Matchnummer: 071021017
Samling:15:00
Stabil insats i årets första träningsmatch!
2022-02-06 07:38

Årets första träningsmatch spelades igår på Halmstad Arena mot Halmstads BK P16. Mycket sjukdomar och småskador gjorde att vi till slut blev 14 man. Vi är i uppbyggnadsfas och tränar hårt för närvarande vilket syntes på slutet av matchen, många fixar inte riktigt 90 minuter just nu, vilket är bra, då vet vi att vi ligger på en hög belastning. Målet med dagens match var att se hur långt vi har kommit i det nya försvarsspel vi tränar in, svaret blev en ganska bra bit! - Huvudtränare Aki var riktigt nöjd med prestationen.

Matchen i stort gick i vår favör och HBK skapade endast någon enstaka målchans per halvlek medans vi själva skapade tiotalet klara målchanser utöver dem 4 mål vi gjorde. Nu ser vi fram emot en ny träningsvecka och ny match mot Alets IK på lördag, intressant att se hur matchbilden ter sig då, när vi kommande helg istället ställs mot seniorspelare.

Sammanfattning:

1-0 (29), 1-1 (37) Linus Ekberg, 1-2 (44) Haris Poricanin, 1-3 (81) Samuel Ahnqvist, 1-4 (84) Simon Magnusson.