Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Astrio
Fotbollsklubben i Söndrum Halmstad

Jul- och nyårsstängt på kansliet
2019-12-06 14:36
Snart är det dags för den andra halvan av kansliet att gå på jul- och nyårsledigt.


Marcelo har sedan förra veckan semester och är åter på kontoret den 7/1. Jag (Oscar) är på plats på kansliet till och med kl. 15.00 den 19:e december och är åter på kontoret den 8/1. Om det är något som absolut behöver lösas innan jag åker vill jag att ni tar kontakt med mig i god tid, gärna nästa vecka.


Både jag och Marcelo läser våra inkorgar spontant under ledigheten. Notera att vi inte har tillgång till inkorgen som är kopplad till info@astrio.nu när vi är hemma, skicka därför era mejl till våra personliga adresser som ni kan hitta genom att klicka här.


Vid akuta ärenden är det helt okej att ringa, svarar jag inte så ringer jag upp när jag får tillfälle.


Vi vill även tacka alla ledare, spelare och föräldrar för ett fantastiskt fotbollsår och vi hoppas att alla är lika taggade på säsongen 2020 som vi är!


Avslutningsvis vill vi önska alla en god jul och ett gott nytt år,

Oscar och Marcelo

Valberedningen har inlett sitt arbete inför 2020
2019-11-25 12:47

Valberedningen har nu inlett sitt arbete inför årsmötet i februari 2020. Beredningen har till uppgift att redovisa förslag på ordförande och ledamöter i styrelsen jämte suppleanter samt revisorer och suppleanter till dem. Styrelsen är viktig för att föreningen ska kunna fungera bra och hela tiden utvecklas. Det är viktigt att medlemmarna i föreningen är engagerade och tar möjligheten som erbjuds att lämna förslag på kandidater till olika poster.


Valberedningen består av Djuro Vucenovic, Fredrik Hansson och Björn Jingblad (sammankallande).


Ni som har frågor om valberedningens arbete eller som vill lämna synpunkter eller förslag på kandidater till olika förtroendeuppdrag bör snarast kontakta Björn på 073-145 79 88 eller bjorn.jingblad@gmail.com.

Vill ert företag bli partner till Halmstads största barn och ungdomsförening i fotboll?
2019-11-18 14:20
Bild: Mikael Kardell
BK Astrio är Halmstads största fotbollsförening med ett stort fokus på barn och ungdomar. Totalt har vi 750 aktiva spelare mellan fotbollsskolan och seniorlag. Vi har även över 100 ideellt aktiva ledare som engagerar sig i vår verksamhet.

För ett antal år sedan tog BK Astrio ett inriktningsbeslut som idag har blivit en grundpelare i föreningen och på så sätt en del av vårt varumärke. Inriktning som beslutades innebar att föreningen startade en stor satsning på sin barn- och ungdomsverksamhet för att på så sätt skapa en kultur där målet är att föreningens herr- och damlag ska bestå av en majoritet egna produkter från våra egna ungdomsled.


Massor av företagspartners och vi växer.

Våra partners har en väldigt viktigt roll i hela föreningens utveckling, både på och utanför fotbollsplanen. Tack vare det engagemang som våra partners visar så kan vi fortsätta att utveckla och bedriva vår verksamhet på Söndrums IP. Utnyttja möjligheten att vara en del av BK Astrio och att vara med på vår resa framåt. Idag har vi över 60 företag som partners i olika storlekar och vi siktar alltid på att få Astriofamiljen att växa – företag som ni kan träffa och bygga ytterligare samarbeten med.


Som partner till BK Astrio får ert företag möjligheten att stärka sitt varumärke med föreningens mervärden:


Kamratskap - Vi är en gemenskap där alla behandlas på ett likvärdigt sätt, en förutsättning för att alla ska må bra, trivas och ha roligt. 

 

Kämpaglöd - Vi strävar alltid efter att göra vårt bästa och med engagemang visar vi för oss själva, våra lagkamrater och ledare att vi vill lära oss fotboll.

 

Utbildning - Vi ser väl utbildade ledare, spelare och domare som en förutsättning för en fungerande verksamhet. Varje enskild spelare, oavsett förmåga, ska få chansen att utveckla sina färdigheter, både individuellt och som lagspelare under åren i BK Astrio.

 

Dialog - Vi strävar efter ett ärligt och öppet klimat där allas synpunkter, idéer och frågor är välkomna och viktiga för att vi ska fortsätta utvecklas.

 

Jämställdhet - Vi strävar efter att bedriva en jämställd verksamhet. Tillsammans skapar vi en miljö där alla oavsett kön får samma förutsättningar till att vara sig själva och utvecklas. Att bedriva jämställd idrott är en förutsättning för framgångsrik föreningsutveckling.


Tillsammans är vi BK Astrio - Tillsammans med våra medlemmar, partners och sponsorer är vi BK Astrio, vi vill att alla ska känna en stolthet och tillhörighet till föreningen.


Klicka här för att läsa mer om våra olika partnerskap.


Ta kontakt med oscar.carlson@astrio.nu för att diskutera era önskemål och skräddarsy för era behov.

Många glada miner under höstlovets spontanfotboll!
2019-11-01 11:33
I måndags inleddes en höstlovsvecka fylld av energi och fotbollsglädje när föreningen erbjöd höstlovsfotboll mellan kl 10.00-14.00 i Hallägrahallen. Oscar och Marcelo ledde aktiviteten där över 70 barn har deltagit varje dag mellan måndag och torsdag. En riktigt rolig aktivitet där tjejer och killar spelar tillsammans plus att lagen blandas mellan åldrarna vilket skapar mervärde.

Oscar och Marcelo tycker att det är fantastisk roligt att aktiviteten uppskattas och att det är så många som deltagit, ytterligare ett plus i kanten till alla barn och ungdomar som skött sig galant!
Sponsorpresentation - Nordic Wellness
2019-10-30 15:02
Friskvårdskedjan Nordic Wellness är sedan ett par år tillbaka en av BK Astrios största sponsorer. Elin Gustavsson är BK Astrios kontaktperson och jobbar som Key Account på Nordic Wellness där hon är ansvarig säljare gentemot företag och föreningar i Hallandsregionen. Såhär beskriver Elin valet av att stötta BK Astrios verksamhet:


”Vi väljer att stötta och samarbeta med BK Astrio eftersom att de är en av Halmstadregionens största föreningar vars grund är att jobba aktivt med rörelse och träning för framförallt barn och ungdomar, föreningen tar ett stort samhällsansvar och detta vill vi vara med och stödja samt bidra till att skapa bra förutsättningar till en aktiv och hälsosam livsstil för föreningens medlemmar, partners och sponsorer genom att erbjuda aktiv träning nära både jobbet och hemmet.


Fakta om Nordic Wellness

Nordic Wellness startade 1997 i en liten och sliten källarlokal vid Backaplan i Göteborg. Företaget har under enkla förhållanden arbetat sig upp från grunden till det som idag är Nordic Wellness – en av Sveriges största och starkaste träningskedjor.


Bakom Nordic Wellness framgångar ligger många år av blod, svett och tårar, men även mycket glädje och skratt. Det företaget har lärt sig längs resans gång är att man kommer långt om man är beredd att svettas för det. Hårt arbete ger resultat och är Nordic Wellness syn på hur man når sina uppsatta mål.

Nordic Wellness jobbar ständigt för att utvecklas och bli en större del av den globala folkhälsan och har idag över 250 000 medlemmar, 221 egenägda klubbar varav 6 av dessa finns i Halmstad.


En del av företagskulturen är att aldrig stå still eller vara nöjda, alltid vilja utvecklas och röra sig framåt för att upptäcka nya trender, träningsformer, produkter, samarbetspartners med mera.


Nordic Wellness är en stor del av utvecklingen av den globala folkhälsan där alla klubbar har samma målbild – att vara folkets bästa alternativ inom träning och hälsa. Företaget tror att en av de viktigaste drivkrafterna bakom ett aktivt och friskt liv är inspirerande och rolig motion, och motivationen är avgörande för att man ska kunna träna kontinuerligt och långsiktigt. Det ska vara kul och utvecklande att komma till oss, vare sig det handlar om att träna med kompisarna, testa sina gränser eller sätta ett nytt personligt rekord.


Vi ser fram emot vårt fortsatta samarbete de kommande åren!

Spontanfotboll v.44
2019-10-08 14:43
Under höstlovet v.44 kommer vi i vanlig ordning hålla i spontanfotboll i Hallägrahallen.

Vi kör måndag, tisdag, onsdag och torsdag mellan kl 10.00-14.00. Se nedan för mer detaljerad information.

Plats: Hallägrahallen
Adress: Kristinebergsvägen 3, 302 41 Halmstad
Datum: 28-31 oktober
Tid: 10.00-14.00
Ledare: Oscar Carlson, 072-382 43 52. Marcelo, 070-458 00 28.

Följande upplägg gäller:

Grupp 1: kl. 10.00-12.00 pojkar och flickor födda 2010, 2009 och 2008.

Grupp 2: kl. 12.00-14.00 pojkar och flickor födda 2007, 2006 och 2005.

OBS! Medtag egna benskydd, fotbollsskor och vattenflaska. Har man inte med sig benskydd får man tyvärr ej delta p.g.a försäkring.


Använd nedan länk för att komma till anmälningsformuläret.

https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={D0DE5621-CFF7-46E3-A73B-4FCD393B0DF1}

Ha en fortsatt fin vecka, vi ses!

Med vänlig hälsning Oscar och Marcelo.

Facebook
Nyheter från våra lag
F-08, 07/12 16:14 
Ledare, 05/12 11:27 
P-06, 02/12 21:40 
P-12, 02/12 20:46 
 
Officiell samarbetspartner
Officiella materialleverantörer
Våra samarbetspartners
Stöd din förening