Erbjudande från Homemaid
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Astrio
Officiell hemsida
Fokusläger

Välkommen till BK Astrio Fokus!

Under första och sista sommarlovsveckan hålls ett fotbollsläger för killar och tjejer i åldrarna 12-14 (2006, 2007 och 2008) år. Lägret pågår under fyra eftermiddagar mellan kl. 13 och 16 på Söndrums IP. BK Astrio Fokus riktar sig till dig som vill spetsa till dina individuella fotbollskunskaper med ett ändamål att kunna applicera det i ett kollektivt spel.

 

Lägervecka 1: 15-18 juni, klicka här för att komma till anmälan. (Lägervecka 1 är fulltecknad, OBS att det finns reservlista)

Lägervecka 2: 10-13 augusti, klicka här för att komma till anmälan.

 

Ansvarig ledare är Marcelo som till sin hjälp har några av Astrios killar och tjejer som är utbildade ungdomsledare och som spelar i våra Herr- Dam- och-lag. Passen kommer även att gästas av olika tränare som kommer att delta tillsammans med oss under dessa dagar. Denna möjlighet skapar även ett tillfälle för dig som spelare att kunna utbyta idéer och tankar med olika människor inom idrottsvärlden. 

 

Priset för lägerveckan är 250 kronor för medlemmar i BK Astrio och 350 kronor om man inte är medlem. 

I avgiften ingår utöver träning även ett mellanmål för att hålla energinivån på topp.

 

Anmälan kan göras redan nu genom att fylla i formuläret för den vecka du är intresserad av. Om du vill anmäla dig till båda veckorna behöver du fylla i formuläret två gånger. Maxantal på lägret är 30 deltagare.

 
Erbjudande från HomeMaid
Köp hallandsposten digitalt
Materialleverantörer
Partners
Våra samarbetspartners
Stöd din förening