Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till BK Astrio P.09
Lagfoto 2018 - Söndrums IP
Här hittar du information om verksamheten i Astrio P.09. Är du intresserad av att börja spela med oss är du välkommen att kontakta någon av ledarna.
NY TRÄNINGSTID & PLATS
2018-09-13 16:40
Hej på er!

Vi får nu åter tillgång till gräsplanerna på Söndrums IP från kommunen efter ett långt uppehåll därifrån. Vi har fått tilldelat tiderna måndag och onsdag
17.00-18.30 på plan G, nedanför kansliet, där vi var innan sommaren. Träningen startar 17.00!
Tack för idag!
2018-08-26 19:59
God kväll på Er!
Vi tränare vill tacka för en härlig dag på Sannarp med Era härliga killar! Bra spel, mycket skratt, många mål och förädrar som stöttar hela tiden!
Ett stort tack också till dem som sponsrar till alla fina vinster, de som gör supergoda kakor, de som ställer upp och fixar allt runt försäljningen.. Ni är guld värda!!! 
 


Framtida träningar!
2018-08-04 12:27
Hej på er!

Nu drar vi igång höstsäsongen igen, på riktigt. Då sommaren har varit fantastisk för oss människor så har den inte varit lika snäll mot Söndrums IP.s gräsplaner. Planerna är fortsatt stängda av kommunen och det är bara A-plan som får användas. Detta medför att vi har fått lägga ner mycket tid på att finna andra lösningar och planer. Vi hoppas att vi kan hjälpas åt att lösa höstens träningar för killarna på bästa sätt och har ni idéer på alternativ träning eller andra bra gräsytor att vara på så är det välkommet! Det kommer antagligen se ut så här under hösten (träningar med info finns i kalendern och kalendern är den som gäller, så fortsätt håll ett öga på den!):

Måndagar: Träning Söndrums IP 17.30-19.00. 
Vi tränar på Hovgårdsskolans skolplan (gräs). Samling sker dock som vanligt på Söndrums IP. Medtag både fotbollsskor samt joggingskor, beroende på vad vi gör.

Onsdagar: Träning Söndrums IP 17.30-19.00. 
Vi tränar på Hovgårdsskolans skolplan (gräs). Samling sker dock som vanligt på Söndrums IP. Medtag både fotbollsskor samt joggingskor, beroende på vad vi gör.

Gällande höstens poolspel så har vi fyra omgångar att spela. Nya lag ligger i dokument på hemsidan, P.09. Se till att svara på kallelsen så fort som möjligt så vi vet om ni kan eller inte.

Vi ses på måndag!

Tränarna i P.09, genom Thomas


Träning
2018-07-31 10:48

Hej på Er!
Hoppas att Er sommar har varit härlig med mycket glass, sol och bad. Nu kör träningen igång igen. Vi startar idag kl. 17.15-18.30 utanför Hallägrahallen (då hinner de som vill gå på HBK dit) samma tid gäller även på torsdag.


Ser fram emot en härlig höst tillsammans med killarna.

Soliga hälsningar

Tränarna i P.09

Sommaruppehåll
2018-07-02 07:53
Hej på er!

Tack för en bra och väl genomförd vårsäsong!

Nu tar vi lite sommarledigt och ses igen tisdag 31 juli om inget annat händer, se kalendern. 

Njut, ät glass, bada, men glöm inte att ha med er fotbollen 😉

Vi ses snart igen!
/ Ledarna p.09
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Huvudsponsorer