Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Astrio
Fotbollsklubben i Söndrum Halmstad
F2010

Sisters Cup 30 juni 2019

Fler bilder (+25) >>
 
Poolspel 21 maj, Söndrums IP

Fler bilder (+28) >>
 
Shedalahed 17/9
Härliga bilder på fotbollstrixande PF2010
Det började med en inbjudan från Snöstorp/Nyhem som bara ville spela fotboll mot andra föreningars 6-åringar. Intresset blev väldigt mycket större till antal än vad skribenten hade förväntat sig, det slutade på trettionio fotbollstrixande tjejer och killar som blev hela fem mixade lag som kom till spel mot HGH, Halmia och SNFF. Vädret var strålande hela lördagseftermiddagen och så hela arrangemanget från SNFF, för fotbollstrixarna var nöjda med dagen och så även föräldrar.

Tack till alla som gjorde eftermiddagen till en härlig fotbollsdag.

Skribent: 
Sandra
Glänninge Cup F2010
Glänninge Park/Laholm 3 september 2016
Idag var det dax för fotbollstrixartjejerna för poolspelspremiär i Laholm. Trixarna samlades i Laholm och fick ta på sig det fina matchstället för första gången, det blev lottdragning om målvaktströjan då ingen ville vara målvakt, sedan fick sex av sju trixare vara målvakt under poolspelet. Tjejerna var lite nervösa inför första matchen men kom in i det snabbt. Tre matcher spelades en mot Laholm där tjejerna var lika gamla och två matcher mot Hasko där tjejerna var ett och två år äldre. Trixarna sprang och kämpade i varje match och hade väldigt roligt på och utanför planen. 
Efter matcherna blev det prisutdelning och lagfotografering. 

Tack till all support trixarna fick av föräldrar och far/morföräldrar. Tack till Laholm för en bra fotbollsförmiddag med bra väder och hjälpsamma domare. 

Skribent: 
Sandra
 
Anmälan till Tcupen 2020
Information Tcupen 2020
Officiell samarbetspartner
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening