Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Storseger för herrarna
2018-09-15 18:54
Det blev proppen ur för herrarna när det var dags för Hallandsderby mot Laholms FK på fina Glänninge Park. 

Felix Albrektsson är så när att överlista Rasmus Lundgren redan efter 30 sekunder, avslutet går dock över. Matchens nästa heta chans har LFK genom Viggo Persson, inga problem för Milos Vrsajko som står rätt placerad. Istället skulle det dröja till den 15:e matchminuten innan första målet skulle komma på Glänninge Park och detta efter en frispark som kommer ut till Jonatan Alvérus som elegant får in bollen i vänstra krysset med ett fint skott med sin vänsterfot. Nio minuter senare fick Rasmus Lundgren åter hämta ut bollen ur målet, denna gång var det Felix Albrektsson som kom med i målprotokollet och det skulle komma mer ifrån Felix fötter (Felix har tidigare spelat i Laholm, innan han återvände till moderklubben) i den 35;e minuten får han en drömträff och bollen sitter i nästan samma nätmaska som Jonte hittade. En stabil 3-0 ledning i paus för gulsvart. 

Andra halvlek är endast åtta minuter gammal, då LFK åker på en utvisning på Rasmus Liedman och när Oliver Hansson gör 4-0 efter en timmes spel så var matchen avgjord. Oliver skulle även han få göra två mål. Detta med en snygg höger yttersida, otagbart för Lundgren i hemmamålet. LFK hade svårt att skapa några riktigt heta chanser, istället är det chanser för Astrio genom Per Gulda, Max Turnstedt och André Rydermark. Den sistnämnda skulle också komma in i målprotokollet. På tilläggstid slår André in 6-0 målet efter att Max Turnstedt spelat fram honom. 

I och med segern så klättrar Astrio upp på kvalplats med en poäng tillgodo på Vejby och en poäng efter
Laholm. Ni är är hjärtligt välkomna till
Söndrums IP på lördag då kommer Bredaryd/Lanna IK på besök. Ta med alla era vänner så fyller vi IP och stötta killarna till en ny seger i jakten på ett nytt kontrakt i division 3. ⚽️⚽️⚽️ #bkastrio #söndrumsstolthet 
Leverans toalettabonnemang
2018-09-14 09:31
Ny leverans med toalettpapper  vecka 39. Leverans sker 27-30 september  2018.  Gör ni inget får ni samma leverans som förra gången – om ni önskar förändra (öka eller minska) antal vänligen kontakta kansliet senast den 20/9. Vänligen återkom måndag 1/10 om ni inte har fått er leverans.
Nya abonnenter välkomna


Tack för att ni köper ert hygienpapper via Astrio. 

Insändare i Hallandsposten om betydelsen av konstgräs på IP
2018-09-06 20:42
Läs och dela gärna insändaren i Hallandsposten där vi beskriver varför konstgräs är viktigt för vår förening.

http://www.hallandsposten.se/åsikter/hp-läsaren/varför-är-konstgräs-på-söndrums-ip-så-viktigt-1.8085082


Förändringar i kanslifunktionen
2018-09-04 19:15
BK Astrio är en förening i stark, positiv utveckling som verkar i ett expansivt område. Ålderskullarna som börjar spela fotboll blir allt större, samtidigt som seniorlagen avancerar i seriesystemen. Målbilden är att så många som möjligt ska spela fotboll så länge som möjligt i vår förening, vilket ställer krav både på verksamheten och anläggningen. Söndrums IP är hjärtat i vår förening och en anläggning som behöver utvecklas vidare för att möta de behov vi har idag och framöver.

BK Astrios verksamhet bygger till stora delar på ideella krafter. Ledare, aktiva medlemmar och föräldrar är en förutsättning för föreningens verksamhet. För att driva en förening av Astrios storlek finns också avlönad personal. I föreningens budgetarbete vägs dessa utgifter noga mot övriga kostnader i föreningen. För att fortsatt driva och utveckla föreningen har styrelsen beslutat att prioritera om kring kanslifunktionen under hösten/vintern 2018. 

Inriktningen är att tillsätta en kansliansvarig som utöver kompetens kring administration, ekonomi och medlemsservice också har fotbollskompetens och tränarutbildning. Syftet är att stärka upp stödet till föreningens ledare och att föreningen mer aktivt ska kunna arbeta tillsammans med Hallands fotbollsförbund och våra grannföreningar. Den kansliansvarige kommer att arbeta i nära samarbeta med vår föreningsutvecklare Marcelo Farias. Detta innebär att Ann och Agneta som finns på kansliet idag tyvärr inte kommer att jobba kvar i föreningen. Utöver dessa funktioner finns även ett antal arvoderade tränare i åldersgrupperna från 15 år och uppåt.

Om du är intresserad av tjänsten som kansliansvarig; skicka ett mail till bkastrio1933@gmail.com inom två veckor (senast den 18 september).

Om du har frågor eller funderingar kring organisationen och arbetet med föreningens utveckling så hör gärna av dig till oss i styrelsen. Det gör du enklast genom ett mail till bkastrio1933@gmail.com. 
 

Hälsningar
Styrelsen, BK Astrio
Målkalas för BK mot Askim
2018-09-02 07:06
Det var en mycket viktig match som väntade gulsvart denna eftermiddag när bussresan skulle ta oss till Göteborg och Askim. 

Astrio tog tag i taktpinnen direkt och redan efter fyra minuter tvingades Askim till ett byte efter att en spelare befarades gå ut med en korsbandsskada. I den 9:e minuten blir Oliver Hansson fälld och domare Johan Söderström pekade på straffpunkten som Max Eggertsson förvaltade på bästa sätt. Dryga kvarten senare öka Max Turnstedt på till 2-0 med att placera in bollen bakom Askims målvakt efter varit stark i en duell. Astrio skulle också få med sig 3-0 till halvtidsvilan då Oliver Hansson som efter lite hjälp av Askims mittback hjälpt till med att få on bollen i nätmaskorna. I första halvleks sista minut åker Askim spelaren ut efter en ful satsning på Sten Preuss. 

I andra halvlek är det Astrio för hela slanten, det skulle bli en jobbig eftermiddag för Askim. Inom sju minuter i andra halvlek hade Astrio gjort både 4 och 5-0 genom Oliver Hansson och Max Turnstedt. Målkalaset skulle inte ta slut för Astrio. Sten Preuss gör 6-0 och då stod matchklockan på 60. Inhopparen  Oscar Lundkvist hade inte varit på plan i många minuter innan han skulle in i målprotokollet och inte bara en gång utan två gånger. Det skulle ytterligare ett mål för gulsvart. Detta genom Viktor Falk Ahlgren som får på en bra träff och borra sig upp i målvaktens vänstra kryss. Ja idag var det närmare 10-0 än 9-1. Astrio tog nu tre blytunga poäng och samtidigt putsade man till sin målskillnad. 

”Vi har en stabil 3-0 ledning i paus och samtidigt får de en man utvisad. Vi får sedan en smakstart på andra och avgör matchen i de inledande tio minuterna säger Astrios tränare Mats Jingblad”

Även FC Astrio tog en viktig seger då man besegrade Alets IK med 1-0 efter ett sent mål genom Amar Mosa. 

Nästa match för BK är redan på tisdag (4/9) då det är dags för DM final hemma på IP mot Tvååkers IF. Eftersom det är veckodag så startar matchen redan 18.00. Välkomna!!!!
Matchen Lör 1/9 mot Vessigebro/Ginsten är inställd
2018-08-31 10:11


 Dams Match Lördagen 1/9 är inställd pga att Vessigebro/Ginsten har lämnat WO.

 

Nyheter från våra lag
 
Huvudsponsorer