Samling:16:30
Referat: Frillesås FF - BK Astrio
Gruppspelet i DM avslutades med 3 nya poäng
2022-03-17

Frillesås FF stod på menyn i förrgår, dvs ytterligare en bortamatch i Kungsbacka kommun och ytterligare en riktigt risig konstgräsplan/filtmatta med dåligt ljus! Hur står föreningarna i Kungsbacka Kommun ut med så dåliga förutsättningar? När vi gnällt klart om det så var det dax för match! Frillesås börjar klart bäst och har ett bra högt försvarsspel med hög intensitet som vi inte riktigt klarar att spela oss ur, men när det redan dåliga ljuset slutar fungera helt efter 20 minuters spel så hinner vi snacka ihop oss, justera och ta tag i det på nytt. Det ger oss en bättre kvalitet samtidigt som Frillesås inte orkar hålla uppe samma intensitet. Vi gör fullt logiskt också ledningsmålet i denna period. I andra halvlek är vi fortsatt det bättre laget och borde fått utdelning på några chanser till, men en duktig keeper i Frillesås håller matchen vid liv längre än vad vi kanske önskat. Totalt sett en ok prestation idag. Tillställningens höjdpunkter är vårt andra och tredje mål som innehåller många fina aktioner.

Sammanfattning:

0-1 (29 Str) Samuel Ahnqvist, 0-2 (62) Lukas Svensson (Samuel Ahnqvist), 1-2 (68), 1-3 (87) Lukas Svensson (Samuel Ahnqvist)