SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida

KOMMUNIKATION

BK Astrios ambition är att vara en transparent förening som informerar och kommunicerar med alla som har en koppling till föreningen på ett så bra sätt som möjligt. Vi tror att en transparens leder till större delaktighet men även samhörighet vilket innebär att BK Astrio kan utvecklas samtidigt som det associeras med gemenskap, kämpaglöd och spelglädje. 

 

BK Astrio arbetar för att utveckla samt öka aktiviteten i våra kommunikationskanaler och det finns olika sätt att följa BK Astrio resa framåt, och vi uppmanar er att följa klubbens centrala kanaler om ni inte redan gör det!

 

Sociala medier

Facebook

Facebook är den kanal som är mest informativ av våra sociala medier. Via vår officiella facebook-sida vill vi kommunicera med våra följare för att skapa en bredare förståelse för vår verksamhetsidé. Detta är en kanal som främst riktar sig till de redan inbitna, oavsett om man är ideellt aktiv, medlem eller supporter. Det finns även ett tydligt samband mellan Facebook och vår hemsida.

 

Instagram

En lite mer lättsam kanal som främst riktar sig mot den yngre BK Astrio generationen, via denna kanal vill vi få ut en skön känsla med hjälp av bilder, videos och andra spännande inlägg. En kanal vars syfte är att mer visuellt förmedla BK Astrio. 

 

Linkedin

Via Linkedin informerar vi om olika sponsor och partnersammanhang men även föreningens olika arrangemang. Vi vill uppmärksamma våra fantastiska samarbetspartners samtidigt som vi visar upp vår fina verksamhet för att visa upp vikten av den stöttning som näringslivet bidrar med till BK Astrio med.

 

Hemsida

På hemsidan delar vi med oss av all nödvändig information som berör BK Astrio finnas att tillgå. Allt från fakta om föreningen, verksamhetsplan, kontakt till personal, information om sponsring etc. Vårt mål med hemsidan är att den ska bli en levande plattform som hela tider publicerar relevanta nyheter och annan bra information som kan vara av intresse för alla läsare, stora som små. Information om våra seniortrupper och nyheter rörande dem hittar man först och främst på hemsidan under deras respektive flikar.

 
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening