Erbjudande från Homemaid
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Astrio
Officiell hemsida
Herr

JASMIN BARUCIC KLAR FÖR BK ASTRIO
2021-01-19

BK Astrio är mycket glada över att kunna presentera den 24-årige anfallaren Jasmin Barucic som vårt senaste tillskott av spelare till truppen.

 

Jasmin Barucic ansluter från Laholms FK och har en gedigen historik i div. 3 och div. 2, där han bland annat spelat tre säsonger i div. 3 och producerat 49 mål på 54 spelade matcher. Det har även blivit tre säsonger i div. 2 där han producerat 16 mål på 44 spelade matcher.


- Jasmin är en stor och stark anfallare som är tekniskt skicklig och han är också duktig på att kombinera med sina medspelare. Det är en spelare som gör mycket mål, vilket statistiken visar och det är ett resultat av hans goda avslutningsteknik, säger Huvudtränare, Peter Lindau.

 

- Det känns riktigt bra att ha tagit klivet över till BK Astrio, lagets spelsätt passar mig mycket bra och det ska bli kul att komma igång med träningarna och träffa resten av laget. Jag är glad över att vara här, säger Jasmin Barucic.

 

Varmt välkommen till BK Astrio, Jasmin Barucic!

FÖRSÄSONGSMATCHER FÖR HERRLAGET
2021-01-18
Foto: Casper Johansson

Ett antal träningsmatcher för våra herrar är inbokade, notera att schemat är preliminärt och exakta platser för matcherna meddelas när vi närmar oss. Fler matcher kan tillkomma och ändringar kan ske på kort varsel på grund av läget med COVID-19.


30 januari, Utsiktens BK - BK Astrio

6 februari, BK Astrio - IS Halmia

13 februari, motstånd ej fastställt.

17 februari, BK Astrio - Varbergs BoIS U21

23 februari, Halmstads BK U21 - BK Astrio

27 februari, BK Astrio - Tvååkers IF

6 mars, BK Astrio - Dalstorps IF

13 mars, Varbergs GIF - BK Astrio

21 mars, BK Astrio.- Varbergs GIF

27 mars, seriepremiär div. 2

SLUTGILTIG SERIESAMMANSÄTTNING FÖR DIV. 2 HERRAR
2021-01-13 11:38
Foto: Casper Johansson
Nu är herrarnas seriesammansättning fastställd för div. 2. Det blev inga ändringar från det preliminära förslaget som presenterades i mitten på december. Serien innehåller nedan 15 lag:

Slutgiltig seriesammansättning:

Assyriska BK

Sävedalens IF

Torslanda IK

Västra Frölunda IF

BK Astrio

Onsala BK
Ullareds IK
Varbergs GIF FK

Vinbergs IF

Eskilsminne IF

Höganäs BK

Ängelholms FF

Husqvarna FF

IK Tord

Dalstorps IF

DANIEL RADOVANOVIC KLAR FÖR BK ASTRIO
2020-12-07

BK Astrio är mycket glada över att kunna presentera Daniel Radovanovic som vårt senaste tillskott av spelare.

 

Daniel spelade under den gångna säsongen i Laholms FK som han har tillhört sedan säsongen 2018. Han har totalt gjort 7 säsonger och 141 matcher i division 3, varav det blev 54 matcher i division 3 med Laholms FK under de senaste tre säsongerna, samt 87 matcher i Snöstorps Nyhem i division 3 säsongerna innan det.

 

- ”Daniel är en tekniskt skicklig vänsterback som passar väl in i den typen av fotboll som vi vill spela. Han vill fortsätta att utvecklas med oss och vi är glada över att han valt att komma till BK Astrio för att fortsätta sin fotbollsutbildning”, säger Huvudtränare, Peter Lindau

 

- "Det ska bli fantastiskt kul att få spela fotboll i BK Astrio nästa säsong och det känns som att det kommer att vara en miljö som passar mig bra för min fortsatta utveckling som fotbollsspelare. Jag ser fram emot att få vara med och bidra till lagets fortsatta resa, det ska bli kul att träffa resten av laget och komma igång med försäsongen, säger Daniel Radovanovic.

 

Varmt välkommen till BK Astrio, Daniel Radovanovic!

JESPER WENNSTRÖM KLAR FÖR BK ASTRIO
2020-11-22

BK Astrio är mycket glada över att kunna presentera Jesper Wennström som nu spelare i BK Astrio.

 

Försvararen Jesper Wennström spelade under den gångna säsongen i Laholms FK, klubben han tillhört sedan barnsben och varit en nyckelspelare i försvaret flera säsonger i rad. Totalt gjorde Jesper 127 matcher på 8 säsonger i Laholms FK, sju säsonger i division 3 samt en i division 2.

 

- "När vi mötte Laholm i somras hängde vi inte riktigt med honom utan han körde hela kanten själv och utmanade oss. Utöver det fotbollsmässiga så vi fick ett väldigt bra intryck av Jesper under vårt första möte och vi tror att det här en person som kommer att bidra mycket både på och utanför planen", säger Huvudtränare, Peter Lindau.


- "Det känns riktigt spännande och inspirerande att få möjligheten att testa en ny fotbollsmiljö och ta klivet till BK Astrio, känns riktigt bra att vara här. Jag har fått ett jättebra intryck av hela föreningen och jag ser fram emot att träffa laget och komma igång inför nästa säsong" säger, Jesper Wennström.

 

Varmt välkommen till BK Astrio, Jesper Wennström!

DAVID NORRMAN SLUTFÖR ÖVERGÅNG TILL HALMSTADS BK
2020-11-16
Foto: Casper Johansson

David Norrman har i början på november slutfört en övergång till Halmstads BK. Den 16 år gamla mittbacken blev inför säsongen 2020 uppflyttad till A-laget för att vara en del av herrarnas trupp i division 3.

 

David Norrman har spelat i BK Astrio sedan fotbollsskolan och tagit alla kliv som går att ta i föreningen, med slutdestination i A-laget. Under säsongen har David spelat 4 av 11 matcher i division 3, samt startat en match i Svenska Cupen, han har även spelat matcher i P17 och P16 nationella serier. David har även representerat Sverige på ungdomslandslagsnivå.

 

Vi önskar David ett stort lycka till i sin fortsatta fotbollssatsning och ser fram emot att följa hans utveckling framöver. Den dagen David vänder blickarna hemåt igen så finns vi här för honom, stort tack David!
Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 24/10 14:00
4 - 2  
Lör 17/10 11:00
0 - 1  
Lör 10/10 11:00
1 - 1  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Erbjudande från HomeMaid
Köp hallandsposten digitalt
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening