Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
JULERBJUDANDE Stadium
2018-12-10 11:58
 
FC Astriolaget blir Astrio U21
2018-11-19 12:51
År 2019 kommer  BK Astrios andra lag på herrsidan att benämnas BK Astrio U21.
Ansökan kommer att göras om att laget ska få spela i klass II reservlagsserie som arrangeras av Hallands Fotbollsförbund. Därmed kommer det inte att finnas något lag som representerar föreningen FC Astrio i representationslagsserie.
Förändringen görs bl.a för att det fortsättningsvis inte behöver utgå några övergångskostnader när spelare går från A-lag till reservlag och vice versa.
Eventuellt kan även ett "breddlag" komma att anmälas till lägre resevlagsserie än den U-21 laget kommer att spela i.
Huruvida ett "breddlag"kommer att finnas är beroende på hur många spelare som kommer att finnas att tillgå i BK Astrio.
Huvudtränare för U-21 laget kommer Marcelo Farias att vara.
Oscar Carlsson blir Kansliansvarig
2018-11-19 12:18
Oscar Carlsson blir kansliansvarig
Efter att tjänsten som kansliansvarig utlysts och intresseanmälan inkommit har valet fallit på Oscar Carlsson som kansliansvarig.Då han beräknas vara färdig med studier på högskolan i Halmstad först i juni 2019,påbörjar han en halvtids anställning som kansliansvarig den 7 januari 2019.Efter att Oscar avslutat sina studier är tanken att han övergår till en heltidstjänst som kansliansvarig.
Under tiden som Oscar arbetar halvtid kommer Ann Kardell att som hittills vara halvtidsanställd och avslutar sin anställning den 30 juni 2019. Nedan lämnar Oscar en kort presentation av sig själv.


Jag är 22 år gammal och uppvuxen i en liten by utanför Norrköping. Jag flyttade till Halmstad år 2015 för att börja studera psykologi med inriktning idrott och motion på Högskolan i Halmstad. Har även läst fristående kurser i företagsekonomi, entreprenörskap, projektledning och arbetspsykologi.

På fritiden tränar jag i stort sett varje dag, gillar att läsa, kolla på fotboll och umgås med vänner. Fotboll och föreningsliv har alltid varit en stor del av mitt liv och jag har själv spelat från att jag var 5 år gammal fram till denna säsong då jag slutade på grund av en skada. Jag har även varit aktiv som fotbollstränare/ledare på stadium sports camp i Norrköping och nu senast i BK Astrio.  

Sedan min flytt till Halmstad år 2015 har jag hunnit med att vara spelare, ledare och nu senast styrelseledamot i föreningen vilket har gett mig många erfarenheter som jag tar med mig in i arbetslivet.

Att arbeta med fotboll har varit ett mål jag haft sedan jag började min utbildning och att jag nu har fått möjligheten att göra det i BK Astrio gör mig otroligt glad.

BK Astrio har varit och är fortfarande en av de största bidragande faktorerna till att jag trivs väldigt bra med mitt liv i Halmstad och jag ser fram emot att få bidra med mina kunskaper för att hjälpa spelare, ledare och föreningen i sin utveckling framåt.

Ser fram emot att träffa er alla på IP nästa säsong.

Oscar Carlsson


Eva Persson lämnar damerna
2018-11-02 12:16
Eva Persson lämnar posten som fotbollsansvarig för damerna. Eva har haft uppdraget under säsongerna 2016-2018. Eva kommer nu att vara assisterande tränare/sportchef i IS Halmia där hon också har haft hand om integrationsprojektet. 
Valberedningen har inlett sitt arbete !!!!
2018-11-01 12:50

Valberedningen har nu inlett sitt arbete inför årsmötet i februari 2019. Beredningen

har till uppgift att redovisa förslag på ordförande och ledamöter i styrelsen

jämte suppleanter, ordförande i förekommande sektioner samt revisorer och suppleanter till dem. Styrelsen och sektionerna är viktiga för att föreningen ska kunna fungera bra och hela tiden utvecklas.

Det är viktigt att medlemmarna i Föreningen är engagerade och tar möjligheten som erbjuds att lämna förslag på kandidater till olika poster.


Valberedningen består av Djuro Vucenovic , Fredrik Hansson och Björn Jingb1ad,(sammankallande).


Ni som har frågor om valberedningens arbete eller som vill lämna synpunkter eller förslag på kandidater till olika förtroendeuppdrag bör snarast kontakta Björn på 0731457988,eller bjorn,jingblad@gmail.com Stefan lämnar FC Astrio
2018-10-19 18:51

Styrelserna för BK Astrio och FC Astrio har valt att inte förlänga tränaravtalet med FC Astrios tränare Stefan Pettersson. Detta innebär att Stefan slutar sin anställning i klubben den 31 oktober i år. Stefan har varit en starkt bidragande orsak till FC Astrios utvecklings- och resultatmässiga framgångar under senare år, vilket denna säsong innebar spel i division 5. Med Stefans hjälp har klubbens unga talanger kunnat ta sina första steg inom seniorfotbollen och flera har också tagit klivet vidare till BK Astrios A-lag. Vi tackar Stefan för hans insatser och önskar honom ett stort lycka till med nya utmaningar!

 

Styrelserna i BK Astrio och FC Astrio genom ordföranden Otto Hallgren

Nyheter från våra lag
P-05 , 11/12 15:53 
F-11/F-12, 10/12 16:44 
P-10, 08/12 18:58 
P-06, 08/12 12:38 
P-06, 05/12 22:53 
F-06, 05/12 22:07 
 
Huvudsponsorer