Officiell hemsida
Dam

Seger mot Tölö
2018-08-24 09:01
Astrio ville ha revansch för vårens förlust. Det var ett taggat gäng på planen när matchen blåstes igång. Vi startar bäst och spelar fin fotboll. Leonita Berisha gör 1-0 efter 6 minuter. Astrio fortsätter att skapa och spelar till sig flera hörnor som blir resultatlösa. I 14 minuten får Tölö en frispark utanför straffområdet och efter ett bra avslut så står det 1-1. Nu tar Tölö över spelet och spelar fin fotboll. Astrio har svårt att få igång sitt spel då Tölö pressar högt. Efter hårt jobb av Tilda Lindau så kan Wilma Leidhammar på hennes passning göra 2-1 strax före pausvila.
I pausen är ingen nöjd med prestationen, utan vi pratar om att rörelsen, löpningarna och passningsspelet måste bli bättre.
Det är ett annat lag som kommer ut på planen, allt det vi pratat om sitter. Ändå så kvitterar Tölö till 2-2 och det känns lite snopet. Men tjejerna kommer tillbaka och hittar åter sitt fina spel.
Wilma sätter 3-2 i 51 minuten och några minuter senare är det  Leonita som ser till att det står 4-2. Astrio får en hörna, som Leonita spelar in riktigt bra och den nickar Wilma i mål. Astrios mv Louise Kardell skjuter en perfekt utspark som Wilma sätter i mål, det var hennes 4:e mål för dagen och det skulle bli fler. Efter fint förarbete av Olivia Pousette Fransson så gör Tilda Lindau mål.
Wilma fastställer slutresultatet till 9-2 och återigen är det Olivia som spelar fram. I dagens match så gör Ella Leksell från F 03 debut, en klart godkänd sådan.
Samtliga spelare gör en mycket bra andra halvlek, där alla tar jobbet och ett gemensamt ansvar.
Nästa match är på fredag den 24/8 på bortaplan mot Stafsinge IF.