Märkning av målen
2017-05-26 14:02
Nu är målen på Söndrums IP märkta (ej målen på A resp. B plan). Detta hoppas vi ska kunna underlätta för alla som använder målen. Låna och flytta gärna ett mål om ni behöver men efter exempelvis en träning uppskattas det om målen hamnar där det hör hemma. 
Medlemsinformation BK Astrio #1: Grötviks Hamnfest, Sommarläger och Fotbollsfest 27/5
2017-05-21 19:19
Det händer mycket i vår förening just nu som vi vill berätta för er medlemmar. Vi kommer lite då och då att samla ihop information i olika ämnen och skicka ut till er.  

Återkoppla gärna till kansliet (info@astrio.nu) om ni har synpunkter, tankar och idéer.

Kansliets öppettider
Kansliet har nu under säsongen nya förlängda öppettider. Det innebär att det är öppet måndagar och torsdagar mellan 8 och 19, tisdagar och onsdagar mellan 8 och 17 och fredagar mellan 8 och 12. Du kan alltid ta kontakt med kansliet via e-post info@astrio.nu eller telefon 035-363 16.

Grötviks Hamnfest
Den 7-8 juli är det dags igen för Grötviks Hamnfest - en folkfest i dagarna två. Bidra gärna till loppisen och skänk priser till lotteriet.  

Fotbollsfest på Söndrums IP den 27 maj
Lördagen den 27 maj är det fotbollsfest på Söndrums IP när alla våra tre representationslag spelar på hemmaplan. Damerna är först ut mot Halmstad BK klockan 12, klockan 14 spelar FC Astrio mot Lilla Tjärby och slutligen spelar herrarna mot Hyltebruk klockan 16. Passa på att komma upp till Söndrums IP och stötta våra lag.

Sommarläger
Sedan många år har BK Astrio arrangerat sommarläger första och sista veckan på sommarlovet. Den första veckan är full men det finns fortfarande platser kvar till läger 2. 
Läs mer och anmäl er här. 

Astrio Fokus
Nytt för i år är konceptet Astrio Fokus för spelare mellan 12 och 14 år som vill vässa sina kunskaper lite extra. Här finns fortfarande platser kvar  men skynda på att anmäla dig.  

Försäljning av Sverigelotter
Nu är det dags för det årliga försäljningsuppdraget som är en viktig inkomstkälla för vår förening. Genom försäljningen av Sverigelotterna hjälps vi åt att bidra till vår verksamhet där målet är att så många som möjligt ska spela fotboll så länge som möjligt. Lotterna kommer att delas ut lagvis och alla spelare ska sälja 20 stycken lotter (varje lott kostar 25 kronor). Med lotterna får ni en faktura på 500 kronor. Enligt önskemål från er medlemmar så finns möjligheten att istället för att sälja lotterna betala in 225 kronor. Det motsvarar föreningens förtjänst för 20 sålda lotter. Om ni inte vill sälja lotterna så ska lottkuvertet lämnas tillbaka till kansliet tillsammans med fakturan och en ny faktura skickas ut. 

Har du synpunkter, tankar och idéer eller vill hjälpa till i vår gemensamma förening - hör av dig till kansliet så förmedlar de kontakt med rätt person. 


Resultaten från kvällens matcher för våra reprsentationslag
2017-05-19 22:48
Damlaget tillsammans med dagens bollflickor från F 06
• Damerna besegrade Löftadalen med 6-0 hemma på Söndrums IP. Målskyttar för kvällen blev Moa Karlsson 3, Kajsa Jansson, Olivia Fransson Pousette och Sandra Larsson 

• FC besegrade Vapnö på bortaplan med 3-0. Målgörarna var Marco Jansson, Oskar Lundkvist och Thimmy Johansson.

• Herrarna spelade oavgjort 3-3 mot IF Leikin på Sannarps IP. Målen gjordes utav Viktor Nikula, Simon Yusuf och Sten Preuss. 

På bilden ser ni damlaget tillsammans med dagens bollflickor. 

Foto: Sandra Gullander 
Astrio starkast i derbyt!!
2017-05-13 19:01
Det blev en ny seger för herrarna hemma på Söndrums IP i lokalderbyt mot Kvibille BK med 3-1 efter 0-0 i paus, detta inför ca 150 åskådare och två representanter från Hallands Fotbollförbund som hade utsett detta till Fair Play & Respect match då det var makotar från P 09 och bollkallar och bollflickor från P & F 05. Stort TACK till er. 

Astrio inledde matchen bäst med att skapa två vassa chanser redan inom de första tio minuterna,förarbetet låg Jacob Backman bakom. Kvibilles första heta chans kommer efter en kvart då Daniel Gunnarsson testar ett avslut, men det går i Viktor Kristiansson burgavels utsida, annars är det David Lundberg som är så när att ge gästerna ledningen när nicken går i ribban. Tom Stenberg har Astrios bästa chans under första halvlek, William Schmidt spelar elegant fram Tom men Dennis Nilsson i Kvibillemålet gör en bra räddning. 

Andra halvlek skulle inte bli långvarig innan resultatet skulle ändras till 1-0 detta genom Eddie Andersson elegant lobba bollen över Dennis Nilsson. Bara ett par minuter senare skapar Astrio en dubbelchans med två bra nicklägen från Victor Nikula och Eddie Andersson. Alla på IP trodde nog på 2-0 efter William Schmidts konstspark från dryga 35 meter, men en liten studs på en tuva och bollen ändrar riktning och går i stolpen. Astrio skulle dock få sitt viktiga 2-0 mål, även detta från Eddie Anderssons högerfot, framspelad av William. Bara ett par minuter senare kom också 3-0 detta genom en drömträff av Jacob Backman, det fina inlägget stod Lucas Bressmar för. Kvibille såg ut som ett slaget lag närmare en reducering till 1-3 blev det inte, detta efter att Robin Larsson nickat in en hörna. Viktig seger för Astrio som nu är med i toppstriden på allvar. Nu väntar ett nytt derby redan till på fredag då man möter IF Leikin på Sannarps IP. 

Startelvan
Viktor Kristiansson
Henrik Pålsson, Viktor Nikula, Karl Sjöström, Lucas Bressmar
Jacob Backman, Jonatan Alvérus, Sten Preuss, Tom Stenberg
William Schmidt, Eddie Andersson

Avbytare: Joel Åberg, Oliver Hansson, Oliver Gedda, David Jyrkin, Emil Olsson

Matchstatistik
BK Astrio - Kvibille BK 3-1 (0-0)
47: 1-0 Eddie Andersson
67: 2-0 Eddie Andersson
70: 3-0 Jacob Backman 
78: 3-1 Robin Larsson

Varningar: Viktor Kristiansson, Victor Nikula, Eddie Andersson

Text: Daniel Andersson
Toaleverans v 22 1 -3 Juni
2017-05-11 11:33
Ny leverans med toalettpapper abonnemang vecka 22 helgen 1- 3 Juni 2017.  Gör ni inget får ni samma leverans som förra gången – om ni önskar förändra (öka eller minska) antal vänligen kontakta kansliet senast den 25/5.  Om ni inte fått leverans kl 18:00 den 3 Juni vänligen kontakta kansliet.
Nya abonnenter välkomna


Tack för att ni köper ert hygienpapper via Astrio. 

Fotbollsskolan är igång !
2017-05-07 15:45
Fotbollsglada barn födda 2012 och 2013.
Idag började utomhussäsongen för fotbollsskolan. På IP tränade först alla barn födda 2011 och därefter alla födda 2012 och 2013. För 2013-gruppen var det premiär. Totalt var det 90 barn som hade mycket fotbollsglädje och spring i benen på premiärdagen. Nu fortsätter fotbollsskolan på söndagar. Nya barn är välkomna. Mer information finns under fliken "fotbollsskola". 
Nyheter från våra lag
Målvaktsutbildning, 25/05 11:09 
F-10, 25/05 09:33 
P-04 , 23/05 21:12 
Ledare, 23/05 10:36 
 
Huvudsponsorer