SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida
Fokusläger

VÄLKOMMEN TILL BK ASTRIO FOKUS!

OBS! Anmälan beräknas öppna i början på majmånad! 

 

Under första och sista sommarlovsveckan hålls ett fotbollsläger för killar och tjejer i åldrarna 12-14 (2009, 2010 och 2011) år. Lägret pågår under fyra dagar (måndag,tisdag, onsdag, torsdag) mellan kl. 10.00 - 13.00 på Söndrums IP. BK Astrio Fokus riktar sig till dig som vill spetsa till dina individuella fotbollskunskaper med ett ändamål att kunna applicera det i ett kollektivt spel.

 

Lägervecka 1: 12-15 juni

Lägervecka 2: 7-10 augusti

 

Ansvarig ledare är Marcelo som till sin hjälp har några av Astrios killar och tjejer som är utbildade ungdomsledare och som spelar i vårt herr-, och damlag. Passen kommer även att gästas av olika tränare som kommer att delta tillsammans med oss under dessa dagar. Denna möjlighet skapar även ett tillfälle för dig som spelare att kunna utbyta idéer och tankar med olika människor inom idrottsvärlden. 

 

Priset för lägerveckan är 400 kronor. I avgiften ingår utöver träning även ett mellanmål för att hålla energinivån på topp.

 

Anmälan kan göras redan nu genom att fylla i formuläret för den vecka du är intresserad av. Maxantal på lägret är 30 deltagare.

 
Anmälan sker via vår nya bokningssida, se nedan:
 
https://sportadmin.se/book/?F=01991d36-2e1a-4927-90b0-5b0046a2ddb7
 
 
Maxplatser är 30 spelare per läger. Är grupperna fulla kan du prenumerera på gruppen och får då ett mejl om det blir lediga platser. 
 
Hallarna cupen 2023
Följ oss på facebook
Officiella leverantörer
PARTNERS
LADDA NER SPORTADMINS MEDLEMSAPP
Stöd din förening