Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Astrio
Herr

Seger i premiären
2020-06-28 13:04
Äntligen var det premiär för herrarna i division 3 och detta med ett Hallandsderby mot IFK Fjärås. 

På ett soldränkt och varmt Ögärdets IP så var det vi som tog tag i taktpinnen direkt och efter att matchklockan hade passerat åtta minuter efter ett vackert anfall med många fina anfallskombinationer och bollen låg vid Sten Preuss fötter och som den notoriske målskytten han är så placerade in den behärskat i mål. Vi skapar chanser för att utöka till både 2 och 3-0 då Alexander Hall Ling har den bästa chansen, men bollen räddas på mållinjen. 1-0 står sig till halvtidsvilan. 

I andra var det massivt bollinnehav för dem gulsvarta, men visst det saknades inte chanser här heller. Två vassa avslut från Emil Håkansson där bollen smet utanför målvaktens stolpe och innan dess hade Niclas Taube haft en boll i mål, men avblåst för ruff situationen innan. 

Det blev ändå nervösa minuter i slutet, IFK Fjärås har ett stolpskott i den 93:e minuten. 

"Det var tufft idag, svårt att få tempo i matchen med det höga gräset och värmen gjorde sitt med. Sedan gjorde Fjärås det jobbigt för oss med deras djupledsbollar, snabba och starka där uppe. Givetvis är jag nöjd med tre poäng i premiären" säger Astrio tränaren Peter Lindau 

Nu är det uppehåll...igen innan höstsäsongen drar igång och då hemmamatch mot Gnosjö lördagen den 1/8. 

       
TRUPPEN MOT IFK FJÄRÅS
2020-06-26 14:00
Match borta mot IFK Fjärås imorgon, lördag den 27 juni. 

Samling: 12.00  (Söndrums IP). Matchgenomgång i samlingslokalen och sen åker vi gemensamt i stor buss, avgår från IP 12.30. Ta med egen tjocktröja, nya uppvärmnings t-shirts finns på plats.

Avspark: 15.00 på Ögärdets IP A.

Följande spelare är kallade: 
Andrée Pettersson
Robin Sjögren
Andreas Wrele
Alexandar Bjelobrk
Alexander Hall ling
Per Gulda
Max Eggertsson
Niclas Taube
Emil Håkansson
Sten Preuss
Oliver Hansson
Adam Josefsson
Erik Bringman
David Norrman
Leo Hedenberg
Malte Kasemo
Alfred Holm
Vilmer Larsson
Seger mot Ängelholm
2020-03-24 21:38
Det var åter dags för en ny träningsmatch mot ett meriterat motstånd då Ängelholms FF (med många års meriter från Superettan) stod för motståndet. 

Astrio inledde piggt mot div 2 klubben som har siktet inställt på att ta sig tillbaka till superettan. Det är Ängelholm som tar ledningen i matchen efter en halvtimmes spel. Astrios kvittering skulle inte dröja speciellt länge för bara fyra minuter senare stod det 1-1 på resultattavlan efter att nyförvärvet från Halmia Emil Håkansson presenterat sig i målprotokollet för Söndrumsklubben efter ett behärskat avslut i målvaktens bortre hörn. 1-1 stod sig sedan halvleken ut.

Andra halvlek är endast sju minuter gammal när Emil görs ner i straffområdet och domare Fatmir Ademi tvekar inte utan peka på straffpunkten. Max Eggertsson tar hand om straffen. En bestämd och distinkt straff bakom en chanslös ÄFF målvakt. Andrée Petersson gör en fantastik insats i Astrio målet med många högklassiga räddningar. Astrio har två riktigt vassa chanser att öka på till 3-1 genom David Jyrkin och Vilmer Larsson. Istället är det ÄFF som är närmast att göra 2-2 först en enastående räddning av den storspelade Andrée och på stopptid har Ängelholm även en boll i kryssribban, men några fler mål och chanser blir det inte på Fridhemsparken utan Astrio vinner matchen med 2-1 och domare Ademi blåser i pipan för sista gången denna dag. 
INSTÄLLD MATCH MOT ONSALA!
2020-03-19 20:10
Matchen mot Onsala BK i helgen är inställd. 

Efter mycket om och men så har Onsala BK beslutat att ställa in helgens match. Nästa match blir på bortaplan mot Ängelholms FF.
Fridhemsparken, Ängelholm
Tisdag 24 mars 
Klockan 17:00 
Seger mot Ullareds IK
2020-03-18 15:45
Det blev seger mot division 2 laget Ullareds IK med 3-1 efter 1-0 i paus. 

1-0 målet kom redan efter 50 sekunder efter en hårt slagen hörna av Emil Håkansson som Sten Preuss var sist på, kan tilläggas att då hade Astrio redan haft en riktigt vass chans bara några sekunder tidigare. Astrio visade verkligen att den fina formen från 2019 håller i sig. 2-0 målet kommer från lagkaptenen Per Guldas högerfot som få på en bra träff i den 65:e minuten och 3-0 målet bara fem minuter senare efter ett vacker anfall så avslutar Markus Kälebo behärskat in bollen i bortre krysset. I den 72:a minuten kommer Ullareds reducering till 1-3, men närmare än så kom inte Falkenbergslaget. Astrio vinner matchen mycket välförtjänt och visar upp en trevlig fotboll. 


Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 27/6 15:00
0 - 1  
Tor 18/6 18:00
1 - 2  
Tis 24/3 17:00
1 - 2  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
BK Astrio, 30/06 15:33 
BK Astrio, 29/06 06-29 
BK Astrio, 17/06 20:30 
BK Astrio, 11/06 21:01 
 
Köp hallandsposten digitalt
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening