SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida
P2008

Välkommen till Astrio pojkar 08
Här hittar du information om verksamheten i Astrio P08. Är du intresserad av att börja spela med oss är du välkommen att kontakta någon av ledarna.
Inomhusträning i Hallägrahallen
2019-11-04 19:44
Från och med i morgon, tisdag har P08 inomhusträning i Hallägrahallen mellan 19;00 och 20;00. Tisdagsträningen har vi fram till jul med förhoppning om ny tid i hallen efter nyår. 
Vi ser det som en bra möjlighet för killarna att jobba med passningsspelet samt finslipa på tekniken till utesäsongen.
Vi hoppas att så många som möjligt av grabbarna har möjlighet att komma på tisdagsträningarna och givetvis även till torsdagsträningarna på Halmstad Arena som löper på som tidigare.

/Ledarna
Mer info kring Laxacupen
2019-07-23 17:59
Här kommer lite kompletterande information
inför Laxacupen.
Ni som inte betalt cupavgiften på 100kr gör det innan torsdag.

Vi har två lag som spelar, Svart & Gul, 
lagindelning kommer nedan.
Spelschema finns på cuphemsidan 

https://www.procup.se/cup/32224.htm

På torsdag kväll spelar HBK hemma mot Brommapojkarna och då tänkte vi göra en lagaktivitet med Pizza och fotboll. Samling på Söndrums IP, där vi äter pizza sen åker vi ner gemensamt med killarna och kollar matchen som börjar 19. Vi kommer kolla vilka som kan och ta upp beställningar på torsdagen under matchspelet.

Astrio Gul:
Axel N, Matheo, Herman, Filip R, Guyuo, Vilgot, Noah I, William E, Gustav, Lukas 

Astrio Svart:
Melker, Armand, Viktor E, Alexander M, William H, Axel OK, Ludwig, Noah P, Carl B, Olle

Väl mött på torsdag / 
Ledarna
Träning inför Laxacupen
2019-07-20 08:58
Kalendern är nu uppdaterad med träningstider inför Laxacupen. Vi kör morgonträning och de tider som gäller är söndag 09:30 samt tisdag 09:00. Självklart är de som inte kan vara med på cupen också välkomna.
Killar som anmält deltagande är: Alexander M, Armand , Axel N, Axel O, Filip R, Gouyo, Gustav, Herman, Ludwig, Matheo, Melker, Noah I, Noah P, VIktor E, Vilgot, William E, Willam H samt Lukas, Calle och Olle K från 09
På torsdag är det samling klockan 10:00 ombytta i matchställ utanför Kombihallen på Halmstad Arena. Spelschema hittar ni via länken nedan. 
Cupavgift för varje deltagare är 100 kr och swishas till 0708-448447 (skriv barnets namn i textfältet). OBS! var noga med att inte swisha till vårt gamla nummer då det kontot på Swedbank är stängt.

Sverigelotter P08
2019-06-16 21:08
Hejsan alla föräldrar i P-08! 
Nu var det dags igen att sälja Sverigelotter. Årets upplägg är som så att alla spelare ska sälja 10 lotter som kostar 50:- styck. Som vanligt finns det möjlighet att köpa sig fri. Då får man en faktura på 225:-. Annars är det en faktura på 500:- som gäller. Annelie kommer och lämnar lotterna på träningen imorgon 17/6. Är inte ert barn på någon av veckans träningar får ni själva ta kontakt med tränarna. Efter midsommar lämnas lotterna till kansliet och en faktura skickas ut på ett friköp till er som inte hämtat ut.                                 
Ha det gott😀 //Annelie och Helene
Kioskschema för P08
2019-05-27 21:35

Kiosken på Söndrums IP är öppen vid samtliga matcher som spelas på IP och när fotbollsskolan är igång. Alla Astrios lag är ålagda att bemanna kiosken under en vecka och P 08 har tilldelats v 23, d v s 3-9 juni.


Jag har schemalagt killarna (med förälder) så långt det gått utifrån inkomna önskemål. Bemanningsschemat hittar ni via länk nedan.


Då vår vecka har många matcher inklusive två A-lagsmatcher är passen något längre än riktlinjen på två timmar.


För att säkerställa att alla tagit del av schemat och denna info vill jag att ni bekräftar/kvitterar till mig, antingen genom att kommentera inlägget på Facebook eller genom att skicka sms till 070-595 99 40. Tänk på att skriva vilken spelare det gäller.


Var och en ansvarar för tilldelad tid, vilket innebär att var och en även tar ansvar för eventuellt byte om man inte kan tiden man fått. Meddela eventuella passbyte på Facebook, så har alla koll på vad som händer.  


Tänk på att sluttiderna är preliminära. När alla matcher är slut och IP är tomt stänger vi kiosken. 


De som har sista passet varje dag, ansvarar för att de som har nästkommande pass får nyckel. Ni som har det allra första passet behöver hämta nycklarna på kansliet på IP under dagen på måndagen och de som har det allra sista passet behöver lämna tillbaka nycklarna på kansliet.


Alla instruktioner för hur det fungerar finns i kiosken samt bifogat nedan.


OBS! Det kan fortfarande ske ändringar i matchschemat, så tips är att gå in och titta på Astrios hemsida under matcher och ser hur det ser ut under ert pass när det närmar sig. Med tanke på att
v 23 redan har inplanerade matcher på i stort sett veckans alla dagar/tider tänker jag att de förändringar som kan komma att ske inte kommer innebära att det tillkommer pass utan snarare att befintliga pass förskjuts på ena eller andra hållet.


Har ni frågor och funderingar är det bara att höra av er till mig!


Kioskschema 2019.pdf »

Kioskinstruktioner.pdf »


Hälsningar

Cilla (mamma till Noah I)

070-595 99 40


 
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening