SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida
P2008

Välkommen till Astrio pojkar 08
Här hittar du information om verksamheten i Astrio P08. Är du intresserad av att börja spela med oss är du välkommen att kontakta någon av ledarna.
Resor bortamatcher
2022-04-17 23:29
Nu börjar nedräkningen till säsongspremiär för våra grabbar i P 08
Liksom tidigare år är laget med i två serier och det innebär en hel del matcher, både hemma och borta. Årets bortamatcher ligger en bit bort, både norröver och söderut. Vi behöver sätta en rutin i laget så att de som kör till bortamatcherna får ersättning för drivmedel. Främst med tanke på ledarna, de ska inte behöva betala för att coacha våra kids!!
Så i föräldragruppen landade vi i att den enklaste och bästa lösningen är att de som åker med till bortamatch swishar 50 kr till chauffören. Så åker ditt barn till bortamatchen med någon annan - swisha ALLTID!! Och vi fyller ledarnas bilar först så de får ersättning för resan.
Samlingsplats är Söndrums IP som vanligt och det är såklart bra ur miljösynpunkt om vi hittar bra rutiner och fyller de bilar som lämnar IP och samåker till matcherna.
Inför varje bortamatch - den som känner sig manad startar en ny tråd på Facebook och skriver där om man kan erbjuda körning till matchen och hur många platser som finns i bilen. Eller skriver om ens son behöver skjuts. En match - ett inlägg och kommentera i det sedan. Då borde vi kunna hålla bra koll på antal bilar och vilka som behöver skjuts.
Träningstider i höst
2018-10-15 18:07
Nu i helgen spelade våra killar i P-08 sin sista seriematch för året. Det har varit ett spännande år att följa dem i deras utveckling som fotbollsspelare. Vilka framsteg de har gjort, både som lag och individuellt!! 
Nu får killarna en välförtjänt vila fram till den 31/10 då vi sätter igång höstträningen. Vi kommer att träna onsdagar på Söndrums IPs grusplan samt söndag förmiddag på Kärlekens konstgräs. 
Kalendern är uppdaterad.
2018-10-08 08:18
Denna vecka är den sista för året med träning på Söndrums IP, och vår sista seriematch för året spelas på lördag 13/10 borta mot Böljan. 
Från och med vecka 42 kommer det att bli ändrade träningstider, mer info om detta kommer ut under veckan. Som vanligt, håll koll på kalendern:)
Fotbollsgolf och bad!
2018-07-31 16:17
Hejsan!
Vilken sommar det har varit! Nu är det dags börja tänka lite fotboll igen och vi drar igång med lite roligheter för killarna. Nu på torsdag 2/8 ses vi på Fotbollsgolfen i Vilshärad klockan 17:45. När vi är klara där fortsätter vi ner till stranden för glass och kvällsbad i Vilshärad. Tag med badkläder, handduk och VATTENFLASKA💦 vi beräknar vara klara ca klockan 21 så kom gärna lite innan. Killarna hämtas på stranden i Vilshärad (parkering till höger innan ni kommer fram till Strandgården). Vi ser fram emot en rolig kväll tillsammans!
/P-08 tränarna, Helene & Annelie
Matchspel under våren
2018-04-22 11:33

Fram till sommaruppehållet spelar våra killar i Division 15, grupp 8-9.

Vi deltar med 3 lag i dessa 7-manna serier.


Fram till sommaruppehållet kommer där vara 8 omgångar. Till skillnad mot tidigare års poolspel är det endast en motståndare vid varje omgång. Vi spelar 3 x 20 minuters matcher.


Våra lag är Astrio Gul, Vit och Svart. Dock har vi ej fasta spelartrupper i varje lag, utan vi alternerar för varje omgång. Detta för att våra killar skall få möjlighet att spela sig samman med alla i laget. Så har ni också förklaring till varför ni en omgång blir kallad till lag Gul och en annan till lag Svart.


Vi ber att ni är snabba med att svara. Vissa matcher kommer vara mitt i veckan, andra på helgen. Vissa matcher hemma och andra på bortaplan. Samåkning från Söndrums IP välkomnas, men ni måste själva ansvara för att samordna det med andra föräldrar. Använd gärna vår Facebook-grupp som forum.


Nu har kallelse skickats ut till er för omgång 1 & 2. För att inte röra ihop det avvaktar vi med att skicka ut kommande omgångar.


Utöver dessa 8 omgångar i seriespelet kommer vi även spela Snöstorps CUP Halmstad, den 11 maj. Där deltar vi med 2 lag och kommer sända ut kallelse separat för detta också  när vi vet mer om tider.


Vi ses på träningarna i veckan! Om ni har några frågor är det bara att ni fångar en av oss ledare i samband med träning.


Med vänlig hälsning


Ledarna P08Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 11/6 11:30
8 - 7  
Lör 4/6 13:00
4 - 4  
Lör 4/6 11:30
4 - 6  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
BK Astrio, 24/06 08:00 
BK Astrio, 20/06 14:30 
 
LADDA NER SPORTADMINS MEDLEMSAPP
Officiella leverantörer
PARTNERS
Stöd din förening