--------Huvudsponsorer--------
Astrio tog en femetta mot Hyltebruk
2016-09-16 22:04
Det är vinna eller försvinna som gäller i varje omgång nu för BK Astrio i jakten på kvalplatsen till division 3. 

Även om kvällens första 25 minuter från gulsvart sida inte var riktigt på topp. Eddie Andersson hade en jättechans redan i den andra matchminuten, men Johan Hagström kommer ut och gör en bra räddning. Istället lossnade det i matchens 25:e minut då Eddie Andersson behärskat placera in bollen bakom Johan Hagström i Hyltemålet och sedan rullade det på i målprotokollet. I den 39:e minuten ökar Oscar Jönne på till 2-0 och i den 42:a minuten kommer 3-0 och hade man bara filmat detta mål så hade detta definitivt varit nominerat till "Årets Mål" på fotbollsgalan. Jonatan Alvérus chippa fram bollen till Oscar Jönne som elegant klackar den till Eddie Andersson som drar till på volley rakt upp i krysset bakom en chanslös Johan Hagström. Elliot Petersson har en jättechans att öka på ledningen till 4-0 strax innan pausvilan, men chippen smiter strax utanför. 

Första kvarten av andra är inte riktigt bra från Astrios. Osman Holmén kom in i den 59:e minuten och redan i sin första bollkontakt ligger han bakom 4-0 målet när han spelar bollen snett inåt bakåt och Eddie hoppar över bollen som vet att Jönne är bakom som utan problem placera bollen i målvaktens högra hörn, återigen ett mycket vackert fotbollsmål. 5-0 målet kommer efter 73 minuter denna gång är det Elliot petersson som hamnar i målprotokollet efter ett hårt distinkt avslut också detta helt otagbart för Hagström i hemmamålet. Hyltebruk skulle få ett tröstmål innan domaren Luke Perparim Kyqyku skulle blåsa av matchen. Ett bra slaget inlägg som Joakim Pettersson nickar in i krysset bakom en chanslös Viktor Kristiansson i Astriomålet. 

Nu har vi gjort vad vi kan för den här omgången, så nu får vi invänta resultaten från de övriga...men räkna med en spännande avslutning. Nästa match är den 25 september då IF Centern kommer på besök till Söndrums IP och sedan avslutar vi borta mot Torup/Rydö lördagen den 1 oktober. 

Viktiga matcher imorgon för oss Astrio supportar 
- Skrea - Lilla Träslövs 
- HÅFF - Kvibille BK
Här får det gärna bli två kryss, inget mig emot.      



"En av de bästa matcherna i år när det gäller nivå på våra mål! Mycket stort bollinnehav utan att skapa så många avslut, men målen,  vi gör håller högsta klass. Mycket bra inställning över hela laget där alla spelare fick speltid. Nu ökar vi trycket på de andra lagen i kampen om kvalplatsen" säger Astriotränaren Mats Altemyr. 

Startelvan

Viktor Kristiansson
Joel Åberg (ut 59), Oscar Thorbjörnsson, Jonatan Persson, Simon Yusuf (ut 72)
Henrik Pålsson, Elliot Petersson, Jonatan Alvérus, Emil Olsson (ut 80)
Eddie Andersson (ut 77), Oscar Jönne (ut 75)

Avbytare
Isac Larsson (in 72), Jacob Backman (in 80), Osman Holmén ( in 59) 
Ademir Odebasic ( in 77), Jonathan Pfeiffer ( in 75)

Matchstatistik
Hyltebruks IF - BK Astrio 1-5 (0-3)

25: 0-1 Eddie Andersson
39: 0-2 Oscar Jönne
42: 0-3 Eddie Andersson
60: 0-4 Oscar Jönne
73: 0-5 Eliot Petersson
81: 1-5 Joakim Pettersson 



Text: Daniel Andersson

Ny leverans med toalettpapper abonnemang helgen 30 september till 2 oktober 2016.
2016-09-15 09:17

Ny leverans med toalettpapper abonnemang helgen 30 september till 2 oktober 2016.  Gör ni inget får ni samma leverans som förra gången – om ni önskar förändra (öka eller minska) antal vänligen kontakta kansliet före den 23 september 2016.  Om ni har inte fått leverans kl 18:00 den 2 oktober 2016 vänligen kontakta kansliet. 


Tack för att ni köper ert hygienpapper via Astrio. 

 

Inställd Målvaktsträning
2016-09-06 09:14
Hej!

För information så är Målvaktsträningen i nuläget inställd pga sjukdom.


Mvh Kansliet


Inbjudan till Astriodagen den 8/9.
2016-09-03 22:16
Torsdagen den 8/9-2016 mellan 10:00-18:00 är det Astriodag på Stadium, city.

För mer info klicka på länken inbjudan (Pdf )


Dm F14 & F16
2016-08-16 20:23

F14 och F16 gick vidare till final i DM.

 Grattis till er och lycka till i Finalen som spelas  på Övrevi IP lördagen den 27 augusti. Matchstart enligt nedan.

10.00         BK Astrio – Tölö IF                F14

12.00        IF Centern – BK Astrio          F16

Kom och heja på våra duktiga tjejer.

Kansliet
 

P 04 besegrade våra tyska gäster från Hamburg
2016-08-03 10:00
Sommaren fortsatte även denna tisdagskväll då P 04 arrangerat en fotbollsdag på Söndrums IP. Först en 9-manna match mellan Astrio gul - Astrio svart som Astrio gul vann med 3-1.

Sedan var det dags för match mot våra tyska gäster SC Victoria Hamburg som är på turné i södra Sverige. Besökte Laholm i måndags för match mot LFK (seger med 3-2), tisdag match mot BK Astrio som sedan fortsätter man på onsdagen genom att möta Helsingborgs IF och avslutar på lördag då man möter Halmstads BK. 

Hur fick ni tag på dessa och arrangera en träningsmatch? Nej, det var faktiskt dem som hörde av sig till oss. Tror deras tränare har en koppling till Sverige, så detta var bara att nappa på, säger Astriotränaren Niclas Larsson.


BK Astrio - SC Victoria Hamburg 4-2 (1-1) 2 x 30 minuter
Det är Astrio som skapar matchens första heta chans då Vilmer Larsson är så när att stöta in bollen i mål efter ett fint inlägg från Anton Jönne i matchens 9:e minut, även Ludvig Ekström är så när att ge söndrumslaget ledningen efter ett fantastiskt fotbollsnummer då han fintade bort två tyska försvarare, men avslutet går tätt utanför. Istället var det Hamburg som tog ledningen efter ett snabbt anfall och skärpa i avslutet. Astrio kvitterade omgående genom Vilmer Larsson med ett skott stolpe, stolpe, stolpe in i matchens 26:e minut. I slutminuten av första halvlek gör Astrio målvakten Ivar Hedin en viktig dubbelräddning och resultatet 1-1 håller sig till halvtid.

Astrio tar ledningen i den 37:e matchminuten och det är åter igen Vilmer Larsson efter att Linus Ekberg vunnit en duell med den tyska backen och spelat fram Vilmer som lägger bollen till rätta och med ett distinkt avslut i målvaktens högra hörn. Efter ett fint Astrio anfall ökar Samuel Ahnqvist på till 3-1. Hamburg ger inte upp, anfallet efter kommer reduceringen 2-3, men glädjen blev kortvarig för Tyskarna bara minuten senare ökar Astrio på till 4-2 genom Elias Sjöland efter ett snabbt anfall och säkert avslut. Närmare än en dubbelchans kommer inte tyskarna. Först en bra räddning av Hannes Winberg och sedan ett avslut utanför så slutar matchen 4-2 till söndrumskillarna. 
Medan SC Victoria Hamburg laddar för nästa match mot Helsingborgs IF så förbereder sig Astrio för att till helgen åka ner och spela Eskilscupen. 
Vi önskar båda lagen lycka till. 

Text: Daniel Andersson
Nyheter från våra lag