Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Eva Persson lämnar damerna
2018-11-02 12:16
Eva Persson lämnar posten som fotbollsansvarig för damerna. Eva har haft uppdraget under säsongerna 2016-2018. Eva kommer nu att vara assisterande tränare/sportchef i IS Halmia där hon också har haft hand om integrationsprojektet. 
Valberedningen har inlett sitt arbete !!!!
2018-11-01 12:50

Valberedningen har nu inlett sitt arbete inför årsmötet i februari 2019. Beredningen

har till uppgift att redovisa förslag på ordförande och ledamöter i styrelsen

jämte suppleanter, ordförande i förekommande sektioner samt revisorer och suppleanter till dem. Styrelsen och sektionerna är viktiga för att föreningen ska kunna fungera bra och hela tiden utvecklas.

Det är viktigt att medlemmarna i Föreningen är engagerade och tar möjligheten som erbjuds att lämna förslag på kandidater till olika poster.


Valberedningen består av Djuro Vucenovic , Fredrik Hansson och Björn Jingb1ad,(sammankallande).


Ni som har frågor om valberedningens arbete eller som vill lämna synpunkter eller förslag på kandidater till olika förtroendeuppdrag bör snarast kontakta Björn på 0731457988,eller bjorn,jingblad@gmail.com Stefan lämnar FC Astrio
2018-10-19 18:51

Styrelserna för BK Astrio och FC Astrio har valt att inte förlänga tränaravtalet med FC Astrios tränare Stefan Pettersson. Detta innebär att Stefan slutar sin anställning i klubben den 31 oktober i år. Stefan har varit en starkt bidragande orsak till FC Astrios utvecklings- och resultatmässiga framgångar under senare år, vilket denna säsong innebar spel i division 5. Med Stefans hjälp har klubbens unga talanger kunnat ta sina första steg inom seniorfotbollen och flera har också tagit klivet vidare till BK Astrios A-lag. Vi tackar Stefan för hans insatser och önskar honom ett stort lycka till med nya utmaningar!

 

Styrelserna i BK Astrio och FC Astrio genom ordföranden Otto Hallgren

Kryss i första kvalmatchen
2018-10-13 21:10
Det blev kryss i första kvalmatchen för Astrios herrar när man åkte upp till Göteborg och Bravida Arena för mötet  med KF Velebit. 
Astrio skapar de två första chanserna i matchen genom Oliver Hansson och Sten Preuss, men det är ändå Velebit som tar ledningen med 1-0 genom landslagsspelaren i Futsal Emilio Rossi, med ett hårt välplacerat skott i Milos Vrsajkos vänstra stolpe. Velebit är ett starkt och fysiskt lag och det var stundtals lite spänt hos gulsvart. 

Andra halvlek blev betydligt bättre från gulsvart sida och samtliga på Bravida Arena trodde på en kvittering när Max Turnstedts inlägg hittar Sten Preuss, men nicken går i ribban. Anfallen blir längre och oftare för Astrio. Oliver Hansson tar sig in i straffområdet, men får inte till avslutet. Kvitteringen skulle dock komma och det är Max Turnstedt som tar kampen med målvakten och når högst i duellen och nicka in 1-1, stort jubel utbröts hos gulsvart. När det bara återstår dryga fem minuter kvar får Sten Preuss en jättechans, men målvakten gör en fantastisk räddning efter att Sten har avlossat bössan från nära håll. Det är ändå Velebit som får matchens sista riktigt heta chans, men Jonatan Alvérus kan rädda bollen på mållinjen efter ett volleyskott på stopptid. 

En poäng betyder att vi fortfarande till stor del har det i egna händer. Nästa match är på lördag då kommer Åsa på besök. Välkomna ⚽️💛🖤⚽️ #bkastrio #söndrumsstolthet 
FC visar fin form
2018-09-30 18:42
FC upprepade förra veckans 5-1 seger med att ta en ny seger med klara 4-0 idag mot IS Halmia Academy. 
Jonatan Pfeiffer gjorde 1-0 redan i den femte matchminuten. Detta tidiga ledningsmål skulle stå sig halvleken ut. 2-0 målet kommer när andra halvlek är dryga tio minuter gammal då vänsterbacken Filip Andersson gör 2-0 framspelad av Jonatan Pfeiffer.
Inom de sista fem minuterna av matchen kommer också 3 och 4-0 båda genom Anton Lundahl framspelade av Amar Mosa och Hampus Pettersson. 
”Stabilt försvarsspel, Halmia skapar inte många chanser. De hade jobbigt med vårt offensiva spel, segersiffrorna kunde ha blivit ännu större när vi dels ha en boll som vi blir avvisade för offside och en boll som de rensar undan på mållinjen säger FC tränaren Stefan Pettersson.” 
Astrio på rätt sida strecket
2018-09-30 10:48
Astrio tog ytterligare en ny seger, detta genom att besegra Kållereds SK med 4-0 efter 2-0 i paus hemma på Söndrums IP. 

1-0 målet kom i den 14:e spelminuten genom Felix Albrektsson har slagit in returen efter att Max Turnstedt fått iväg ett bra skott från dryga 20 meter som målvakten gör en jätteräddning på. I den 32:a minuten serverar Oliver Hansson fint fram bollen till Sten Preuss som gör 2-0. Detta resultat står sig fram till domare Rasmus Eriksson blåser av första halvlek.

Andra halvlek så är det inte riktigt de Astrio vi har sett dem tidigare matcherna, men ändå är det hemmalaget som ökar på till 3-0 genom Alexandar Bjelobrk som möter Per Guldas hörna perfekt och sätter bollen i mål. Det skulle komma ännu ett mål från de gulsvarta, och det är återigen Sten Preuss som gör det när han placera in bollen i borte elegant framspelad av Jonatan Alvérus.

På övertid får Kållered en straff som Milos Vrsajko räddar.


Detta var Astrios femte raka utan förlust och målskillnaden är fantastiska 26-2 på dessa.

Nästa match är på söndag den 7/10 på Skedalahed, då är det Halmstad derby mot Snöstorp/Nyhem FF. 
Nyheter från våra lag
P-05 , 13/11 10:12 
P-10, 12/11 19:32 
 
Huvudsponsorer