Herr

Seger över Alets IK
2020-07-18 14:19
Sommaren hade hittat tillbaka till Halmstad och på ett soldränkt Alevallen var det träningsmatch mot division 4 laget Alets IK.
Astrio startade piggt med att skapa vassa chanser redan efter ett par minuter genom Adam Josefsson som träffade stolpen och sedan en räddning av Alet målvakten på Oliver Hanssons avslut, elegant framspelning från David Jyrkin.
I den 18:e minuten kommer ledningsmålet genom Leo Hedenberg efter ett vackert anfall och assist från Oliver Hansson. Oliver skulle även ligga bakom 2-0 målet efter ett inlägg som når hela vägen bort och Erik Bringman gör inget misstag. Det skulle komma ytterligare ett mål från gulsvart innan domare Hannes Persson blåser av de första 45 minuterna, då spelar Leo fram den notoriske målskytten Sten Preuss.

Andra halvlek är bara tre minuter gammal när Alet reducerar till 1-3 detta efter en drömträff från 25 meter så letar den upp sig i Alfred Holms vänstra kryss.
Astrio släppte idag fram två nya spelare från vårt 04 lag genom Samuel Ahnqvist och Anton Jönne och där den förstnämnda är så när att hamna i målprotokollet.

Matchen skulle därmed punkteras helt och hållet när Sten gör både 4-1 och 5-1, först framspelad av Vilmer Larsson och sedan utav Samuel Ahnqvist. Slutresultatet skrevs sedan 6-1 då Max Eggertsson inte gjorde något misstag från 11 meter.

En bra genomförd match av laget och extra kul att våra unga spelare går in och spelar en så fin fotboll och med stort självförtroende. Alfred Holm (03), Leo Hedenberg (04), David Norrman (04), Vilmer Larsson (04), Samuel Ahnqvist (04) och Anton Jönne (04).

Nästa match är på fredag (24/7) träningsmatch mot IFK Kumla (div 2) och på söndagen (26/7) är det DM match mot Oskarströms IS innan serie drar igång igen lördag den 1/8 mot Gnosjö.