Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Astrio pojkar 08
Här hittar du information om verksamheten i Astrio P08. Är du intresserad av att börja spela med oss är du välkommen att kontakta någon av ledarna.
Fotbollsgolf och bad!
2018-07-31 16:17
Hejsan!
Vilken sommar det har varit! Nu är det dags börja tänka lite fotboll igen och vi drar igång med lite roligheter för killarna. Nu på torsdag 2/8 ses vi på Fotbollsgolfen i Vilshärad klockan 17:45. När vi är klara där fortsätter vi ner till stranden för glass och kvällsbad i Vilshärad. Tag med badkläder, handduk och VATTENFLASKA💦 vi beräknar vara klara ca klockan 21 så kom gärna lite innan. Killarna hämtas på stranden i Vilshärad (parkering till höger innan ni kommer fram till Strandgården). Vi ser fram emot en rolig kväll tillsammans!
/P-08 tränarna, Helene & Annelie
Matchspel under våren
2018-04-22 11:33

Fram till sommaruppehållet spelar våra killar i Division 15, grupp 8-9.

Vi deltar med 3 lag i dessa 7-manna serier.


Fram till sommaruppehållet kommer där vara 8 omgångar. Till skillnad mot tidigare års poolspel är det endast en motståndare vid varje omgång. Vi spelar 3 x 20 minuters matcher.


Våra lag är Astrio Gul, Vit och Svart. Dock har vi ej fasta spelartrupper i varje lag, utan vi alternerar för varje omgång. Detta för att våra killar skall få möjlighet att spela sig samman med alla i laget. Så har ni också förklaring till varför ni en omgång blir kallad till lag Gul och en annan till lag Svart.


Vi ber att ni är snabba med att svara. Vissa matcher kommer vara mitt i veckan, andra på helgen. Vissa matcher hemma och andra på bortaplan. Samåkning från Söndrums IP välkomnas, men ni måste själva ansvara för att samordna det med andra föräldrar. Använd gärna vår Facebook-grupp som forum.


Nu har kallelse skickats ut till er för omgång 1 & 2. För att inte röra ihop det avvaktar vi med att skicka ut kommande omgångar.


Utöver dessa 8 omgångar i seriespelet kommer vi även spela Snöstorps CUP Halmstad, den 11 maj. Där deltar vi med 2 lag och kommer sända ut kallelse separat för detta också  när vi vet mer om tider.


Vi ses på träningarna i veckan! Om ni har några frågor är det bara att ni fångar en av oss ledare i samband med träning.


Med vänlig hälsning


Ledarna P08T-Cupen Lördag 21 april
2018-04-15 22:04

På lördag är det dags för årets stora händelse.


Utöver att det är vår egna stora Cup, blir det även premiär på gräs 2018, samt premiär för matchspel på 7-manna. Skall bli väldigt roligt!


Samlingstid för samtliga spelare är kl 08.00. Tänk på att ni som nu har matchkläder hemma skall ta med dessa. Ni som inte fått tar vi med för på lördag.


Lagindelning finns nu upplagd i aktivitetsinfon i vår kalender:

http://www.astrio.nu/kalender/Default.asp?ID=128692&AID=7181127


Spelschema finns på T-Cupssidan 

http://www.astrio.nu/docs/115/2134/Spelschema%20P08%201.pdf


Bemanningsschema för kiosk, grill, parkering mm. hittar ni under följande länk:

Bemanningsschema.pdf »

Var och en ansvarar för sitt pass, det vill säga kan man inte det pass man har fått så ansvarar man själva för att byta och säkerställa att det är bemannat.


Vi har 3 lag på lördag, alla spelar 4 matcher. Mycket speltid och en lång, härlig, fotbollsdag för våra killar. För att få ihop lagen har vi tacksamt tagit hjälpt av våra P09 killar, som hjälper oss med 5 spelare. Bra föreningssamarbete och vi är tacksamma för stödet från P09!


Vi är tacksamma för allt ert stöd för att göra denna dag till årets höjdpunkt på Söndrums IP.


Med vänlig hälsning


Ledarna P08


Lagaktivitet
2018-04-01 12:28
Lördag den 7/4 kör vi träning inomhus i Hallägrahallen. Efteråt träffas vi ledare och killarna i Samlingslokalen och äter pizza och hittar på lite skoj tillsammans. Svara på kallelsen som ni fått senast torsdag 5/4 och skriv där vilken pizza ni vill ha.

Söndagen den 8/4 mellan klockan 9 och 13 kommer föreningen att ha en fixardag på Söndrums IP. Boka gärna in det i kalendern och kom och hjälp till. Det kommer att lagas, fixas och göras fint runt planerna inför gräspremiären. Mer info kommer.

Ha en trevlig fortsättning på påskhelgen!
Hämtning av Astriokläder
2018-03-26 16:12
Astriokläderna som ni beställt vid klädprovningen har kommit. De finns att hämta på dagens grusträning. Kan ni inte komma själva idag så skicka gärna bud eller be någon ta med dem.
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Huvudsponsorer