Matchnummer: 071017018
Samling:18:00
Solid insats mot Vinberg
2022-03-03

Efter senaste träningsmatchen har vi sakta med säkert fått mindre skavanker och sjukdomar och med det också bättre tryck på träningarna, vilket syntes i prestationen mot Vinberg. Inledningen är bra från båda lagen som hjälps åt att driva upp tempot i matchen. Vinberg skapar ett par bra chanser där Tobbe får göra några fina räddningar innan vi tar ledningen på en fin omställning. Generellt är det bra tempo hela första halvlek, dock utan fler mål. Vi har en bra dialog i paus om hur vi ska justera för att bli lite effektivare i vårt presspel i andra. Första 20 minuterna i andra är riktigt bra från vår sida och i detta skedet avgörs matchen. Matchen tappar sedan fart och energi då lagen drar på sig varsin utvisning. Ett klart steg framåt sedan senast, nu ser vi fram emot årets första tävlingsmatch då vi åker till norra halland för match mot Kullaviks IF i Herr DM.

Sammanfattning:

0-1 (17) Samuel Ahnqvist (Vilmer Larsson), 0-2 (52) Lukas Svensson (Vilmer Larsson), 0-3 (55) Vilmer Larsson (Samuel Ahnqvist), 0-4 (70) Einar Oleni (David Musaj), 1-4 (81)