SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida

Välkomna till P14: s lagsida !
P2014 är ett härligt gäng killar som gillar att spela fotboll.
Att ha kul samtidigt som vi lär oss att bli bättre fotbollsspelare och kompisar är det vi jobbar med.
 
Vill man börja spela fotboll med oss, var god kontakta någon utav ledarna innan första träningen, ni hittar kontaktuppgifter under "Ledare/Tränare".
 
Information om träning, matcher och mycket annat gällande killar födda 2014 finns under flikarna.
 
Vi söker just nu några personer som kan ingå i en trivselgrupp för laget som är utanför tränarteamet! Tag kontakt med Johan Lindvig vid intresse!
 
Dags för matcher!!!
2021-05-04 20:38

Nu har vi varit igång några veckor och det har blivit dags att anmäla sig för match! 

Vi har bokat in 2 matchtillfällen 5 juni och 12 juni och kallelse har gått ut via sportadmin som man måste svara på för att kunna vara med. Det går bra att anmäla barnet till båda tillfällena men det är inte säkert att alla får vara med vid båda tillfällena. Anmälan behöver vara gjord senast 13 maj och därefter anmäler vi rätt antal lag till sammandraget och meddelar vilka som är med till vilket tillfälle. Alla barn som anmäler sig kommer att vara med vid minst 1 tillfälle. 

 

5 Juni är det Atomligan på Halmstad arena där det spelas 3 manna fotboll som Leikin bjuder in till. Vi kommer anmäla rätt antal lag utifrån intresset och alla som vill kommer att få vara med. Det kommer vara ett tillfälle med denna liga till hösten också (11 sep) och då kommer medaljutdelning ske därav tar Leikin en avgift per lag som vi kommer ta ut från er föräldrar. Avgiften är 100kr per barn. Vet ej vilken tid på dagen detta kommer men utan det beror på antal lag. 

 

12 Juni kommer vi spela träningsmatch mot Leikin med 2 lag och det kommer vara 5 manna spel. Detta kommer spelas på Halmstad arena med start kl 10:30 (samling kl 10) och 2 matcher så slut runt kl 12. Här kommer vi inte kunna vara hur många som hellst så en anmälan till detta tillfälle är inte en garanti för spel. 

Vi återkommer under vecka 20 med vilka som är med vid detta tillfälle. 

 

Vi har kontakt med ett antal föreningar och kommer ordna med ett par matchtillfällen även till hösten. Klart är att Atomligan spelas med tillfälle 2 den 11 september. 

Vi fortsätter med publikfria träningar och matcher tillsvidare men hoppas snart att restriktioner släpper så ni får tillfälle att se grabbarnas utveckling!

 

Glöm nu inte anmäla ditt barn för match via sportadmin!!!

 

Hälsningar ledarteamet!

Gräspremiär !
2021-04-19 20:08

Äntligen är det dax att beträda Söndrums IP:s gräs för första gången som lag P2014. Första träningen är imorgon tisdag 20/4 kl.18:00 på planen vid Hallägrahallen.

Laget kommer träna följande dagar:

Tisdagar kl.18:00 - 19:00 Plan K (planen vid Hallägrahallen)

Söndagar kl.10:00 - 11:00 Plan G 

Inomhusstart 31/1 !
2021-01-27 22:12
På söndag 31/1 kan träningen för pojkar födda 2014 börja igen. Träningen är i Hallägrahallen kl.14:00 - 15:00. 
Kommande matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Huvudpartner
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening