SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida
Dam

INFÖR IS HALMIA - BK ASTRIO
2021-08-03 20:00
Foto: Casper Johansson
Två tuffa matcher mot IFK Örby i två raka omgångar - nu väntar nästa utmaning för BK Astrios damer som imorgon tar sig an IS Halmia borta på Halmstad arena.
 
Toppkandidaten har hitills motsvarat förväntingarna i årets serie och ligger på en andraplats i tabellen med en poäng mindre än serieledande Göteborgs DFF.
 
BK Astrio har kämpat på bra under säsongen men tyvärr har vi inte fått med oss några poäng från de senaste matcherna, i helgens match mot IFK Örby blev det en förlust med 3-0. 
 
Men nu är det nya positiva tag som gäller och inför morgondagens match mot Halmia har vi tagit ett snack med laget anfallare Wilma Leidhammar för att känna av läget inför matchen:


1. Hur är läget i laget?

- Läget och stämningen är bra trots att vi har det lite tungt med spelare som både är skadade och som ska iväg på andra äventyr.

 

2. Vad har ni lagt fokus på inför matchen mot Halmia?

-Inget speciellt, vi vet att dem är ett skickligt lag men vi vill trots det försöka spela vårt eget spel.


3. Vad vill du se av laget imorgon?

-Se oss komma tillbaks med självförtroende trots den tuffa starten och våga spela och ha kul trots det hårda motståndet.


 

IS Halmia - BK Astrio
Div 1 mellersta Götaland
Onsdag 4/8 kl. 19:00

Halmstad arena plan 6

 

#bkastrio 🟡⚫️

INFÖR IFK ÖRBY - BK ASTRIO
2021-07-30
Foto: Halmstadsport

På söndag är det höstpremiär för damlaget då dem packar bussen för att ta sig an IFK Örby, avspark 15:00 på Örby IP.

 

Truppen har tränat på under några veckor efter att ha haft lite sommarledigt och är väl förberedda inför en spännande höst med många matcher att spela. Hösten rivstartar med 3 matcher på 7 dagar där vi efter helgens match mot Örby spelar mot IS Halmia den 4/8 och BK Kenty den 7/8.

 

Inför matchen ligger BK Astrio tia i tabellen efter 6 spelade matcher. IS Halmia leder serien med 18 poäng efter sju spelade matcher, Halmia har därefter tätt följe av Bergdalens IK som ligger på 17 poäng efter sju spelade matcher och Göteborgs DFF som har 16 poäng efter sex spelade matcher.

 

IFK Örby - BK Astrio
Div 1 mellersta Götaland
Söndag 1/8 kl. 15:00

Örby IP

#bkastrio 🟡⚫️

Vinst i träningsmatchen mot IFK
2021-07-25 06:50
Sofie gjorde 3 mål mot Blåvitt

Skön seger med 4-3 som kanske skulle varit 4-2 efter ett missförstånd i samband med byte. 

Med sjukdom, skador och jobb kom Astrio att ställa upp med ett ännu yngre lag än man normalt har.

 

Det var kul att se en nykomponerad elva och väldigt bra att vi lär upp yngre i senior sammanhang när det inte gäller något utan att de får prestera utan press.

 

Sofie gjorde som sagt hattrick och Nelly gjorde 1 mål på straff.

 

Med från U och F15 var:

Nicolina Svensson , Ellen Ottosson, Isabella Grundström, Thea Staffansson, Tova Berg, Moa Olsson 

 

Samtliga fick speltid och gjorde det mycket bra!

 

Nästa hemmamatch är i serien mot Kenty från Linköping den 7 Augusti klockan 14:00.

 

 

TRÄNINGSMATCH MOT IFK GÖTEBORG
2021-07-09 14:19
IFK Göteborg gästar Söndrums IP med sitt damlag för första gången

2018 gästades Söndrums IP av IFK Göteborgs herrlag i Svenska Cupen inför 1850 åskådare.

2021 gästas vi av deras damlag i en träningsmatch. Åskadare ? Kan vi slå 1850?

 

Lördagen den 24.e juli spelar vi träningsmatch mot Änglarna hemma på Söndrums IP.

 

Matchen startar 12.00 

 

Inträde: 30 kr

 

Välkomna!

INFÖR BK ASTRIO - IFK ÖRBY
2021-07-02 12:00
Foto: Halmstadsport

Imorgon kväll är det dags för match mot IFK Örby på Söndrums IP och vi hoppas på en lika stor publikfest som i onsdagskväll när vi tog emot IS Halmia.

 

Morgondagens motstånd har efter fem omgångar spelat ihop nio poäng och placerar sig på en 4:e-plats i tabellen. IFK Örby har under inledningen av säsongen fått med sig två segrar och tre oavgjorda resultat. 

 

BK Astrio har under de senaste tre matcherna inte fått med sig några poäng. Senast hemma mot IS Halmia blev det en tuff match som tyvärr slutade med förlust.

 

Det som saknades var målen och Astrio skapade en del chanser utan att få utdelning inför de 100 åskådarna som hade tagit sig till Söndrums IP på onsdagkvällen.

 

Inför morgondagens match tog vi ett snack med BK Astrios Hanna Karlsson för att känna av läget inför matchen:

 

1. Hur är läget i truppen?

- Jag tycker att läget är bra i laget men skulle behövas något mål för att få upp självförtroendet och förstå hur duktig vi är.

 

2. Publiken börjar sakta men säkert att komma tillbaka till Söndrums IP, hur känns det?

- Jag tycker att det känns riktigt kul och bra att äntligen få tillbaka all publik för det behövs. Publiken för med en boost när man hör de från läktaren och det är en riktigt härlig känsla. 

 

3. Finns det ett revanschtänk i laget inför matchen mot Örby?

- På lördag vill vi vinna och vi är riktigt revanschsugna. Vi vill gärna gå på uppehåll med en seger så att man är extra sugen att komma tillbaka och slå Örby igen. 

 

4. Och sist men inte minst, hur ska ni ta er an Örby?

- För att ta oss an ett bra lag som ligger såpass högt gäller det för alla att kämpa och göra det under hela matchen. Vi har bestämt att släppa handbromsen, bara kämpa på och ge 100% i den sista matchen innan uppehållet.

 

PUBLIK
Dom nya publikbegränsningarna som gäller från 1 juli innebär att vi som förening får ta in 600 personer i samband med våra hemmamatcher. Därför behöver du inte förköpa din biljett längre utan du betalar med swish i entrén på Söndrums IP. Välkomna!

 

ÅRSKORT

Årskort är nytt för säsongen 2021 och dessa har legat uppe för försäljning en tid. Är du årskortsinnehavare så har du fritt inträde på alla våra seniorlags hemmamatcher. Läs mer om årskort genom att klicka här.

 

KLICKA HÄR FÖR ATT KÖPA ÅRSKORT

 

Tänk på att gå eller cykla till matchen då det ofta är fullt på vår parkering. Alternativt parkera på Söndrumskolans parkering, Hällägrahallens parkering.

 

NY ENTRÈ

Inför i år har vi även valt att flytta vår entré i samband med våra hemmamatcher, den nya entrén är lokaliserad i grinden vid Hallägrahallen. Vi vill även uppmana alla att komma i god tid innan matchen för att vi på så sätt kan undvika onödig trängsel.

 

BK Astrio – IFK Örby
Div 1 mellersta Götaland
Lördag 3/7 kl. 14:00
Söndrums IP plan A (Ny entré i grinden vid Hallägrahallen)

Entré: 60 kr

#bkastrio 🟡⚫️

INFÖR BK ASTRIO - IS HALMIA
2021-06-29
Foto: Casper Johansson
Efter förra veckans förlust mot Qviding så är det dags för nya tag då det äntligen är det dags för årets första derby när vi på onsdag tar emot IS Halmia på Söndrums IP.
 
Efter fyra spelade matcher ligger har Halmia spelat ihop 9 poäng vilket räcker till en 3:e-plats i tabellen. Halmia kommer senast från en förlust mot IFK Värnamo.
 
BK Astrio föll mot Qviding under förra veckan och har efter fyra spelade matcher 3 inkasserade poäng. Med fyra matcher spelade ligger BK Astrio på en 9:e-plats i tabellen.
 
Inför morgondagens match tog vi ett snack med Nellie Bryneus och hon verkar minst sagt vara taggad inför derbyt mot Halmia:
 

1. Hur är känslan inför matchen på onsdag?

- Alla känns taggade och vi är riktigt sugna på revansch från de senaste matcherna. Efter förra träningen känns det bra och känslan i laget är bra och det ska bli kul med ett derby.

 

2. Har ni fokuserat på något speciellt inför matchen?

- Vi har fokuserat på att få ihop laget lite bättre på planen, under de senaste matcherna har vi jobbat väldigt mycket 1 och 1 och inte som ett lag. Så vi har fokuserat på att ha en go stämning på planen, vi har spelat mycket och fått in mycket avslut och kombinations spel på träningarna och fått alla spelare delaktiga i spelet och på så sätt har stämning blivit bättre.

 

3. Vad vill du se av laget i matchen mot Halmia?

- Jag vill se att vi har roligt ute på planen, kämpar som ett lag och mer självförtroende från alla, vi är bättre än vad vi tror och behöver bara våga tro på de vi gör.

 
RIKTLINJER PUBLIK
I och med de nya riktlinjerna från FHM så tillåts vi nu ha 100 personer i publiken på våra hemmamatcher. Håll avtånd! 

 

ÅRSKORT

Årskort är nytt för säsongen 2021 och dessa har legat uppe för försäljning en tid. Är du årskortsinnehavare så har du fritt inträde på alla våra seniorlags hemmamatcher plus att det ger företräde för en plats när det är begränsat antal i publiken. Läs mer om årskort genom att klicka här.

 

KLICKA HÄR FÖR ATT KÖPA ÅRSKORT

 

KÖP BILJETT TILL MATCHEN

På grund av publikrestriktionerna så har vi beslutat att du som åskådare måste köpa en matchbiljett inför varje match, detta på grund av att vi vill ha kontroll på antalet åskådare så att vi inte överstiger dem 100 personer som vi får ta in.

 

MATCHEN ÄR SLUTSÅLD, NI SOM INTE HAR FÅTT BILJETT KAN SE MATCHEN PÅ HALLANDSPOSTEN!

 

Tänk på att gå eller cykla till matchen då det ofta är fullt på vår parkering. Alternativt parkera på Söndrumskolans parkering, Hällägrahallens parkering.

 

NY ENTRÈ

Inför i år har vi även valt att flytta vår entré i samband med våra hemmamatcher, den nya entrén är lokaliserad i grinden vid Hallägrahallen. Vi vill även uppmana alla att komma i god tid innan matchen för att vi på så sätt kan undvika onödig trängsel.

 

BK Astrio – IS Halmia
Div 1 mellersta Götaland
Onsdag den 30/6 kl. 19:00
Söndrums IP plan A (Ny entré i grinden vid Hallägrahallen)

Köp biljett: Se instruktioner ovan.

 

#bkastrio 🟡⚫️

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 1/8 15:00
3 - 0  
Lör 24/7 12:00
4 - 3  
Lör 3/7 14:00
1 - 6  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening