Kom snabbare på Fötter
2017-06-20 12:10

Råd och Vård till alla era ledare, spelare och föräldrar!

Det är kostnadsfri tjänst ,ring 020-44 11 11.

Hit kan du som spelare, ledare eller förälder ringa och kostnadsfritt få råd från en sjukgymnast.

Om det behövs mer än rådgivning får du en tid bokad för vård - utan kostnad.


Damerna till semifinal i DM
2017-06-15 22:29
Damerna är vidare till semifinal i DM efter att ha besegrat IFK Fjärås med 3-2 efter förl. Det stod 2-2 (1-1) efter fulltid. Astrio målskyttar för kvällen var Alexandra Hellekant 2 och Moa Karlsson. 
- Vi vinner matchen helt rättvist, tycker vi skapar tillräckligt med chanser för att avgöra under ordinarie matchtid. Jag är fantastisk nöjd med tjejernas prestation och ett extra plus till vår tjej född 02 Olivia Pousette säger en nöjd Astrio tränare Leif Jansson.  


Text: Daniel Andersson 
Medlemsinformation BK Astrio #2: En månad kvar till Grötviks Hamnfest
2017-06-06 20:26

Sommaren närmar sig och nu är det bara en månad kvar till Grötviks Hamnfest. I den här medlemsinformationen efterlyser vi dig som kan hjälpa till under dessa härliga dagar. Vi vill också passa på att påminna er om att det finns målvaktsträning för alla från 10 år och att det fortfarande finns platser kvar på sommarläger och teknikträningen Astrio Fokus sista veckan på sommarlovet.

  


Grötviks Hamnfest

Den 7-8 juli är det dags igen för Grötviks Hamnfest. Hamnfesten är ett viktigt arrangemang för att vi skall kunna fortsätta utveckla vår förening, och vi behöver alla hjälpas åt för att evenemanget ska fungera. 

 

  • Det är mycket mat som serveras i Grötvik under hamnfesten och vi behöver någon som kan ställa upp som köksansvarig. Uppdraget innebär att under de dagar hamnfesten pågår  ha ett övergripande ansvar för matserveringen, leda kökspersonalen och se till att allt fungerar. Är du intresserad och vill veta mer - hör av dig till Anders Rane (anders.rane@sixt.se).
     
  • Lagen från pojkar och flickor födda 05 med föräldrar är med och bemannar i Grötvik och det är viktigt att alla ställer upp och hjälper till. Det går åt mycket folk i lotterier, vid aktiviteter och i restaurangtält. Övriga föräldrar är också välkomna att hjälpa till. Hör av dig till Ola Johansson (ola.johansson68@gmail.com).
     
  • Glöm inte att skänka prylar till den stora loppisen och vinster till lotteriet. Ni kan lämna in det på kansliet på Söndrums IP under öppettiderna mån, tors 8-19, tis, ons 8-17 och fre 8-12.

 

Läs mer om Grötviks Hamnfest

 

  

Sommarläger

Sedan många år har BK Astrio arrangerat sommarläger första och sista veckan på sommarlovet. Den första veckan är full men det finns fortfarande platser kvar till läger 2.

Läs mer och anmäl er här.

 

Astrio Fokus

Nytt för i år är konceptet Astrio Fokus för spelare mellan 12 och 14 år som vill vässa sina kunskaper lite extra. Här finns fortfarande platser kvar  men skynda på att anmäla dig.  

Läs mer och anmäl er här.

 

Målvaktsträning

Det är två tillfällen kvar på föreningens målvaktsträning som riktar sig till spelare från 10 år och uppåt. Man kan medverka vid ett eller flera tillfällen och det krävs ingen föranmälan. Träningen består av 15 minuters teori och 60 min praktisk träning. Träningen följer Golden Gloves metodik och ger teknisk, taktisk, fysisk och mental utbildning. Målvakten får förslag för eget träningsupplägg, samt utvecklande “hemläxa” varje vecka för att stimulera ytterligare utveckling på egen hand. Läs mer om målvaktsträningen här.

Träningen är på söndagar 12.00-13.15, sista tillfället är den 18 juni.

Om du har frågor kan du höra av dig till Marcelo, marcelo@astrio.nu


 

Har du synpunkter, tankar och idéer eller vill hjälpa till i vår gemensamma förening - hör av dig till kansliet så förmedlar de kontakt med rätt person.

 


/ Styrelsen, BK Astrio

Vinst för damerna hemma på IP
2017-06-06 18:32
Damerna besegrade idag Vessigebro/Ginsten med 3-1. Målskyttar blev Moa Karlsson 2 och Wilma Högberg. 
Det var svårspelat på ett blåsigt Söndrums IP.

- Vi gör inte en av våra bästa matcher idag, samtidigt är det svårt att spela i denna blåst som det var idag. Det är en styrka att vinna samtidigt som man inte spelar bra säger Astrio tränaren Leif Jansson 
Förlust för herrarna mot Tölö
2017-06-06 16:40
Det blev förlust för herrarna borta mot Tölö. Hemmalaget vann hemma på Hamravallen med 2-1 efter 1-0 i paus. Astrio kom inte upp i den nivån som vi har varit vana att se. Reduceringen kom lite väl sent efter att Simon Yusuf nickat in 1-2, efter det kom det tyvärr inte mer vassa. Dessförinnan hade Tölö genom en snabb omställning till 1-0 och 2-0 kommer efter en bjudning och Tölöspelaren kan rulla in bollen i öppet mål. 

- Tölö var betydligt bättre än oss idag, de vinner välförtjänt säger Astrio tränaren Mats Altemyr 
Full fart med målvaktsutbildningen!
2017-06-02 14:15
För er som missat så har vi alltså under Juni månad (varje söndag, ej nu på söndag 4/10) Målvaktsutbildning med Golden Gloves. 

Läs i följande länk för mer info. 

http://www.astrio.nu/start/?ID=189607


Nyheter från våra lag
 
Huvudsponsorer