SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida

Välkomna till Fotbollsskolan !

BK Astrio inbjuder varje år till fotbollsskola för 4-6-åringar. Fotbollsskolan är grunden för rekrytering till BK Astrio:s breda ungdomsverksamhet.

 

Vi tränar på Söndrums IP, vårsäsongen med start första söndgen i maj till juni. Höstsäsongen är augusti och september. Vintertid är vi inomhus i Hallägrahallen med start i november.

Vi betonar att det ska vara roligt att spela fotboll tillsammans. Vi övar och lär enkla bollövningar och spelar smålagsspel. Trivsel och glädje när vi spelar fotboll är viktigt!

 

Vill du engagera dig som ledare i vår fotbollsskola?

Du som förälder är hjärtligt välkommen att engagera dig som ledare. Du betyder oerhört mycket i ditt engagemang för såväl ditt/dina egna som för andra barn! Utbildning erbjuds alla våra ledare.

 

Har du frågor om Fotbollsskolan och/eller vill engagera dig som ledare;

kontakta Sandra Gullander

Tel. 073-18 15 487

sandra.gullander@gmail.com

Inomhusstart 7/11 !
2021-10-30 15:34

Söndagen den 7/11 kl. 11:00 i Hallägrahallen är det dax för inomhussäsongen att starta igång för barn födda 2017. Har man inte varit med tidigare går det bra att börja nu, ni gör en anmälan via fliken "anmälan". 

Höstavslutning i Vapnö
2021-09-26 17:55
Vilken kanonfin förmiddag det blev i Vapnö

Så var det dags för avslutning för våra yngsta fotbollspelare. 

 

Temat denna gång var matchtröjans dag och vi hade åter förflyttat oss till natursköna Vapnö IP.

 

Astrios Herrar skötte kiosk, kaffebryggning och korvgrillning och det var ett muntert gäng då man vann sin seriematch mot Varbergs GIF dagen innan med 4-0 i div 2.

 

Barnen fick träna och leka fotboll i härlig miljö och det kändes som att föräldrar och ledare hade en väldigt trevlig förmiddag.

 

BK Astrio vill tacka alla för denna terminen och hälsa alla välkomna nästa termin. 

 

Vi önskar gärna er feedback om ni har några förbättringsförslag till oss.

 

I så fall mailar ni till:

sandra.gullander@gmail.com

 

 

Lyckad söndag i Vapnö
2021-08-20 14:25
Fotbollskola och picknick i härliga omgivningar

Fotbollskolan hade tema Astrid Lindgren och samtidigt flyttat ut på Landet precis som Emil i Lönneberga.

 

Pippi Långstrump hälsade alla välkomna och det spelades härliga sånger i högtalaren när träningen pågick på Vapnö IP:s B plan.

 

En hel del  hade klätt ut sig i enlighet med Astrids figurer och vi fick se Ronja, Ida, Pippi, Lilla Gubben och Emils byssa dyka upp på träningen.

 

Astrios Damlag och Astrios Ordförande skötte kiosk och grill denna förmiddag.

 

Upplägget har fått en hel del positiv respons av föräldrarna som deltog.

 

Den 26 september är det avslutning och även denna hålls i Vapnö. 

Tema Landslagsfotboll alla som vill får ha något som representerar fotbollen i något valfritt land. Vi vill hylla att fotbollen är Världens bästa leksak och är global och mångkulturell.

 

Fotbollskolan goes Vapnö IP 8/8 och 26/9 !
2021-06-22 16:08

Hoppas ni och framförallt era barn trivs med att vara med i vår fotbollskola.

 

Vi tänkte att vid två tillfällen under höstterminen bedriva fotbollskolan på natursköna Vapnö IP. Det är söndagarna 8/8 samt vid avslutningen 26/9 som vi samlas på de ordinarie tiderna som ni har i dag.

 

Astrio och Vapnö har ett samarbete där syftet är att få barn och ungdomar att spela fotboll på sin egen nivå hela livet. Klubbarna har tillsammans ett bredare utbud som i sin tur möjliggör att man trivs och spelar fotboll längre.

 

8/8 - Tema Astrid Lindgren, alla som vill får klä ut sig till någon av Astrids populära figurer när vi samtidigt har fotbollskola.

 

26/9 - Tema Landslagsfotboll alla som vill får ha något som representerar fotbollen i något valfritt land. Vi vill hylla att fotbollen är Världens bästa leksak och är global och mångkulturell.

 

Det kommer vid båda tillfällena finnas kioskförsäljning Kaffe, glass, godis och hamburgare korv.

 

OBS! vädret kan ju göra att vi behöver tänka om. I så fall har vi ju konstgräsplanen i söndrum.

 

Boka in och ta med er släkt och vänner för en mysig förmiddag i naturen.

 

 

Välkomna!

Ledarna i Fotbollskolan

 

 

 

 

 

 

NU ÖPPNAR ANMÄLAN TILL FOTBOLLSSKOLAN FÖR BARN FÖDDA 2017
2021-01-15

I år välkomnar vi barn födda 2017 till vår fotbollsskola och det börjar närma sig! Hjälp till att sprida informationen bland småsyskon, grannar och kompisar.

 

Fotbollsskolan 2017 startar i maj med första tillfället söndag den 2/5 kl. 10.30–11:30 på Söndrums IP, plan A, sedan fortsätter vi med samma tid och plats fram till sommarlovet. I fotbollsskolan spelar pojkar och flickor tillsammans och det finns totalt 50 platser i gruppen.

 

Avgiften för fotbollsskolan är 1000 kr per år (400 kr medlemsavgift & 600 kr träningsavgift). I denna avgift ingår en tränings t-shirt och en vattenflaska som (förutsatt att ovan avgift är inbetald). Mer info om vart och när t-shirt och flaska kan hämtas ut kommer innan uppstarten i maj.

 

För att komma till anmälningsformuläret, klicka här.

 

Formuläret samt övrig information ligger även publicerat på föreningens hemsida (www.astrio.nu) under fliken ”fotbollsskolan 2017”.  Mer info om träningstider etc kommer att publiceras på samma sida.

  

Vid eventuella frågor som rör fotbollsskolan är det fritt fram att kontakta Sandra Gullander som är ansvarig för föreningens fotbollsskola. Vid övriga frågor angående exempelvis avgifter, fakturor med mera, ta kontakt med Oscar Carlson på kansliet.

 

Sandra Gullander

Ansvarig fotbollsskolan

Mejl: sandragullander@gmail.com

Tel. 073-18 15 487     

 

Oscar Carlson

Kansliansvarig

Mejl: oscar.carlson@astrio.nu

Tel. 072-382 43 52

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Huvudpartner
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening