SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida
Herr

VÄLKOMMEN TILL BK ASTRIO HERR
 
Seger i premiären
2023-04-04 18:35

Seriefavoriterna Husqvarna FF stod för motståndet i premiärmatchen av div 2 hemma på Söndrums IPs konstgräs.

Det var Husqvarna som inledde matchen bäst. Det är också gästerna som skapar matchens första heta målchans, men målets överkant räddar Andreé Pettersson denna gång. Philip Comnell har Astrios bästa chans, ett hårt och lågt skott utifrån, men målvakten Eddie Ludvigsson gör en högklassig räddning. 

Astrio tvingas till ett tidigt byte, då Emil Håkansson får kliva av och ersätts av Niclas Taube som har ett fint minne sedan lagen möttes i höstas i Husqvarna. 

 0-0 i paus får man ändå se som ett rättvist resultat. 

I matchens 61:a minut hittar Samuel Svenssons perfekt slagna passning fram till Philip Comnell som utan problem rundar målvakten och rullar in bollen i öppet mål. Detta var verkligen rättvist efter att Astrio mer och mer hade tagit över matchen. I den 77:e minuten gör Niclas Taube 2-0 och Astrio ser ut att gå mot seger och har god kontroll på matchen. Husqvarnas reducering till 1-2 kommer i minut 88. Det blir ett par nervösa minuter innan domare Christoffer Södergren blåser i pipan för sista gången idag. 

Astrios tränare Peter Lindau var såklart nöjd med både match och resultat och säger själv så här efter matchen; 
Första 30 min är inget riktigt ordnat spel utan mycket fram och tillbaka, där Husqvarna är farliga på fasta situationer. Sista 15 min av första och hela 2:a spelar vi lugnare och gör en bra match. Leder 2-0 tills Husqvarna reducerar i 88:e vilket gör sista minutrarna nervösa.              

Nästa match är på långfredagen då det är derby borta mot Laholm, och nästa hemmamatch är näst lördag igen även då ett derby, då kommer Onsala på besök

SAMUEL SVENSSON KLAR FÖR BK ASTRIO!
2023-03-20 17:45

Samuel Svensson förstärker herrlaget inför 2023. 

 

Samuel började sin fotbollsresa i Vapnö IF och tog sedan steget över till Halmstads BK. Läs nedan varför han väljer att nu ta steget över till BK Astrio. 

 

Varför blev det just BK Astrio?

 

"Det känns väldigt roligt och intressant att få ta klivet över till BK Astrio. Vapnö IF och HBK har genom åren utvecklat mig både som spelare och person. Min känsla är att jag kan ta ytterligare kliv i min utveckling här i BK Astrio. Jag gillar spelsättet och division 2 känns som ett roligt och utmanande steg för mig" - säger Samuel 

Beskriv dig själv som spelare?

"Jag är en löpstark spelare med god speluppfattning som kan läsa spelet ganska bra. Jag gillar även att slå de avgörande passningarna när chansen dyker upp." - säger Samuel

Samuel Svensson har redan anslutit till truppen och gjort några matcher i gulsvart. 

 

Vi hälsar Samuel varmt välkommen! 

ZACKARIAS NILSSON KLAR FÖR BK ASTRIO!
2023-02-16 10:06

Zackarias Nilsson är nästa nyförvärv för Söndrums stolthet!

 

”Zacke” är en målvakt som tränat hårt under många år och som har framtiden för sig. En rolig spelare att arbeta med och en person som även passar bra in i gruppen" säger assisterande tränaren Thomas Ordrup.

Zacke beskriver sig som en lugn och tävlingsinriktad 19 åring som har spelat fotboll för BK Astrio i de yngre leden men valde att gå över till Halmstads BK vid 13 års ålder. Zacke har haft några givande fotbollsår på andra sidan stan men väljer nu alltså att komma tillbaka till gulsvart. 

Varför blev det just BK Astrio?

"Att det skulle just bli Astrio var alltid i mitt huvud, jag vet hur Astrio arbetat tidigare och har sett deras framgång under dem senaste åren. Jag ser en otrolig stor chans för mig att utvecklas som person och fotbollspelare. Jag känner även flera spelare i laget sen tidigare så den aspekten gjorde valet ännu enklare då man redan visste vilken kvalitet det finns i truppen" - säger Zacke

 

Zackarias har anslutit till truppen under januari och är i full gång med förberedelser inför premiären i april. 

 

Varmt välkommen, Zacke!

JACOB OLSSON KLAR FÖR BK ASTRIO!
2022-12-22 17:56

Det är med glädje vi välkomnar Jacob Olsson till BK Astrio!

 

Jacob har det senaste fotbollsåret tillhört Ängelholms FF.


En knäskada satte tyvärr käppar i hjulet för säsongen och därmed blev det endast 2 matcher i Ettan Södra samt 2 matcher i Svenska Cupen under detta året. 

 

Dessförinnan har Jacob 26 matcher 2021 för Ängelholms FF i Division 2. 

 

Jacob är ett välbekant ansikte för många i Halmstad då han tillhört Halmstads BK under många år innan sejouren i ÄFF. Jacob är en spelare som har tränat och levt fotboll under många år och vi är glada över att knutit till oss Jacob till BK Astrio. Jacob är en duktig spelare som är en tvåvägsspelare som framförallt ser sig som en ytterback. 

 

Jacob blir ett fint tillskott för laget både på och utanför plan. Det är en gedigen spelare som vi får in i en redan stark trupp, säger assisterande tränaren Thomas Ordrup. 

 

Jacob kommer att ansluta till herrlaget när vi drar igång försäsongen i januari 2023. 

 

Varmt välkommen till BK Astrio, Jacob!

EMIL HÅKANSSON KLAR FÖR BK ASTRIO!
2022-12-14 16:50

Det är med stor glädje vi välkomnar Emil Håkansson tillbaka till BK Astrio!

 

Emil har det senaste fotbollsåret tillhört Ängelholms FF.
Han stod för 21 matcher och 4 mål i Ettan Södra, samt ett framträdande i Svenska Cupen. 

 

Emil är ett välbekant ansikte för oss i BK Astrio och vi är givetvis glada över att få tillbaka en bra lagkamrat och en duktig spelare som kan spela på ett flertal offensiva poistioner.
Hans fina egenskaper i bland annat djupledsspel och avslut kommer att hjälpa Astrio i sin fortsatta utveckling säger Mats Jingblad, ordförande i seniorkommittén. 

 

Emil kommer att ansluta till herrlaget när vi drar igång försäsongen i januari 2023. 

 

Varmt välkommen till BK Astrio, Emil!

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 15/6 14:00
2 - 1  
Sön 9/6 16:00
0 - 3  
Lör 1/6 14:00
1 - 1  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
BK Astrio, 12/06 09:55 
BK Astrio, 04/06 11:38 
BK Astrio, 29/05 11:50 
BK Astrio, 24/05 09:28 
BK Astrio, 17/05 09:03 
 
Hallarna cupen 2023
Följ oss på facebook
Officiella leverantörer
PARTNERS
LADDA NER SPORTADMINS MEDLEMSAPP
Stöd din förening