Herr

Seger i premiären
2020-06-28 13:04
Äntligen var det premiär för herrarna i division 3 och detta med ett Hallandsderby mot IFK Fjärås.

På ett soldränkt och varmt Ögärdets IP så var det vi som tog tag i taktpinnen direkt och efter att matchklockan hade passerat åtta minuter efter ett vackert anfall med många fina anfallskombinationer och bollen låg vid Sten Preuss fötter och som den notoriske målskytten han är så placerade in den behärskat i mål. Vi skapar chanser för att utöka till både 2 och 3-0 då Alexander Hall Ling har den bästa chansen, men bollen räddas på mållinjen. 1-0 står sig till halvtidsvilan.

I andra var det massivt bollinnehav för dem gulsvarta, men visst det saknades inte chanser här heller. Två vassa avslut från Emil Håkansson där bollen smet utanför målvaktens stolpe och innan dess hade Niclas Taube haft en boll i mål, men avblåst för ruff situationen innan.

Det blev ändå nervösa minuter i slutet, IFK Fjärås har ett stolpskott i den 93:e minuten.

"Det var tufft idag, svårt att få tempo i matchen med det höga gräset och värmen gjorde sitt med. Sedan gjorde Fjärås det jobbigt för oss med deras djupledsbollar, snabba och starka där uppe. Givetvis är jag nöjd med tre poäng i premiären" säger Astrio tränaren Peter Lindau

Nu är det uppehåll...igen innan höstsäsongen drar igång och då hemmamatch mot Gnosjö lördagen den 1/8.