12/05 16:03 
Utvecklingslag Dam, 12/05 10:19 
F2012, 11/05 21:59 
P2009, 11/05 14:17 
 
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening