SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida
Herr

VÄLKOMMEN TILL BK ASTRIO HERR
 
INFÖR SÄVEDALENS IF - BK ASTRIO
2021-07-10
Imorgon är det sista matchen innan BK Astrio går på ett kort sommaruppehåll – då väntar ett möte mot Sävedalens IF, avspark 13:30 på Vallhamra.
 
Sävedalens IF har hela 5 säsonger i division 2 i ryggen där dem pendlat mellan att tillhöra division 2 Norra Götaland och division 2 Västra Götaland.

 

Efter åtta spelade omgångar ligger dem på en förstaplats i serien. Med 16 inspelade poäng fördelade på 5 vinster, 1 kryss och 2 förluster är det tight i tabellens toppenskikt.

 

Senast åkte man på en förlust med 1-0 mot Torslanda IK och dessförinnan blev det en vinst med 4-0 mot Eskilsminne IF.

 

BK Astrio tog senast emot Västra Frölunda på hemmaplan, men det ville sig inte riktigt och det slutade med delade poäng då slutresultatet landade på 3-3, BK Astrio tog därav sin 7:e poäng i årets seriespel.

 

Morgondagens match mot Sävedalens IF är den sista innan sommaruppehållet. Därefter går grabbarna på sommarlov innan seriespelet återupptas mot Ullareds IK hemma lördagen den 31:e juli kl. 14:00 på Söndrums IP.

 

Men först ska den 9:e omgången spelas.

 

Inför säsongen så anslöt försvararen Jesper Wennström till föreningen från Laholms FK, inför morgondagens match tog vi tempen på Jesper som nu har varit en del av gulsvart i ett halvår:

 

1. Hur har veckan som gått varit?

- Den har varit helt okej, sen är det alltid lite speciellt med match mitt i veckan särskilt när vi inte fick med oss det resultatet som vi ville. Men vi har kört på bra och är redo för ny match.

 

2. Vad har ni pratat om efter matchen mot Sävedalen?

- Vi har varit överens om att vi inte alls kom upp i den nivån som vi vet att vi kan och vi alla är medvetna om att vi måste hitta tillbaks till det spelet vi har visat i tidigare matcher i år, gör vi det så så är vi väldigt jobbiga att möta.

 

3. Vad skulle det betyda att få kliva in i uppehållet med tre poäng i bagaget?

- Det skulle såklart betyda otroligt mycket, det gör mycket för uppstarten på hösten med att komma ifrån en seger och med ett starkare självförtroende. Vi kommer göra allt för att ta tre poäng.

 

Sävedalens IF - BK Astrio
Div 2 Västra Götaland
Söndag den 10/7 kl. 13:30

Vallhamra

 

#bkastrio 🟡⚫️

INFÖR BK ASTRIO - VÄSTRA FRÖLUNDA IF
2021-07-07
Foto: Casper Johansson
BK Astrio har lagt förra helgens förlust bakom sig och har fullt fokus på att hitta tillbaka till vinnarspåret - imorgon väntar en ny match mot Västra Frölunda på Söndrums IP, avspark 19.00.
 
Västra Frölunda är ett av lagen som kvalade upp till division 1 förra året och har sedan tidigare en säsong i serien. Efter fem säsonger i division 3 så gick de upp till division 2 inför förra säsongen.
 
Efter sex spelade omgångar ligger laget från Göteborg sist i serien med två kryss som inspelade poäng. Senast kommer de från en 3-1 förlust borta mot Ullared och dessförinnan en oavgjord match mot IK Tord som slutade 1-1.

 

BK Astrio stöttre på patrull borta mot Onsala förra helgen, även fast laget levererade en bra prestation med fint spel och bra kombinationer så lyckades vi inte få bollen i mål och det slutade tyvärr med en förlust.

 

PUBLIK

Dom nya publikbegränsningarna som gäller från 1 juli innebär att vi som förening får ta in fler personer i publiken än de 100 som meddelats i tidigare restriktioner.  Därför behöver du inte förköpa din biljett längre utan du betalar med swish i entrén på Söndrums IP. Har du årskort visar du upp detta i entrén för att gå in. Välkomna!

 

Tänk på att gå eller cykla till matchen då det ofta är fullt på vår parkering. Alternativt parkera på Söndrumskolans parkering, Hällägrahallens parkering.

 

NY ENTRÈ

Inför i år har vi även valt att flytta vår entré i samband med våra hemmamatcher, den nya entrén är lokaliserad i grinden vid Hallägrahallen. Vi vill även uppmana alla att komma i god tid innan matchen för att vi på så sätt kan undvika onödig trängsel.

 

BK Astrio – Västra Frölunda IF
Div 2 Västra Götaland
Onsdag den 7/7 kl. 19:00
Söndrums IP plan A (Ny entré i grinden vid Hallägrahallen)

Entré: 60 kr

 

#bkastrio 🟡⚫️

INFÖR ONSALA BK - BK ASTRIO
2021-07-02 12:00
Foto: Casper Johansson
Imorgon packar BK Astrio bussen och beger sig norrut till Kungsbacka för att ta sig an Onsala BK. Efter en full träningsvecka är laget väl förberett inför morgondagens resa.

 

Laget från Kungsbacka har öppnat årets säsong med fyra segrar och två förluster. Senast slog man Eskilsminne med 3-2.

 

BK Astrio kommer senast från en förlust mot Varbergs GIF där slutresultatet blev 3-1. Nu har Astrio lagt förra helgen till handlingarna och haft en full träningsvecka och är redo för nya tag.

 

Inför matchen så har vi tagit ett snack med Sten Preuss för att känna av läget:

 

1. Har det varit en bra träningsvecka?

- Det tycker jag! Några som varit lite slitna stod över ett par träningar i början av veckan men har kommit tillbaks och kunnat träna fullt så det känns positivt, säger Sten Preuss.

 

2. Hur känns det att gå från naturgräs till konstgräs så här mellan matcherna?

- Det tycker jag inte är några problem. Jag tror konstgräs passar oss och vårt spel ännu bättre än naturgräs så det är inga konstigheter. 

 

3. Det blev en förlust i förra matchen mot Varbergs GIF, är det något speciellt du vill se från laget i matchen mot Onsala?

- Att vi hittar tillbaks till spelet vi hade mot Ängelholm och Husqvarna för då kan vi slå alla lag. Det var lite sega ben och dålig inställning mot Varberg men det kommer det inte vara mot Onsala utan jag tror det blir en bra match.

 

PUBLIK
Dom nya publikbegränsningarna som gäller från 1 juli innebär att Onsala få ta in 600 personer i samband med sina hemmamatcher. Du köper din biljett i entrén på Rydets IP.
 
Onsala kommer även att streama matchen i Min Fotboll för 49 kr för er som inte kan närvara.

 

Onsala BK - BK Astrio
Division 2
Lördag 3/7 kl. 16:00
Rydets IP

INFORMATION VARBERGS GIF - BK ASTRIO HERR
2021-06-25 12:00

På söndag reser herrlaget till Varberg för att ställas mot Varbergs GIF. 

 

Söndag 27 juni kl 14:00
Varberg Energi Arena
Sändingen börjar 13:50

 

Information från Varbergs GIF angående matchen: 

 

Matchen kommer att sändas via Spiideo Play. Använd länken nedan för att komma till matchen och registrera dig, matchen kostar 49kr.

 

Matchen: https://play.spiideo.com/games/f6c5b267-8257-445d-8ac2-a683cc8ab3f2 

 

Alla frågor kring matchsändningen, vänligen kontakta Varbergs GIF. 

INFÖR BK ASTRIO - ÄNGELHOLMS FF
2021-06-22 09:25

En efterlängtad och skön seger i lördags – division 2 rullar vidare för BK Astrio. Imorgon ställs vi mot serieledarna från Ängelholm.

 

Några frågor till vår mittback Andreas Wrele angående säsongsinledningen och morgondagens motstånd. 

 

1. Hur känns inledning på säsongen i division 2 så här långt? 

- Även fast vi har två förluster och en vinst så tycker jag inledningen känns okej, det har varit jämna matcher och vi har släppt in lite väl enkla mål, annars känns det som vårt spel börjar komma mer och mer.

 

2. Vad tar ni med er från senaste matchen mot Husqvarna in i morgondagens match?

 

- Dels att vi hade moralen att vinna matchen, vi tog ledningen två gånger och de kvitterade men vi tryckte på och kunde till slut vinna matchen samt att vi visade framförallt mot slutet att vi är bra med bollen och det är en trygghet att ha, att vi skapar och gör mål på sånt vi tränar på. 

 

3. Topptippat Ängelholms FF kommer på besök, vi har goda minnen från träningsmatchen där förra året. Vad blir extra viktigt att tänka på imorgon?

 

- Vi möter ett bra och favorittippat lag så de gäller att vara noga i det man gör, undvika enkla bolltapp och våga spela vårt spel, trygga med bollen och hitta kombinationerna så kommer vi spela på en bra nivå, det visade vi mot dem i träningsmatchen senast.

 

Inför den här säsongen så har vi lite nyheter kopplade till våra matcharrangemang, här nedan finner du alla nödvändig information:

 

RIKTLINJER PUBLIK
I och med de nya riktlinjerna från FHM så tillåts vi nu ha 100 personer i publiken hemmamatcher. Det är först till kvarn som gäller på biljetterna. Vi hänvisar även er som inte har biljett till vår matchrapportering i Min Fotboll

 

ÅRSKORT

Årskort är nytt för säsongen 2021 och dessa har legat uppe för försäljning en tid. Är du årskortsinnehavare så har du fritt inträde på alla våra senirolags hemmamatcher plus att det ger företräde för en plats när det är begränsat antal i publiken. Läs mer om årskort genom att klicka här.

 

KLICKA HÄR FÖR ATT KÖPA ÅRSKORT

 

FÖRST TILL KVARN GÄLLER

Vi tar endast emot swish i entrén och först till kvarn gäller, välkomna!

 

NY ENTRÈ

Inför i år har vi även valt att flytta vår entré i samband med våra hemmamatcher, den nya entrén är lokaliserad i grinden vid Hallägrahallen. Vi vill även uppmana alla att komma i god tid innan matchen för att vi på så sätt kan undvika onödig trängsel.

 

BK Astrio – Ängelholms FF
Division 2 herrar
Onsdag den 23/6 kl. 19:00
Söndrums IP plan A (Ny entré i grinden vid Hallägrahallen)

Köp biljett: Se ovan instruktioner

 

#bkastrio 🟡⚫️

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 11/7 13:30
0 - 1  
Ons 7/7 19:00
3 - 3  
Lör 3/7 16:00
2 - 0  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening