Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Leverans av toalettpapper
2019-05-14 11:18
Dags igen för leverans av toalettpapper - leverans sker 30-31 maj. Om du vill förändra ditt paket vänligen meddela kansliet senast 23 maj genom att mejla till info@astrio.nu.

Tack för att ni stöttar BK Astrio!
Grötviks hamnfest den 5-6 juli 2019
2019-05-06 15:53
Nu närmar vi oss sommarens höjdpunkt, Grötviks Hamnfest som i år äger rum den 5-6 juli i Grötviks hamn. Hamnfesten som BK Astrio har arrangerat sedan 2014 är ett viktigt arrangemang för föreningen och en betydelsefull inkomstkälla som gör att vi kan utveckla och förbättra vår verksamhet.

 

Alla behöver hjälpas åt

För att hamnfesten ska gå att genomföra behöver vi hjälpas åt. Alla spelare (och föräldrar) från våra 12 års lag och uppåt kommer via sina lag att få ett antal pass som ska bemannas. Har du möjlighet att hjälpa till men ”tillhör” ett yngre lag är det bara att höra av sig till Anders Rane (anders.rane@sixt.se) som ansvarar för hamnfesten. Det behövs alltid engagerade människor som bidrar!

 

Rensa hemma och lämna till BK Astrios loppis

Lördagen den 6 juli är det en stor loppis på hamnfestområdet. Kolla igenom hemmet och se om du har något att skänka, det tas tacksamt emot. Vi tar gärna emot leksaker, spel, barnböcker, heminredning, småmöbler och cyklar. Vi kan inte ta emot kläder, skor, vuxenböcker, DVD-filmer, elartiklar eller tavlor. Loppissaker kan lämnas till kansliet under ordinarie öppettider (se nedan). Den sista dagen för inlämning till loppisen är fredag den 31/5, därefter kan vi inte ta emot mer saker.

 

  • Måndag 8.30–17.00
  • Tisdag 8.30–19.00
  • Onsdag 8.30–17.00
  • Torsdag 8.30–19.00
  • Fredag 8.30–17.00

 

Skänk vinster till lotteriet

Har du ett företag eller arbetar på ett som har möjlighet att skänka priser till lotteriet – hör gärna av dig till Anders Rane (anders.rane@sixt.se eller 0768-56 66 79).

 

Grötviks hamnfest i sociala medier

Följ Grötviks Hamnfest före, under och efter på Facebook Grötviks Hamnfest-BK Astrio och på Instagram @grotvikshamnfest. Tagga gärna dina egna inlägg med #grötvikshamnfest .

 

Hjälp till att sprida budskapet om Grötviks Hamnfest till vänner och bekanta så att så många som möjligt besöker Grötvik den 5-6 juli.

Herr
Ny storseger för herrarna
2019-05-04 19:29, Herr

BK Astrio fortsätter att ösa in mål i upptakten av Division 4 Halland. Idag blev det den fjärde raka segern och de skulle ske hemma på Söndrums IP när Kvibille BK kom på besök och besegrades med 5-1 efter 3-1 i paus. Astrio har nu gjort fem mål i varje match och har en imponerande målskillnad på 20-3 efter fyra matcher.


Astrio inledde klart bäst och bara efter dryga 25 sekunder är Oliver Hansson nära att göra1-0, men avslutet går utanför Sebastian Anderssons högra stolpe.
Efter 13minuter in i matchen kom det ett sorl över IP när Per Gulda stegar fram på en frispark, snarlik den Messi gjorde under Champions League matchen, skillnaden är att Sebastian Andersson räddas utav kryssribban. 1-0 skulle dock komma och detta genom Alexander Hall Ling som når högst på Per Guldas hörna. Hall Ling skulle även hamna i målprotokollet denna gång efter en frispark. Kvibille skulle dock komma närmare när Linus Bengtsson trycker in bollen efter att Astrios försvar inte kunde rensa bort en hörna. Söndrumslaget skulle få ta med sig en 3-1 ledning in i paus efter att Max Eggertsson behärskat slagit in en straff. Bollen studsade olyckligt upp på Kvibilleförsvararen, men domare Arian Banda från Jönköping var säker på sin sak.


Felix Albrektson är så när att öka på till 4-1 omgående i andra halvleks start, ett friläge utanför och en nick över strax därpå så kunde matchen varit spikad. Istället kom spiken i matchens 69:e minut - Per Gulda dunkar upp bollen i krysset bakom en chanslös Sebastian i bortamålet.


Max Eggertsson skulle fastställa resultatet till 5-1, även det på straff när Sten Preuss blir nersparkad och Arian Banda pekar på straffpunkten för andra gången.

Astrio toppar nu tabellen med maximala 12 poäng och en fin målskillnad på 20-3. Nästa match är redan på tisdag (7/5) när man möter Derome/Åskloster borta i DM 1/8-final. I seriespelet är det åter ett derby då man möter IF Leikin på Halmstad Arena, lördagen (11/5).

Herr
Kaffe, kaka tredje raka
2019-04-27 19:04, Herr
BK Astrios herrar tog idag sin tredje raka seger i Div 4 Halland då man besegrade Bua IF borta på ett regnigt Västkustvallen med klara 5-0 efter 2-0 i halvtid. 
Sten Preuss inledde målskyttet i den åttonde minuten efter en fin framspelning av Oliver Hansson. En kvart senare blir Alexander Hall Ling fälld i straffområdet och domaren pekar på straffpunkten. Max Eggertsson som återigen är säker från elva meter gör 2-0 till Astrio. Resultatet stod sig sedan halvleken ut och Astrio hade full koll på matchen och visade upp ett tryggt bollinnehav med flertal chanser. Inledningen på andra är något sämre från Astrios sida samtidigt som Bua försöker jobba sig in i matchen. Ett 3-0 mål var nödvändigt och i den 64:e matchminuten kommer det så viktiga målet genom Felix Albrektson och detta återigen genom en fin framspelning av Oliver Hansson. Två minuter senare var det dags igen och nu fick Oliver Hansson själv hamna i målprotokollet efter att slagit in returen från Sten Preuss. Publiken på Västkustvallen skulle få se ytterligare ett mål och även detta från Astrio. Ett fint anfall där Jacob Backmans inlägg når Vigan Ademi som läckert nickar ner bollen till en fristående Sten Preuss som bara rakar in bollen i nätmaskan. 
Astrio har nu tre raka vinster av tre möjliga med den fina målskillnaden på 15-2 via segrar på 5-0, 5-2 och 5-0. Nästa match är på lördag den 4 maj klockan 14.00 hemma på Söndrums IP, då kommer Kvibille BK på besök. 
Hjärtligt välkomna 
#bkastrio1933 #söndrumsstolthet
Herr
Seger i hemmapremiären!
2019-04-22 16:15, Herr
Det blev 5-2 mot Kungsbacka hemma på ett soligt Söndrums IP. Stor segerorganisatör var Max Eggertsson som stod för ett hattrick och dominerade på mittfältet. Men det var Kungsbacka som tog ledningen i första halvlek innan Max utjämnade på en säkert slagen straff efter att han själv blivit fälld på väg igenom. Innan halvtid blev det 2-1 när Felix Albrektsson tryckte in bollen i nättaket på ett inspel från högerkanten.
I andra utökade Astrio tidigt till 3-1 genom Andreas Wrele men Kungsbacka reducerade och forcerade för en kvittering. Då blev det ännu en straff till Astrio och återigen var Max säkerheten själv från 11 meters punkten, i samband med straffen fick Kungsbacka en spelare utvisad. I sista sekunderna fastställde han sedan slutresultatet till 5-2 genom ett hårt skott till vänster om målvakten.
Bästa möjliga start på årets seriespel med två raka segrar och många mål framåt.
Damjunior
Påskträning
2019-04-20 15:31, Damjunior
Påskafton och underbart vårväder. Då blir det perfekt med en träning med lite blandade Astrio-ungdomar, med dominans av Damjunior och F-07.

Dessutom tittade Janne förbi. Iztok och Janne känner varandra väl och har bl a kamperat ihop i Laholm. Janne berättade om hur han arbetar med landslaget, och passade även på att ge ett och annat tips till tjejerna. 

Stort tack Janne för att du tog dig tid att besöka oss, och lycka till mot Malta och Spanien i kommande EM-kval.
Nyheter från våra lag
P-08, 19/05 09:06 
F-10, 18/05 19:08 
U21, 17/05 19:30 
 
Huvudsponsorer