BK Astrio (U19)0 - 6Hyltebruks IF (Utv.)

Samling:13:15
Referat: BK Astrio (U19) - Hyltebruks IF (Utv.)
Uppgiften för tuff med 10 man...
2022-02-19 17:45

Känslan för dagen var redan innan matchstart att vi inte riktigt var "påkopplade", det bekräftas av en mindre bra inledning och HIF får ta kommandot över matchen och gör redan i 8:e minuten 0-1. Det målet blev dock en väckarklocka och vi arbetar oss in i matchen efter hand som tiden går. Men när klockan är framme vid matchminut 28 blir vår målvakt utvisad för att ha stoppat bollen med handen utanför straffområdet och därefter blir det jobbigt. All kred till Lukas som tar sig an uppgiften att vakta buren, men med 10 man är vi aldrig riktigt nära att komma in i matchen. 0-2 kommer i matchminut 40 och vi går till paus med ett tufft utgångsläge inför andra.

Vi sliter på i andra och gör vad vi kan men det blir inte någon riktig match av det, Hyltebruk har väl kontroll över händelserna och slutresultatet blir 0-6. Trots detta tar vi med oss en del lärdomar och lägger sen denna dagen till handligarna och ser fram emot en ny träningsvecka med fokus att bli lite bättre för varje träning!

Nästa match spelas borta mot Vinbergs IF den 1/3 med avspark 19:00, vi ses där!