KLICKA HÄR FÖR ATT ANMÄLA ER TILL HALLARNA CUPEN 2023
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida
P15

VÄLKOMMEN TILL BK ASTRIO P15
 
EXTRATRÄNING MED HFF FÖR P/F -08
2022-08-31 14:58

Hallands Fotbollförbund bjuder in till öppna spelarutbildningsträningar, pojkar och flickor 2008. Träningarna bedrivs på olika platser i distriktet. 

 

Syftet med träningarna är bland annat:

  • Att lära sig mer om själva spelet, taktik och idrottspsykologi med utbildare från Hallands Fotbollförbund.
  • Ge en inblick i hur praktisk och teoretisk utbildning genomförs i HFF:s regi.
  • Träna och spela tillsammans med andra spelare från föreningar i Halland.

Läs mer genom att klicka här

Resor bortamatcher
2022-04-17 23:29
Nu börjar nedräkningen till säsongspremiär för våra grabbar i P 08
Liksom tidigare år är laget med i två serier och det innebär en hel del matcher, både hemma och borta. Årets bortamatcher ligger en bit bort, både norröver och söderut. Vi behöver sätta en rutin i laget så att de som kör till bortamatcherna får ersättning för drivmedel. Främst med tanke på ledarna, de ska inte behöva betala för att coacha våra kids!!
Så i föräldragruppen landade vi i att den enklaste och bästa lösningen är att de som åker med till bortamatch swishar 50 kr till chauffören. Så åker ditt barn till bortamatchen med någon annan - swisha ALLTID!! Och vi fyller ledarnas bilar först så de får ersättning för resan.
Samlingsplats är Söndrums IP som vanligt och det är såklart bra ur miljösynpunkt om vi hittar bra rutiner och fyller de bilar som lämnar IP och samåker till matcherna.
Inför varje bortamatch - den som känner sig manad startar en ny tråd på Facebook och skriver där om man kan erbjuda körning till matchen och hur många platser som finns i bilen. Eller skriver om ens son behöver skjuts. En match - ett inlägg och kommentera i det sedan. Då borde vi kunna hålla bra koll på antal bilar och vilka som behöver skjuts.
Träningstider i höst
2018-10-15 18:07
Nu i helgen spelade våra killar i P-08 sin sista seriematch för året. Det har varit ett spännande år att följa dem i deras utveckling som fotbollsspelare. Vilka framsteg de har gjort, både som lag och individuellt!! 
Nu får killarna en välförtjänt vila fram till den 31/10 då vi sätter igång höstträningen. Vi kommer att träna onsdagar på Söndrums IPs grusplan samt söndag förmiddag på Kärlekens konstgräs. 
Kalendern är uppdaterad.
2018-10-08 08:18
Denna vecka är den sista för året med träning på Söndrums IP, och vår sista seriematch för året spelas på lördag 13/10 borta mot Böljan. 
Från och med vecka 42 kommer det att bli ändrade träningstider, mer info om detta kommer ut under veckan. Som vanligt, håll koll på kalendern:)
Fotbollsgolf och bad!
2018-07-31 16:17
Hejsan!
Vilken sommar det har varit! Nu är det dags börja tänka lite fotboll igen och vi drar igång med lite roligheter för killarna. Nu på torsdag 2/8 ses vi på Fotbollsgolfen i Vilshärad klockan 17:45. När vi är klara där fortsätter vi ner till stranden för glass och kvällsbad i Vilshärad. Tag med badkläder, handduk och VATTENFLASKA💦 vi beräknar vara klara ca klockan 21 så kom gärna lite innan. Killarna hämtas på stranden i Vilshärad (parkering till höger innan ni kommer fram till Strandgården). Vi ser fram emot en rolig kväll tillsammans!
/P-08 tränarna, Helene & Annelie
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
BK Astrio, 01/02 17:50 
BK Astrio, 23/12 09:03 
BK Astrio, 22/12 20:22 
BK Astrio, 20/12 10:10 
 
Hallarna cupen 2023
Följ oss på facebook
Officiella leverantörer
PARTNERS
LADDA NER SPORTADMINS MEDLEMSAPP
Stöd din förening