SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida
F2009

Poolspel i Torup 6/6
Härliga bilder på fotbollssglada tjerer som ibland hinner vila på planen.
På nationaldagen var dax för det andra poolspelssammandraget, denna gången i Torup på Torulund. Det bjöds på ett strålande väder med solsken och blå himmel. Laget innehöll endast fem tjejer så till dagens matcher hade man lånat tre tjejer från F10-laget. Man spelade fyra matcher totalt, två matcher mot vardera Torup och Centern.

I samtliga matcher visade tjejerna upp ett bra passningsspel, många skott på mål men även skott som gick i mål. När laget inte hade bollen försökte man ta tillbaka den så fort som möjligt. Tjejerna turades om att vara målvakt, alla målvakter var säkerheten själva, idag var det svårt att göra mål på Astrio. 

Tack till F10:e tjejerna som ville och vågade vara med, ni gjorde det väldigt bra.

Nu satsar tjejerna mot nästa sammandrag som är lördagen 17/6 på Söndrums IP.

Skribent:
Sandra
Cup Halmstad 27/5
Njuter i solskenet mellan matcherna. Medaljutdelning efter avslutad cup.
Även i år spelare F09 Cup Halmstad på Skedalahed i ett härligt varmt sommarväder. Laget spelare tre matcher under lördagseftermiddagen, då många tjejer var upptagna av annat så innehöll laget endast sex tjejer. Tyvärr slutade alla med förluster men då motståndarlagen var ett år äldre så lärde tjejerna sig förhoppningsvis något som de kan ha nytta av i deras pågående poolspel där laget spelar mot jämnåriga. 

Skribent:
Sandra 
Poolspelet 2017 är igång !
Nöjda tjejer i solskenet.
Äntligen är poolspelet igång för tjejerna. I år blir det  poolspel vid åtta tillfällen. Startskottet för poolspelet gick på Söndrums IP där samtliga lag 36 st (tjej-och killag) spelade under hela dagen. F09, F10 och P10 hjälptes åt med arrangemanget tillsammans med barnens föräldrar. Vilken härlig fotbollsdag det blev med strålande väder och glada fotbollsbarn. 

Tack till alla föräldrar som hjälpte till. Ni gjorde det galant. Arbetet inbringade en slant till lagkassan. 
Tack till föreningens domare som dömde matcherna. 

Ni tar vi sikte mot nästa poolspel den 6/6 i Torup. 

Skribent:
Sandra
GetingeCupen 4/2 2017
Ladda album (+13 bilder) >>
Gemenskap, Glädje och Utveckling
Nu är 2017:års säsong igång för F09, första matcherna är spelade, dem spelades i GetingeCupen. Tjejerna var laddade redan när dem samlades i Getinge och såg framåt matcherna som skulle spelas. På träningarna har fokus varit på passningar och mottagningar och detta märktes tydligt i alla matcher. Första matchen spelades mot Böljan Blå, efter bra spel från båda lagen så kunde Amanda göra matchens enda mål på matchens sista spark. Sedan efter lite vila väntade Böljan Vit, återigen bra spel från båda lag, men återigen stod Astrio starkast, målskyttar var Ester och Bella. Tredje matchen för dagen blev ett derby mot Centern som gjorde en bra match och var starkare idag än Astrio. I sista matchen var tjejerna laddade igen efter den något sämre matchen mot Centern. Laget var överens om att göra en bättre match mot Vinberg och vilken match dem gjorde, här visade dem på bra spel hela matchen igenom, trippelmålskytt blev Bella. 

Under hela cupen visade tjejerna att träning ger färdighet. Ledarna för dagen var mycket nöjda med vad dem fick se i spelet och gemenskapen mellan matcherna.
Ledarna säger även tack till supportrarna som hördes och får högsta beröm.

Skribent: 
Headcoach
Poolspelsavslutning 17/9
Ladda album (+9 bilder) >>
Kvibille/Björkevi
Lördagen den 17/9 avslutades poolspelet för F09. Poolspelet har innehållit matcher vid två tillfällen mot Kvibille:s F09 då dessa föreningar har lag för tjejer födda 2009. 

Skribent:
Sandra
Göteborg 4/9
Gräscupen/Göteborg
 
Astrio - Kvibille 22/5
Idag var det dax för dessa tjejer att göra premiärmatchen i Astrio F09. Tjejerna fick också inviga lagets nya matchkläder. Det spelades två matcher mot Kvibille på Söndrums IP då det var poolspelsstart för F08, F09 och P09. Huvudansvarig hade idag överlåtit ansvaret till Anneli och Christian som idag inte behövde vara hemma och bygga, huvudansvarig ägnade sig åt fotbollsskolan. 

Skribent:
Sandra
Halmstad Cup 8/5
Söndagen den 8/5 spelade F09 sitt första poolspel som ett eget lag. Denna dag hade värmen slagit till i Halmstad och på Skedala Hed där matcherna spelades på konstgräs så uttrycket "det brinner under fötterna" kom ofta från tjejerna. Med eld under fötterna visade tjejerna på en härlig energi och glädje under alla tre matcherna som spelades mot Gislaved, Centern och Sennan. Laget fick en premiärmålskytt vid namn Bella. 

Tack till föräldrar som var med och supportade på ett mycket bra sätt. Däremot tyckte tjejerna inte om att en ledare var hemma och byggde. Men hen är tillbaka till nästa poolspel och då tjejer....Tjejerna klargjorde också tydligt vilket damlag som är bäst BK Astrio eller HBK. 


Skribent:
Sandra
 
Hallarna cupen 2023
Följ oss på facebook
Officiella leverantörer
PARTNERS
LADDA NER SPORTADMINS MEDLEMSAPP
Stöd din förening