Erbjudande från Homemaid
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida
Dam

LINNÈA NILSSON KLAR FÖR BK ASTRIO
2021-03-16

Bollklubben Astrio är glada för att presentera sitt sjätte nyförvärv, det är målvakten Linnèa Nilsson som ansluter från IF Böljan. Linnéa är 28 år gammal och bor i Varberg, i år gör hon sin 22 säsong som målvakt. Linnéa spelar även volleyboll med Veddige/Varberg i division 1 och har utövat det pararrellt med fotbollen under en lång tid.

 

- "Linnéas rutin och vinnarmentalitet kommer lyfta vårt målvaktspel i år och jag är glad att Linnea har valt att spela med oss i år. Ska vi kunna prestera stabil fotboll i 90 minuter så kräver det stabilitet i försvaret och nu kan vi konstatera att vi har rejäl konkurrens i varje lagdel vilket ska bli intressant. Men vi har samtidigt skapat en trupp som klarar skador och andra saker vi vet kommer att hända under en lång säsong", säger Iztok Pristovnic, huvudtränare i BK Astrio

 

1. Efter en tids provträning har du bestämt dig för oss, varför blev det Astrio?
- Ja, äntligen! Det har varit tufft för mig att ta beslut om vart jag ska spela i år men Astrio drog tillslut det längsta strået. Det känns som det finns mycket potential i laget, väldigt duktiga tjejer och tränare. Ett gött gäng att lira med, säger Linnéa.
 
 
2. Hur känns nivån på träningarna?
- Jag tycker att den känns väldigt bra. Det är bra fokus och högt tempo, men även mycket skratt i rätt lägen. Det är viktigt för mig att känna att jag fortfarande utvecklas och den känslan får jag här.
 
3. Vad tänker du om division 1 för vårt unga lag?
- Tycket det ska bli väldigt roligt och spännande! Det gäller nog att va lite ödmjuk mot sig själv, för det är ändå ett ganska stort steg, men samtidigt är vi nu några som kommit in med erfarenhet från både Elitettan och Div 1 och jag tror det kan bli en grym mix faktiskt. Tjejerna är otroligt duktiga.
 
Varmt välkommen till Söndrums stolthet, Linnéa!
SOFIE REWUCHA KLAR FÖR BK ASTRIO
2021-03-06 11:15

Bollklubben Astrio har gjort klart med ännu en lovande spelare,  även denna gång från IF Böljan men Sofie har Ullared som moderförening. Sofie är 19 år och går sista året på gymnasiet.

 

- "Det är väldigt roligt att Sofie skrivit på för oss och det ska bli spännande att se vad hon kan åstadkomma. Hon är en fantastisk spelare som är snabb, har bra fysik och även en kreativ spelare" Säger huvudtränare Iztok Pristovnic

 

1. Välkommen Sofie till Söndrums stolthet. Hur känns det?

- Det är otroligt kul och spännande att komma till BK Astrio, säger Sofie

 

2. Vilka är dina första intryck av föreningen?

- Väldigt seriös klubb men ambitioner och väldigt duktiga spelare individuellt. Spelarna och ledarna är väldigt trevliga.

 

3. Tror du Astrio kommer klara sig kvar i div 1?

- Ja, inställningen finns där definitivt. Jag har aldrig mött en så duktig tränare som Iztok, man sitter i bilen på väg hem och har lärt sig något nytt varje gång.

 

4. Vilka är dina mål på kort o lång sikt med fotbollen?

- Mina mål är att ha kul och utvecklas så mycket som möjligt.

 

Varmt Välkommen till BK Astrio, Sofie!

Lagen i årets Utvecklingsserie
2021-03-03 17:02

Serien under vårt a lag har presenterats.

Medverkande lag i år är:

 

HGH

Laholms FK

Getinge/Slöinge

Trönninge IF

IF Centern

Falkenbergs FF

Halmstads BK

BK Astrio

 

REBECCA BENGTSSON KLAR FÖR BK ASTRIO
2021-02-25 10:02

Bollklubben Astrio har gjort klart med ytterligare ett nyförvärv. Det är Rebecca Bengtsson som har bestämt sig för att ta klivet över till oss efter att ha provtränat med klubben under två veckors tid. Rebecca är 26 år och bor i Falkenberg, hon kommer senast från IF Böljan och har Kindaholms FF som moderklubb.

 

- "Rebecca är en hårt jobbande yttermittfältare som också kan spela ytterback. Hon har fin blick för spelet och placerar sig väldigt rätt. Jag är väldigt glad att vi nu bestämt oss för varandra och ser mycket fram emot att få in henne i gruppen", säger huvudtränare, Iztok Pristovnic 

 

Hur känns det att komma till Astrio?

- Tack, det känns riktigt bra! Har fått ett otroligt trevligt och härligt bemötande från första början så det känns som att jag har hamnat helt rätt, säger Rebecca Bengtsson

 

Varför var du valt att spela för Astrio?

- Det känns som en trygg och seriös klubb som har ett stort engagemang och en härlig och glad stämning.

 

Vad tänker du om att laget är nykomlingar i ettan? 

- Det kommer bli en riktigt spännande säsong, alla spelare i laget är otroligt duktiga fotbollsspelare och jag tror vi kommer kunna chocka motståndarna. Det kommer nog vara till vår fördel att vara lite underdogs!

 

Mål för dig på kort och lång sikt?

- På kort sikt vill jag bidra med att vi blir ett stabilt och skickligt lag som ser till att vi får spela i division 1 även nästa år. Har inga direkta långsiktiga mål, men jag vill såklart hålla mig frisk och skadefri så jag kan fortsätta spela fotboll så länge jag vill.

 

Varmt välkommen till BK Astrio, Rebecca!

Astrio dam på stan
2021-02-18 21:30
Meja Staffansson, mittfältare i Astrio dam
Vår partner Hallarna vill visa att de är stolta över att synas med oss.

Vi tar det som en fin komplimang och tackar för stöttningen. 

TILDE DUPHORN KLAR FÖR BK ASTRIO
2021-02-11

BK Astrio är glada över att få välkomna Tilde Duphorn till föreningen!


Tilde har även hon tränat med klubben under ett par veckor och väljer nu att ta klivet över till BK Astrio. Hon ansluter likt Frida från Falkenbergs FF och har IF Böljan som moderklubb.

 

- Tilde är en allsidig fotbollspelare som mest spelat yttermittfältare. Hon har varit med i flicklandslagen och detta beror främst på att hon har en mycket funktionell teknik och en enorm arbetsmoral, hon kommer ta upp kampen rejält om att spela ytter i vårt A-lag i år. Tilde är även en god kamrat vid sidan om träning och match vilket vi uppskattar mycket. Som vi ser det är det en fantastiskt fin förstärkning i vårt lagbygge, säger huvudtränare, Iztok Pristovnic 


Varför väljer du att gå till BK Astrio?

 - Jag känner att det är dags för en större utmaning och då kändes Astrio rätt för mig. Har också känt mig väldigt välkomnad av både spelare och ledare, det är ett härligt gäng, säger Tilde Duphorn.

 

Vad kände du till om Astrio innan du blev kontaktad av oss?

- Jag kände till Astrio väl även innan de kontaktade mig. Sen jag var liten har det har alltid varit jämna och tuffa matcher mot Astrio.

 

Vad är din känsla när du träffat tränare och spelare hittills?

- Precis som jag nämnde innan så är det verkligen ett härligt gäng. Alla spelare och tränare är bra på att ha fokus och vara seriösa men också att skratta och ha kul både på och utanför planen, precis en sån miljö jag alltid spelat i och tycker bäst om. 

Mål med säsongen 2021?
- Att utvecklas så mycket det bara går för att kunna ta ytterligare steg i min fotbollsutveckling och så klart ha kul.

Varmt välkommen till BK Astrio, Tilde!
 
Erbjudande från HomeMaid
Köp hallandsposten digitalt
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening