Erbjudande från Homemaid
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida
Herr

DAVID DANIELSSON KLAR FÖR BK ASTRIO
2021-03-02 17:15

BK Astrio välkomnar den 21-årige anfallaren David Danielsson till föreningen. David har provtränat med klubben i ett antal veckor och är nu alltså helt klar för spel i BK Astrio den kommande säsongen.

 

- Det känns fantastiskt att vara här, träningarna är väldigt roliga och utvecklande. Tycker att det är väldigt positiv stämning bland både ledare och spelare. Tränarnas fotbollsfilosofi passar mig väldigt bra och jag ser fram emot ett spännande och framgångsrikt år. Detta steg känns helt rätt för mig i min fortsätta utveckling och för att jag ska kunna ta nästa steg!

 

David är uppvuxen i Halmstad och har ett förflutet i Halmstads BK ungdomsakadmi men tog klivet över till IFK Värnamo år 2018.

 

- David är en teknisk och snabb ytterforward som har goda förutsättningar att lyckas att fortsätta utvecklas i BK Astrio. Det ska bli kul att följa hans utveckling hos oss, säger BK Astrios huvudtränare Peter Lindau.

 

BK Astrio har sedan ett antal år tillbaka haft en tydlig ambition att utveckla och utbilda unga spelare för att dem ska kunna ta klivet upp till seniorverksamhet. Detta kan vi se att vi har lyckats väl med, vilket till stor del är tack vare våra enormt duktiga ungdomsledare. Då flertalet spelare i vår A-trupp kommer från egna led samt att många spelare även har tagit steget över till andra klubbar, bland annat Halmstads BK, vilket är ett jättegott betyg till vår ungdomsverksamhet. I takt med att föreningen har avancerat i seriesystemet så skärps även kraven och nivån som vi måste hålla vilket också innebär att en del spelare har rekryterats utifrån. Vi känner att vi idag har en bra mix av egenproducerade spelare, både unga och mer etablerade, men även spelare som ansluter från andra klubbar och tillför ytterligare kvalité till vår trupp, säger Mats Jingblad.

 

Varmt välkommen till BK Astrio, David!

NILS STRANDAHL KLAR FÖR BK ASTRIO
2021-02-06

BK Astrio är glada över att kunna välkomna Nils Strandahl till klubben.


Efter att ha tränat med klubben under ett par veckor så har Nils bestämt sig för att ta klivet över till BK Astrio. Han ansluter senast från Halmstads BK ungdomsakademi där han tillhört HBK U19, men tar nu alltså steget över till BK Astrios herrlag i div. 2.


- Det känns riktigt bra och jag har fått ett bra intryck av klubben under dem veckorna som jag varit och provspelat. Det är helt rätt steg för mig att ta för att jag ska ta fortsatta kliv i min fotbollsutveckling, det ska bli kul att komma igång, säger Nils Strandahl om övergången till BK Astrio.


- I Nils får vi in en spelskicklig och hårt arbetande central mittfältare som ökar konkurrensen på det centrala mittfältet. Det är ett välkommet tillskott till truppen, säger Huvudtränare, Peter Lindau.

 

Varmt välkommen till BK Astrio, Nils Strandahl!

SPELSCHEMAT FÖR VÅRSÄSONGEN AV DIV.2 VÄSTRA GÖTALAND
2021-02-04
Foto: Casper Johansson
BK Astrio inleder säsongen hemma på Söndrums IP mot Onsala BK den 27/3 kl. 14:00.

Nu är spelschemat för div. 2 2021 satt med speldatum och avsparkstider. Så här spelar BK Astrio vårsäsongen.


Omgång 1

BK Astrio–Onsala BK, lördag 27/3 kl. 14:00, Söndrums IP


Omgång 2

Ullareds IK–BK Astrio, fredag 2/4 kl. 13:30, Hedevi IP


Omgång 3

BK Astrio–Ängelholms FF, lördag 10/4 kl. 14:00,  Söndrums IP


Omgång 4

Sävedalens IF–BK Astrio, lördag 17/4 kl. 13:30, Vallhamra


Omgång 5

BK Astrio–Husqvarna FF, lördag 24/4, kl. 14:00, Söndrums IP


Omgång 6

Höganäs BK–BK Astrio, söndag 2/5 kl. 14:00, Höganäs Sportcenter


Omgång 7

BK Astrio–Dalstorps IF, lördag 8/5 kl. 14:00, Söndrums IP


Omgång 8

Assyriska BK–BK Astrio, onsdag 12/5 kl. 19:00, Ruddalen


Omgång 9

BK Astrio–Vinbergs IF, söndag 16/5 kl. 14:00,  Söndrums IP


Omgång 10

Varbergs GIF FK–BK Astrio, lördag 22/5 kl. 16:00, Varberg Energi Arena


Omgång 11

BK Astrio–IK Tord, lördag 29/5 kl. 16:00, Söndrums IP


Omgång 12

Torslanda IK–BK Astrio, lördag 5/6 kl. 16:00, Torslandavallen


Omgång 13

BK Astrio–Eskilsminne IF,  onsdag 9/6 kl. 19:00, Söndrums IP


Omgång 15
BK Astrio–Västra Frölunda IF,  lördag 19/6 kl. 14:00, Söndrums IP

Omgång 16
Västra Frölunda IF–BK Astrio,  torsdag 24/6 kl. 19:00, Ruddalen

Omgång 17
Onsala BK–BK Astrio,  lördag 3/7 kl. 16:00, Rydets IP
MARKUS RYDEBERG KLAR FÖR BK ASTRIO
2021-01-25

BK Astrio är glada över att kunna välkomna Markus Rydeberg som är ett tillskott i vår målvaktsbesättning till den kommande säsongen.


Han har sen tidigare representerat Sundbybergs IK i div. 2 Norra Svealand, Arameisk-Syrianska IF i div. 1 Norra och ansluter nu från IS Halmia som har varit hans senaste klubbadress.


- Det känns spännande med ett miljöombyte och jag ser fram emot att spela med BK Astrio i div. 2. Det är en stor föreningen med många personer som är involverade och engagerade, det ska bli roligt att få vara en del av gemenskapen.


- Markus är en reflexsnabb och offensiv målvakt som sätter igång spelet snabbt. Han är också väldigt delaktig i speluppbyggnaden och passar därför väl in i hur vi vill att våra målvakter ska spela, säger Huvudtränare, Peter Lindau.

 

Varmt välkommen till BK Astrio, Markus Rydeberg!

JASMIN BARUCIC KLAR FÖR BK ASTRIO
2021-01-19

BK Astrio är mycket glada över att kunna presentera den 24-årige anfallaren Jasmin Barucic som vårt senaste tillskott av spelare till truppen.

 

Jasmin Barucic ansluter från Laholms FK och har en gedigen historik i div. 3 och div. 2, där han bland annat spelat tre säsonger i div. 3 och producerat 49 mål på 54 spelade matcher. Det har även blivit tre säsonger i div. 2 där han producerat 16 mål på 44 spelade matcher.


- Jasmin är en stor och stark anfallare som är tekniskt skicklig och han är också duktig på att kombinera med sina medspelare. Det är en spelare som gör mycket mål, vilket statistiken visar och det är ett resultat av hans goda avslutningsteknik, säger Huvudtränare, Peter Lindau.

 

- Det känns riktigt bra att ha tagit klivet över till BK Astrio, lagets spelsätt passar mig mycket bra och det ska bli kul att komma igång med träningarna och träffa resten av laget. Jag är glad över att vara här, säger Jasmin Barucic.

 

Varmt välkommen till BK Astrio, Jasmin Barucic!

FÖRSÄSONGSMATCHER FÖR HERRLAGET
2021-01-18
Foto: Casper Johansson

Ett antal träningsmatcher för våra herrar är inbokade, notera att schemat är preliminärt och exakta platser för matcherna meddelas när vi närmar oss. Fler matcher kan tillkomma och ändringar kan ske på kort varsel på grund av läget med COVID-19.


30 januari, Utsiktens BK - BK Astrio (UPPSKJUTEN TILLSVIDARE)

6 februari, BK Astrio - IS Halmia (INSTÄLLD)

13 februari, motstånd ej fastställt (INSTÄLLD)

17 februari, BK Astrio - Varbergs BoIS U21 (INSTÄLLD)

23 februari, Halmstads BK U21 - BK Astrio (INSTÄLLD)

27 februari, BK Astrio - Tvååkers IF

6 mars, BK Astrio - Dalstorps IF

13 mars, Varbergs GIF - BK Astrio

21 mars, BK Astrio - Halmstads BK U19

27 mars, seriepremiär div. 2

 
Erbjudande från HomeMaid
Köp hallandsposten digitalt
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening