Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkomna till BK Astrio - P.09
LAGFOTO 2016
HÄR FINNER NI BK ASTRIO P.09. VI ÄR RUNT 50 KILLAR SOM LEKER OCH TRÄNAR FOTBOLL PÅ SÖNDRUMS IP TILLSAMMANS MED VÅRA HÄRLIGA LEDARE. VÅRA LEDORD ÄR GEMENSKAP, GLÄDJE & UTBILDNING! 

Intresserad av att börja träna fotboll?

Har du ett barn som vill börja träna med oss är ni välkomna! Kontakta först vår huvudtränare Thomas Ordrup thomasordrup@hotmail.com för att höra sig för. Då du provat någon/några gånger och bestämt dig för att fortsätta träna med oss går du in här http://www.sportadmin.se/hemsida/form/?ID=135048 och registrerar ditt barn. 

Ändrade träningstider!
2018-06-11 10:57
Hej på er!

Resterande träningar innan uppehållet på tisdagar och torsdagar har fått nya tider. 18.30-20.00 är det som gäller, planen vid Hallägrahallen. Se kalendern!

Träning tisdag 5/6
2018-06-04 17:06
Tisdagens träning sker på Söndrums IP, 5 mannaplanen utanför Hallägrahallen. Träningen börjar 17.15 - 18.30. Vidare information kring hur och var vi tränar kommer samt när vi har uppehåll!

// Ledarna i p.09 genom Thomas
Inställd träning
2018-05-31 13:01

Hej på Er!

Efter beslut från Halmstad Kommun som innebär att de inte vattnar Astrios planer sgör att vi inte får träna på dem tills vidare. (se nedanstående)  Därför ställer vi in dagens träning och återkommer om vad vi kommer vara på framtida träningar.


Hälsningar Tränarna P.09


Hej medlemmar,


Vi har tyvärr nåtts av tråkiga nyheter som berör våra planer. All träning och match som sker på fältet kommer att vara inställt tillsvidare. Det rådande vattningsförbudet och det uteblivna regnet gör att planerna på fältet kommer att stängas på obestämd tid. Troligtvis kommer det att behöva göras diverse reparationer på delar av fältet som tyvärr kommer att dra ut ytterligare på tiden.


Bakgrunden till att det inte vattnas på Söndrums IP är enligt kommunen för att vi inte har tillgång till så kallat ”tekniskt vatten”. Med tekniskt vatten menas vatten som inte är dricksvatten. Vi har i dagsläget inte tillgång till någon brunn som kan förse oss med tekniskt vatten men det skall under sommaren borras en så att detta inte ska behöva hända i framtiden.


Vi som förening kan tyvärr inte göra någonting åt detta och detta får ses som ett stort bakslag mot vår förening och framförallt för våra barn och ungdomar.


Vi kommer under dagen att omfördela era kommande matcher på bästa möjliga vis och försöka lägga dessa på konstgräs runt om i Halmstad. Gällande träningarna på vardagar är detta ett större bekymmer men var förberedda på att era träningar kommer att läggas på andra planer runt om i Halmstad. För tillfället är det endast A och B planen som är öppna för oss men oklart hur länge till. Våra representationslag prioriteras dessa. Det kommer inte att flyttas några barn/ungdomsmatcher till A-planen. Detta för att hålla nere slitaget.


Med vänlig hälsning


BK Astrio genom Marcelo
HBK -ÖSTERS IF 27/5 FRI ENTRÈ ASTRIO
2018-05-22 14:28

Hej alla
Den 27/5 när HBK A möter Östers IF så är vårt P09 Fair play maskotar.
(detta har redan gått ut och maskotar är satta)

Då passar HBK även på att bjuda på fri entré (ståplats) till de Astriomedlemmar som vill gästa Örjans vall för matchen.

Om Ni skulle vara intresserade av att kolla på denna match skicka ett mail till mig på fruangsvagen27@icloud.com om ni vill följa med

 

 

OBS: Ni måste få en biljett via oss! Det går INTE  att komma direkt till matcharenan utan biljett.

Syns senare.
Tränarna P 09

Kioskschema
2018-05-21 12:27

Först vill vi skicka ett STORT tack till alla som hjälpte till i helgen!

Tack för alla lotterivinster vi fick in – stort som smått. Det är så roligt att se barnen när de vinner, spelar ingen roll vad det är, de blir lika glada oavsett vad de vinner.

Tack för alla goda kakor ni bakade, fick många komplimanger för dessa.

Tack till alla som hjälpte till i kiosken och grillarna, bra teamwork.

Och tack till alla som kom och frågade under dagen om det behövdes hjälp med något, så uppskattat.

Det blev en bra dag, vi sålde bl a 283 hamburgare och killarna fick in goa pengar till sin lagkassa.

 

Nu är det dags för nästa uppdrag och det är kioskveckan som alla Astrios lag blir tilldelade. P09 har i år fått vecka 24.

Tiderna är i detta läget preliminära, då spelschemat ännu inte är klart. Kan man inte den tiden som man har fått tilldelat sig får man byta inbördes, alternativt byta med någon familj som inte fått någon tid. Många av er har redan stått i kiosken vid flera tillfällen, men vi kommer ändå att skicka ut lite information om hur det praktiskt går till när det närmar sig. Då kommer vi också att ha fått det definitiva spelschemat och då vet vi vilka dagar/tider det är som gäller. 


Kioskschema ligger i dokument.


/Malena och Maria

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
BK Astrio, 03/06 21:55 
BK Astrio, 21/05 10:58 
BK Astrio, 18/05 10:21 
BK Astrio, 14/05 10:42 
BK Astrio, 11/05 12:03 
 
Huvudsponsorer