Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Astrio
Fotbollsklubben i Söndrum Halmstad
Fotbollstrixarna F10

Välkomna till BK Astrio:s F10 !


Poolspel omg 4 - 15 juni
2019-06-07 11:32
Hej alla föräldrar föräldrar för Astrios F10!
Nu närmar det sig Poolspelet på Söndrums IP den 15/6 kl 10-12:30. Vi hoppas kunna bidra med en bra kioskverksamhet precis som de övriga klubbarna och även passa på att tjäna en slant till laget. Förtjänsten från kioskverksamheten går till hela föreningen förutom förtjänsten från hamburgare och ev "hembakat" som går 100% till våra tjejer. Därav är extra bra om vi kan få in så mkt som möjligt från just hamburgare och hembakat. 

Vi i föräldraföreningen kommer dela upp inköp och förberedelser men vi behöver hjälp under dagen med att stå i kiosken, grilla och om möjligt bidrag till hembakat som kan säljas. Mer konkret behöver vi följande hjälp:
  • Uppgift 1 - Hembakat - bidrag av bakverk som kan säljas. Blir det mycket bidrag paketerar vi dem på fat i slutet av poolspelet och säljer dem som "kakfat". Stora såsom små bidrag är välkomnade. 
  • Uppgift 2 - stå i kiosk/grilla kl 10-11 -  2 pers
  • Uppgift 3 - stå i kiosk / grilla kl 11-12 - 2 pers
  • Uppgift 4 - stå i kiosk / grilla /undanplockning kl 12-13 - 2 pers
Vänligen skriv i kommentarsfältet (WhatsApp) vad ni kan hjälpa till med så vet övriga vad som är löst. Om ni bidrar med hembakat specificera gärna vad ni tänker baka så blir det inte allt för mycket dubletter. Tack på förhand. 

Med förhoppning om en bra poolspelsdag på Söndrums IP,
Mvh Föräldragruppen (Melina, Lisa Ek och Emmas föräldrar
mia.ek@outlook.com
Lagets Kalender
2019-05-18 19:08
Lag och information om poolspel läggs ut i Kalender


Tisdag 14 maj
2019-05-12 20:39
Träningen är inställd på tisdag. 

// ledarna 
Poolspel
2019-05-01 17:07
Tränarna har varit på informationsmöte ang poolspel 2019. Alla dagar är inbokade i lagets kalender och så snart inbjudan kommer med dag och tid mailas kallelser ut. I år är det lite annorlunda än förra året, laget har 3 lag anmälda, 2 lag spelar i en grupp och 1 lag spelar i en annan grupp. Grupperna kommer oftast spelas på olika platser men kan även vara olika dagar. Spelschema Poolspel F2010.pdf »

När kallelse kommer svara snabbt om ni kan vara med eller inte, ej besvarad kallelsen räknas som Ej kommer. 
Tränarna tar ut lagen till de olika grupperna och det kommer läggas ut innan vilken lag som spelarna tillhör. Lagen kommer ändras för varje omgång, inga fasta lag, alla ska kunna spela med alla och alla kommer stå i mål. Dvs. är det två olika kallelser till samma omgång svara på båda kallelserna. (Spelarna spelar bara i en grupp varje omgång även om det är olika dagar). Lagen kommer läggas upp under kalendern och respektive dag. 

Omg 1, Kvibille och Alet 12 maj 

Att ta med: vattenflaska, benskydd, dusch/ombyte. 
Inga smycken/örhänge. Frukt / mellanmål att äta. Mellan matcherna äter vi inget godis.

Ombyte på plats och efter matcherna ska alla dräkter samlas in, viktigt att ingen tar med dräkten hem efter match.

Info till föräldrar: Tränarna coachar tjejerna och vi hejar självklart på alla lag. Föräldrar/supporter står på motsatt sida från laget vid matchen. I omklädningsrummet är det bara utsedda personer (tjejer) som är inne när laget byter om. 

// Ledarna

Träningar
2019-04-12 20:49
Sista inomhusträningen på söndag 14/4.

Nästa vecka börjar grästräningen, 
tisdagar och torsdagar 17:30-19:00. 
Vid Hallägrahallen.

// Ledarna 
 
Huvudsponsorer